ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ - GROW @ HILTI

Hilti Ελλάς ΑΕΕ

Λεωφόρος Κύμης
132 Μαρούσι, 15123

210 2880600

210 2880607

gr-custser@hilti.com

Τι ψάχνουμε?

Έχεις μόλις αποφοιτήσει από το μεταπτυχιακό σου και αναζητάς μία ευκαιρία που θα σου εξασφαλίσει μία επαγγελματική εμπειρία και εξέλιξη σε μία πολυεθνική εταιρία; Το πρόγραμμα GROW @ Hilti έχει σχεδιαστεί για σένα, για να εξελίξεις τον εαυτό σου επαγγελματικά με ευκαιρίες ανάπτυξης σε ένα διεθνές περιβάλλον.

Ποιοι είμαστε?

Αν δεν έχεις εμπειρία στον κατασκευαστικό τομέα ίσως δεν γνωρίζεις τη Hilti. Η Hilti προμηθεύει με εργαλεία, συστήματα στήριξης, software και υπηρεσίες σε επαγγελματίες του κατασκευαστικού κλάδου. Κατέχουμε ηγετική θέση εδώ και 75 χρόνια προσφέροντας καινοτόμες λύσεις και υπηρεσίες στους πελάτες μας. Με περίπου 24.000 εργαζόμενους σε 120 χώρες, είμαστε η ιδανική εταιρεία για να εξελίξεις τις δυνατότητές σου. Μαζί μας θα έχεις την ευκαιρία να μάθεις, να αναπτυχθείς και να «χτίσεις» το μέλλον σου.

Αρμοδιότητες

Θα έχεις την ευκαιρία να ξεκινήσεις τη πορεία σου στη Hilti ως Μηχανικός Πωλήσεων ή Υπεύθυνος Καταστήματος. Ως Μηχανικός Πωλήσεων θα είσαι υπεύθυνος για τη διατήρηση και ανάπτυξη πελατειακής βάσης έχοντας επαφή με ποικιλία επαγγελμάτων του κατασκευαστικού τομέα και με συνεργασία σε όλα τα επίπεδα π.χ εργοταξιάρχες, εργοδηγούς, μελετητές κ.α για μία περίοδο 18 – 24 μηνών. Έχοντας αυτή την εμπειρία ως εφόδιο θα είσαι σε θέση να κατανοήσεις τη στρατηγική και το όραμα της Hilti και θα έχεις αναπτύξει τεχνικές και επιχειρηματικές δεξιότητες.


Θα λαμβάνεις συνεχώς υποστήριξη και coaching μέσα από εκπαιδευτικά προγράμματα που στόχο θα έχουν τη δική σου ανάπτυξη μέσα στην εταιρία σύμφωνα με τις δυνατότητές σου. Μπορείς να δεις το μέλλον σου στη Hilti σε διάφορους τομείς όπως Πωλήσεις / Engineering / Οικονομικά / Marketing / HR / Logistics κ.α. Το προσωπικό σου πρόγραμμα ανάπτυξης θα είναι εξατομικευμένο με στόχο να αναλάβεις θέσεις υψηλής ευθύνης σε εθνικό ή διεθνές επίπεδο.

Ο δικός σου ρόλος και η συνεισφορά σου στη Hilti.

Μηχανικός Πωλήσεων
Θα έχεις ως κύρια ευθύνη την ανάπτυξη των πελατών μας και να μάθεις πώς μπορούμε να τους εξυπηρετήσουμε αποτελεσματικά. Θα βρίσκεσαι συνεχώς σε διαφορετικά περιβάλλοντα, εργοτάξια, γραφεία, βιομηχανίες, για να παρουσιάζεις τα καινοτόμα εργαλεία και να εκπαιδεύεις τους πελάτες μας σε όλη τη γκάμα προϊόντων, υπηρεσιών και software παρέχοντας τις λύσεις που οι πελάτες μας περιμένουν από μία εταιρία σαν τη Hilti. Θα έχεις τη δυνατότητα να καλλιεργήσεις σε γερές βάσεις εμπορικές σχέσεις με τους πελάτες που χρειάζονται καινοτόμες επαγγελματικές λύσεις που εξασφαλίζουν τη παραγωγικότητα και ελαχιστοποιούν κόστη.

Εναλλακτικά
Υπεύθυνος καταστήματος
Η Hilti χρησιμοποιεί ένα δικό της δίκτυο καταστημάτων σε συνεργασία με τα υπόλοιπα κανάλια πώλησης, την στρατηγική της εταιρίας και το marketing. Θα είσαι σε θέση να προσφέρεις τεχνικές συμβουλές σε όλη τη γκάμα των προϊόντων και μοναδικές λύσεις στους πελάτες μας, οι οποίες είναι απαραίτητες για την επίτευξη των στόχων σου. Θα είσαι υπεύθυνος για τη διατήρηση και ανάπτυξη του πελατολογίου.

Οι θέσεις του Μηχανικού Πωλήσεων ή του Υπεύθυνου Καταστήματος στην εταιρεία είναι απαραίτητα εισαγωγικά στάδια για να βελτιώσεις μέσα από τη καθημερινή επαφή με τους πελάτες μας, τις δυνατότητές σου για να μπορέσεις στο μέλλον να αναλάβεις θέσεις ευθύνης και συγκεκριμένα projects που θα συμβάλουν στην παροχή καινοτόμων λύσεων στους πελάτες μας.

Πολλοί συνάδελφοι έχουν αναλάβει την πρώτη τους θέση ευθύνης μεταξύ των 25 και 30 ετών, καθώς επίσης το 80% των managers παγκοσμίως καλύπτεται από μετακίνηση εσωτερικών πόρων.

Τι προσφέρουμε?

Θα έχεις στη διάθεσή σου όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να πετυχαίνεις εξαιρετικά αποτελέσματα: καθοδήγηση, εκπαιδεύσεις, μία συνεχώς αναπτυσσόμενη εκπαιδευτική πλατφόρμα. Αλλά όχι μόνο θα έχεις την ευκαιρία να εργαστείς σε ένα φιλικό εργασιακό περιβάλλον σε συνεργασία με πολλές ομάδες και τμήματα, θα έχεις επίσης τη δυνατότητα να παρουσιάζεις τη δουλειά σου και τα αποτελέσματά σου μέσω workshops και assessment centers με συναδέλφους σου από άλλες χώρες.

Γιατί να γίνεις μέλος της ομάδας μας?

Με το Grow@Hilti θα αναπτύξεις δεξιότητες χρήσιμες για πολλές θέσεις εργασίας στη Hilti. Με την ανάπτυξη μακροχρόνιων συνεργασιών με τους πελάτες μας θα ενισχύσεις τις διαπραγματευτικές σου ικανότητες, ικανότητα αναγνώρισης προβλημάτων παρέχοντας την ιδανική λύση, ενώ παράλληλα θα αποκτάς τεχνικές και επιχειρηματικές γνώσεις.

Αυτό που χρειάζεται να έχεις:

  • Σπουδές Πολιτικού ή Μηχανολόγου Μηχανικού, Οικονομικά με μεταπτυχιακές σπουδές Master ή MBA.
  • Άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας, επιθυμητή γνώση ιταλικών ή γερμανικών.
  • Ικανότητα ανάλυσης και διείσδυσης σε προβλήματα και λήψης πρωτοβουλιών.
  • Ικανότητα ανάπτυξης ενός στρατηγικού οράματος.
  • Ικανότητα επικοινωνίας σε πολλαπλά ιεραρχικά επίπεδα.
  • Επιχειρηματικότητα, θάρρος, προσαρμοστικότητα και διαχείριση αλλαγών.
  • Δυνατότητα μετακίνησης σε τοπικό ή διεθνές επίπεδο.
Μέσα από τα στάδια επιλογής θα έχεις την ευκαιρία να δεις τη πραγματική φύση της δουλειάς μαζί με τους μελλοντικούς σου συναδέλφους στη πράξη, στο γραφείο ή στο εργοτάξιο, ούτως ώστε να εξοικειωθείς με το νέο σου ρόλο και να δεις τη δυναμική της ομάδας πωλήσεων.

Στείλε εδώ το βιογραφικό σου και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σου για την επόμενη έναρξη του προγράμματος Grow@Hilti

Έχουν τοποθετηθεί cookies στον υπολογιστή σας για να μας βοηθήσει να γίνει αυτή η ιστοσελίδα καλύτερη. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ανά πάσα στιγμή. Σε αντίθετη περίπτωση, θεωρούμε ότι είστε σύμφωνοι να συνεχίσετε.