ΣΥΝΕΧΗΣ ΠΑΡΟΧΗ ΝΕΡΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΤΡΗΣΗ

Ο νέος τρόπος αδαμαντοφόρας διάτρησης με το DD-WMS 100 Water Management System (Σύστημα Διαχείρισης Νερού)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Water management system DD-WMS 100 230V


Κινητήρας Αδαμαντοφόρος DD 250


210 2880600

210 2880607

gr-custser@hilti.com
Η Αδαμαντοφόρα Διάτρηση είναι ένας ασφαλής και αποτελεσματικός τρόπος για να δημιουργήσεις καθαρά ανοίγματα σε οποιοδήποτε υλικό βάσης, ωστόσο απαιτεί κάποιο χρόνο για να εγκατασταθεί και στη συνέχεια, στο τέλος, απαιτείται και ο καθαρισμός. Πράγματι, ο απαιτούμενος χρόνος για την εκτέλεση της διάτρησης μπορεί να είναι ένα από τα συντομότερα βήματα της όλης διαδικασίας!


3 τρόποι λειτουργίας για τις εφαρμογές σου


 

1/3 Λειτουργία ανακύκλωσηςΟι πατενταρισμένες σακούλες φίλτρων πολλαπλών στρώσεων του DD-WMS είναι ειδικά σχεδιασμένες για τη συλλογή λάσπης, επιτρέποντας τη διέλευση καθαρού νερού μέσω του συστήματος. Αυτό σημαίνει ότι το νερό στη δεξαμενή μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί για τις εφαρμογές αδαμαντοφόρας διάτρησης μέχρι και 7 φορές, δίνοντάς σου συνεχή παροχή νερού για να ολοκληρώσεις την εργασία. Κι όχι μόνο αυτό. Σχεδόν όλο το νερό και η λάσπη συλλέγονται στο σημείο της διάτρησης, που σημαίνει ότι δεν απαιτείται χρόνος για καθάρισμα στο τέλος της εργασίας.

 

2/3 Λειτουργία παροχής νερούΕάν δουλεύεις έξω και δεν θες να ανησυχείς για τη λάσπη, το DD-WMS μπορεί να αλλάξει σε λειτουργία παροχής νερού, με την οποία η δεξαμενή νερού των 14 λίτρων παρέχει σταθερή παροχή νερού για τις εφαρμογές αδαμαντοφόρας διάτρησης. Ιδανικό για απομακρυσμένες τοποθεσίες όπου μπορεί να μην υπάρχει κοντινή παροχή νερού.

 

3/3 Λειτουργία καθαρισμού κενούΑν έχεις τελειώσει με την εργασία και υπάρχει νερό ή λάσπη για απομάκρυνση, άλλαξε τη λειτουργία του DD-WMS σε λειτουργία σκούπας και η ισχυρή του αναρρόφηση θα φροντίσει για την τελική τακτοποίηση σε δευτερόλεπτα.Σύγκριση ΣυστήματοςΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΝΕΡΟΥ ΕΩΣ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΗΜΕΡΑ

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να γεμίσεις τη δεξαμενή νερού και να εισάγεις μια σακούλα φίλτρου. Η ανακύκλωση του νερού, έως και 7 φορές, ισοδυναμεί με περίπου 100 λίτρα συνεχούς παροχής νερού. Οι μεγάλοι τροχοί και η βολική χειρολαβή διευκολύνουν την κίνηση του DD-WMS 100 στο εργοτάξιο.

ΔΙΑΤΡΗΣΗ ΚΑΘΑΡΗ


Η σκόνη και η λάσπη συχνά συνεπάγονται πρόσθετο χρόνο εργασίας για καθαρισμό, μειώνοντας ακόμα περισσότερο την παραγωγικότητα του εργοταξίου σου. Με την ποικιλία αξεσουάρ συλλογής νερού για αδαμαντοφόρα εργαλεία διάτρησης, μπορούμε να σε βοηθήσουμε να εξοικονομήσεις χρόνο και χρήμα.
Η αδαμαντοφόρα διάτρηση δεν είναι πλέον μια "βρώμικη" δουλειά!

ΕΥΚΟΛΗ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΛΑΣΠΗΣ


Μόλις γεμίσει το φίλτρο και αρχίσει να πέφτει η ισχύς αναρρόφησης, είναι εξαιρετικά εύκολο να αφαιρέσεις τη λάσπη με τις σακούλες φίλτρου μίας χρήσης.


Έχουν τοποθετηθεί cookies στον υπολογιστή σας για να μας βοηθήσει να γίνει αυτή η ιστοσελίδα καλύτερη. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ανά πάσα στιγμή. Σε αντίθετη περίπτωση, θεωρούμε ότι είστε σύμφωνοι να συνεχίσετε.