ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΩΛΗΣΕΩΝ

Σας υποστηρίζουμε με ειδικές τεχνικές συμβουλές, αξιόπιστα προϊόντα, έγκαιρη παράδοση προϊόντων, με συνεχείς επενδύσεις πάνω στην έρευνα και ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών, καθώς και εξαιρετική εξυπηρέτηση.

Κάντε γρήγορα τη δουλειά σας με το Hilti Online

Προσφέρουμε κάτι παραπάνω από απλή Online παραγγελία – είμαστε ο αξιόπιστος συνεργάτης σας 24/7 online

Εξυπηρέτηση Πελατών:

Καλέστε μας στο 2102880600 Τεχνικές συμβουλές για την εφαρμογή σας.
• Λήψη παραγγελιών
• Να ενημερωθείτε για τις νέες Προωθητικές Ενέργειες και τα πακέτα προσφορών.
• Να κανονίσετε την παραλαβή του εργαλείου σας για επισκευή
• Για ανίχνευση παραγγελιών και αποστολών σας.
• Με το νέο τηλεφωνικό μας κέντρο δεν χρειάζεται καν να μας δώσετε τα στοιχεία σας! Η καρτέλα σας εμφανίζεται άμεσα, απλά πείτε μας πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε!

Μπορείτε να μας καλείτε από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 08.00 πμ έως τις 17.00 μμ στο 210 2880600  
Ή επικοινωνήστε μαζί μας μέσω Email στο gr-custser@hilti.com

Hilti Ελλάς ΑΕΕ

Λεωφόρος Κύμης 132 Μαρούσι, 15123

210 2880600

210 2880607

gr-custser@hilti.com

Οι μηχανικοί μας είναι παντού μαζί σας


Η Hilti σας προσφέρει ένα μεγάλο εύρος υπηρεσιών ακριβώς προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας! Οι Field engineers είναι διαθέσιμοι τόσο στο γραφείο όσο και στο εργοτάξιο, παρέχοντάς σας τεχνικές συμβουλές τόσο μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας ή μέσα από τη πληθώρα υπηρεσιών που προσφέρει το Hilti Online στους μηχανικούς και μελετητές.

Προσωπική επαφή

Η Hilti προσφέρει ένα ολοκληρωμένο δίκτυο τεχνικής υποστήριξης σε όλη την Ελλάδα. Η ομάδα μηχανικών μας είναι άρτια εκπαιδευμένη να προσφέρουν υπηρεσίες σε μηχανικούς, μελετητές και κατασκευαστές, υποστηρίζοντάς τους στις εφαρμογές, προσφέροντας τεχνικές γνώσεις και εκπαιδεύσεις.  
Οι Field Engineers προσφέρουν σε μηχανικούς και αρχιτέκτονες υποστήριξη στη προδιαγραφή προϊόντων είτε στο γραφείο είτε στο απ’ευθείας στο έργο. Ζητήστε τώρα μία επίσκεψη από μηχανικό μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση gr-custser@hilti.com.

Τηλεφωνική επικοινωνία ή μέσω email

Οι μηχανικοί μας μπορούν να σας εξυπηρετήσουν άμεσα στον σχεδιασμό, στην λειτουργία του λογισμικού Profis και στη μελέτη προδιαγραφών σας. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με τους μηχανικούς μας στο gr-custser@hilti.com ή στο 2102880600.

Online Αποκτήστε πρόσβαση σε όλες τις τεχνικές πληροφορίες, και στην άρτια ενημερωμένη βιβλιοθήκη BIM/CAD, κατεβάστε το πρόγραμμα διαστασιολόγησης PROFIS και βρείτε όλα τα τεχνικά έγγραφα που χρειάζεστε.

Απλά καλέστε μας και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε για:

• Επαγγελματικές τεχνικές συμβουλές.
• Να σας προτείνουμε λύσεις στις ειδικές εφαρμογές σας.
• Να κανονίσουμε μία επίδειξη προϊόντος στον χώρο.
• Επίδειξη του προϊόντος και εκπαίδευση χρήσης στον χώρο σας.

Κανονίστε μία επίσκεψη στο γραφείο σας ή στο έργο. Για να κανονίσετε μια επίσκεψη στο γραφείο σας ή στο εργοτάξιο, παρακαλούμε επικοινωνήστε τηλεφωνικά με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών. Εναλλακτικά, μπορείτε να μας στείλετε ένα e-mail. Κανονίστε μια επί τόπου επίσκεψη σήμερα μέσω e-mail.

Έχουν τοποθετηθεί cookies στον υπολογιστή σας για να μας βοηθήσει να γίνει αυτή η ιστοσελίδα καλύτερη. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ανά πάσα στιγμή. Σε αντίθετη περίπτωση, θεωρούμε ότι είστε σύμφωνοι να συνεχίσετε.