Η καριέρα σου στη Hilti

Ανοικτές θέσεις εργασίας

Στο κέντρο της εταιρίας μας βρίσκονται οι άνθρωποί της. Είναι οι ιδέες τους, ο ενθουσιασμός τους και η εμπιστοσύνη τους που αποτελούν τη βάση για την επιτυχή  και βιώσιμη ανάπτυξη της Hilti. Χάρη σε όλο το ανθρώπινο δυναμικό μας και την εταιρική μας κουλτούρα, έχουμε επιτύχει η Hilti να είναι ηγέτης στην αγορά του κλάδου.
 
Η Hilti προσφέρει ένα ευρύ και ποικίλο φάσμα ευκαιριών τόσο εγχώρια όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο. Έχετε ήδη μια πλούσια επαγγελματική εμπειρία και αναζητάτε νέες προκλήσεις; Κάνετε τώρα τα πρώτα βήματα της καριέρας σας; 
 
Επιθυμούμε και εμπλουτίσουμε το ανθρώπινο δυναμικό μας με εργαζόμενους οι οποίοι έχουν ταλέντο και καινοτόμες ιδέες. Δεν έχει σημασία αν ενδιαφέρεστε για μία  καριέρα στον τομέα της Έρευνας και Ανάπτυξης, Marketing, Logistics, πωλήσεις ή οικονομικά. Η Hilti επενδύει σημαντικά στην ανάπτυξη των ανθρώπων της και  προσφέρει την ελευθερία να επεκταθεί σε διάφορους τομείς, δραστηριότητες και διεθνή καριέρα.
 

Hilti Ελλάς ΑΕΕ

Λεωφόρος Κύμης 132 Μαρούσι, 15123

210 2880600

210 2880607

gr-custser@hilti.com
Η Hilti είναι μια πολυεθνική εταιρεία, ως εκ τούτου, η ικανότητα μετακίνησης είναι απαραίτητη. Πολλές θέσεις εργασίας που προσφέρονται απαιτούν πολλά ταξίδια. Αν νομίζετε ότι οι αξίες σας, οι δεξιότητες και η εμπειρία σας μπορούν να βοηθήσουν στην επίτευξη του οράματός μας, θέλουμε να συζητήσουμε μαζί σας τη δυνατότητα να γίνετε μέρος του οργανισμού μας για την επίτευξη των επαγγελματικών σας στόχων.
 
Σας ενδιαφέρει;
 
Αναζητήστε και βρείτε εδώ τη νέα πρόκληση σας ή στείλτε μας το βιογραφικό σας χωρίς αναφορά σε άμεσα διαθέσιμη θέση εργασίας (βιογραφικό σημείωμα, συνοδευτική επιστολή και τυχόν πιστοποιητικά).

 
Μπορείτε να δείτε όλες τις ευκαιρίες καριέρας στη Hilti εδώ.

 

 

 
 

Έχουν τοποθετηθεί cookies στον υπολογιστή σας για να μας βοηθήσει να γίνει αυτή η ιστοσελίδα καλύτερη. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ανά πάσα στιγμή. Σε αντίθετη περίπτωση, θεωρούμε ότι είστε σύμφωνοι να συνεχίσετε.