ΚΡΟΥΣΤΙΚΟ ΔΡΑΠΑΝΟ COMBI TE 30 ATC/AVR

Το καλύτερο κρουστικό δράπανο SDS Plus που υπήρξε ποτέ

Δείτε περισσότερα για το προϊόν

TE 30-ATC/AVR


TE 30-ATC/AVR

210 2880600

210 2880607

gr-custser@hilti.com

ΑΝ ΨΑΧΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΙΣΧΥΡΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΛΑΦΡΥ, ΤΟ ΝΕΟ TE 30-ATC/AVR ΘΑ ΣΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕΙ


Το κρουστικό δράπανο combi TE 30-ATC/AVR προσφέρει τις καλύτερες επιδόσεις στην κατηγορία του βάρους του, χάρη στην ενισχυμένη δύναμη (1010 W) και της ενέργειας κρούσης (3.6 J κρούσης).


Ταχύτητα και Βάρος
Το TE 30 ATC/AVR τρυπάει κατά 40% ταχύτερα από κάθε άλλο combi SDS Plus, με βάρος μικρότερο κατά 20%.

Άνεση
Χάρη στο καινοτόμο Σύστημα AVR, οι κραδασμοί είναι ελαττωμένοι σε μόλις 10 m/s2, διασφαλίζοντας μέγιστη άνεση για το χειριστή και μεγαλύτερη παραγωγικότητα.

Αξιοπιστία
Το TE 30 ATC/AVR λειτουργεί με κινητήρα χωρίς καρβουνάκια ο οποίος προσφέρει τα ακόλουθα πλεονεκτήματα: η διάρκεια ζωής τριπλασιάζεται σε σχέση με τους συμβατικούς κινητήρες με ψήκτρες, χωρίς να μειώνονται οι επιδόσεις εξ αιτίας προεκτάσεων καλωδίων ή/και τροφοδότησης με γεννήτρια.

Ευελιξία
Χάρη στο αποσπώμενο τσοκ, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το τσοκ ταχείας σύσφιγξης για διάτρηση σε σίδηρο, ξύλο ή μικτά υλικά.

Ασφάλεια
Το σύστημα ATC είναι κορυφαίο ως προς τους όρους ασφάλειας για εκείνον που τρυπάει συνήθως οπλισμένο σκυρόδεμα. Μόλις το τρυπάνι συναντήσει οπλισμό το εργαλείο κάνει μια μικρή περιστροφή και σταματάει αυτόματα, αποτρέποντας δυσάρεστα ατυχήματα.


ΔΕΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ, ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

TE 30 ATC/AVR

Έχουν τοποθετηθεί cookies στον υπολογιστή σας για να μας βοηθήσει να γίνει αυτή η ιστοσελίδα καλύτερη. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ανά πάσα στιγμή. Σε αντίθετη περίπτωση, θεωρούμε ότι είστε σύμφωνοι να συνεχίσετε.