ΚΡΟΥΣΤΙΚΟ ΔΡΑΠΑΝΟ COMBI TE 50-AVR

SDS-Max ισχυρό και ελαφρύ για διάτρηση και καλέμισμα σε σκυρόδεμα

Δείτε περισσότερα για το προϊόν

TE 50-ATC/AVR


TE 50-AVR

210 2880600

210 2880607

gr-custser@hilti.com

ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΚΡΟΥΣΤΙΚΑ ΔΡΑΠΑΝΑ COMBI, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΑΠΗΣΕΙΣ ΤΟ ΝΕΟ TE 50-AVR


Βελτιώσαμε τις επιδόσεις κατά 25% και μειώσαμε τους κραδασμούς σε 9 m/s2, έτσι μπορείς να δουλέψεις σε μια ευρεία γκάμα εργασιών διάτρησης και κατεδάφισης με μεγαλύτερη ταχύτητα και ασφάλεια.


Εργονομικός σχεδιασμός

Το νέο μας TE 50-AVR παρουσιάζεται με ένα ανανεωμένο σχήμα και ένα σχεδιασμό, που προσφέρουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής κατά 50% σε σχέση με τα κρουστικά δράπανα combi, ανάλογου βάρους και κατηγορίας.

Ουσιαστικά χωρίς σκόνη

Μεγαλύτερη εγγύηση ασφάλειας για το χειριστή κατά τις εργασίες κατεδάφισης και διάτρησης, χάρη στο σύστημα που απομακρύνει έως το 99% της εισπνεόμενης σκόνης, μόλις αυτή παραχθεί, με τα αξεσουάρ του Kit TE DRS-Y αναρρόφησης σκόνης, συνδυασμένα με μια σκούπα Hilti.

Κλείδωμα λειτουργίας καλεμίσματος

Τώρα μπορείς να κάνεις εργασίες σε μεγαλύτερες επιφάνειες, ασφαλίζοντας το διακόπτη χωρίς να χρειάζεται να πατάς τη σκανδάλη καθ' όλη τη διάρκεια καλεμίσματος.

Αποσπώμενο καλώδιο

Σε περίπτωση κοπής του καλωδίου, τώρα δεν είναι πλέον αναγκαίο να στέλνεις όλο το εργαλείο για επισκευή. Το νέο TE 50-AVR διαθέτει αποσπώμενο ηλεκτρικό καλώδιο: έτσι, αν χρειαστεί να το αντικαταστήσεις, αρκεί να το παραγγείλεις online και να το παραλάβεις ήδη την επόμενη μέρα.


ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ ΓΙ' ΑΥΤΟ;

"Το νέο TE 50-AVR είναι γερό, συμπαγές και έχει καλό πιάσιμο στη χειρολαβή. Το κρουστικό δράπανο τρύπησε την πέτρα εύκολα και δεν το αισθάνθηκα ογκώδες ή βαρύ, πράγμα εξαιρετικό, ακόμη κι όταν πρέπει να κάνω εργασίες καλεμίσματος όλη μέρα σε τσιμεντένιους τοίχους ή πέτρα. Πραγματικά αξίζει την τιμή του".

Παπαδόπουλος Δαυίδ
Υπεύθυνος διαχείρισης εξοπλισμούTE 50-ATC/AVR

Έχουν τοποθετηθεί cookies στον υπολογιστή σας για να μας βοηθήσει να γίνει αυτή η ιστοσελίδα καλύτερη. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ανά πάσα στιγμή. Σε αντίθετη περίπτωση, θεωρούμε ότι είστε σύμφωνοι να συνεχίσετε.