ΓΡΗΓΟΡΗ ΔΙΑΤΡΗΣΗ – ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΣΚΡΟΥΣΗ ΣΕ ΟΠΛΙΣΜΟ

Hilti TE-YX

Εργαλεία έγχυσης

TE 30 ATC/AVR


TE 30-ATC/AVRTE 50-AVR


TE 50-AVR


TE 60-ATC/AVR

TE 60-ATC/AVR

210 2880600

210 2880607

gr-custser@hilti.com
Τρυπάνια Hilti TE-YX με υποδοχή SDS Max, με καινούριο σχεδιασμό κεφαλής έξι ακμών κοπής καθώς και τα ήδη γνωστά τεσσάρων ακμών.

"Η ΠΡΟΣΚΡΟΥΣΗ ΣΕ ΟΠΛΙΣΜΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΑ 2/3 ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΣΕ ΔΙΑΤΡΗΣΕΙΣ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΥ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ"


Το σύνολο σχεδόν των οικοδομικών εργασιών αφορούν στη διάτρηση και μάλιστα σε οπλισμό το οποίο απορροφά τα 2/3 του συνολικού χρόνου διάτρησης. Ανάλογα πώς είναι τοποθετημένες οι ράβδοι οπλισμού θα καταναλώσετε πολύ περισσότερο χρόνο απλά για μία οπή.
Αν το τρυπάνι «κολλήσει» στον οπλισμό τότε θα αφιερώσετε ακόμα περισσότερο χρόνο για να το απελευθερώσετε.
Ο κίνδυνος εμπλοκής του τρυπανιού αυξάνεται όσο μεγαλύτερη είναι η διάμετρος της οπής. Ο χαμένος χρόνος μπορεί να προσθέσει επιπρόσθετα κόστη για συνεχή τρυπήματα με σημαντική επίδραση στα χρονοδιαγράμματα.


ΔΕΣ ΠΩΣ ΤΑ ΤΡΥΠΑΝΙΑ ΤΗΣ HITLI ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΗ ΔΙΑΤΡΗΣΗ ΣΕ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΑΠΟ ΠΡΟΣΚΡΟΥΣΗ ΣΕ ΟΠΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΑΧΥΤΕΡΗ ΔΙΑΤΡΗΣΗ ΣΕ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑ


Το πρώτο στο είδος του, τρυπάνι ΤΕ-ΥΧ με έξι ακμές κοπής.
Ο νέος σχεδιασμός προστατεύει σε περίπτωση πρόσκρουσης σε ράβδο οπλισμού. Η κεφαλή του διαθέτει έξι ακμές κοπής με αποτέλεσμα να ελαχιστοποιείται ο χρόνος διάτρησης και ο κίνδυνος εμπλοκής. Χάρη στην κεφαλή έξι ακμών το τρυπάνι προσφέρει καλό κράτημα κατά τη διάτρηση σε όλα τα υλικά και όλα τα είδη οπλισμού.

Νέο τρυπάνι ΤΕ-ΥΧ με τέσσερις ακμές κοπής
Οι μηχανικοί της Hilti βελτίωσαν ακόμα περισσότερο το τρυπάνι ΤΕ-ΥΧ για σκυρόδεμα. Οι απαιτήσεις των τρυπανιών έχουν αυξηθεί σε σχέση με το παρελθόν καθώς έχει αλλάξει και η σύσταση του σκυροδέματος. Μέχρι τώρα η σκληρότητα σκυροδέματος ανερχόταν σε C30 class αλλά πλέον χρησιμοποιείται ευρέως στις κατασκευές σκυρόδεμα μεγαλύτερης σκληρότητας. Το τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης σχεδίασε ένα τρυπάνι με νέες συνθέσεις υλικών που το καθιστούν πιο ανθεκτικό επιτρέποντας τη γρήγορη αλλά και ασφαλή διάτρηση ακόμα και σε περιπτώσεις πρόσκρουσης σε οπλισμό.

Όλα τα πλεονεκτήματα με μια ματιά
 • Εξοικονόμηση χρόνου από προσκρούσεις σε οπλισμό
 • Μεγάλη διάρκεια ζωής
 • Ιδανικό βάρος για παρατεταμένη χρήση
 • Το πρώτο τρυπάνι για διατρήσεις σε σκυρόδεμα με έξι ακμές κοπής.
 • Σημείο φθοράς
 • Για διαμέτρους οπών από 35 έως 40 mm
 • Υποδοχή SDS Max
Όλα τα πλεονεκτήματα με μία ματιά
 • Βελτιστοποιημένες ακμές κοπής σκληρού μετάλλου για απαιτητικές διατρήσεις. Νέα γεωμετρία κεφαλής για γρήγορή διάτρηση ακόμα και όταν συναντά οπλισμό.
 • Μεγάλη διάρκεια ζωής
 • Σημείο φθοράς
 • Για διαμέτρους οπών από 18 έως 32 mm
 • Υποδοχή SDS Max

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΔΙΑΤΡΗΣΗ ΣΕ ΤΟΙΧΟΥΣ ΚΑΙ ΟΡΟΦΟΥΣ


Διάτρηση οπών έως και 40 mm
Με το ΤE-YX με έξι ακμές κοπής είναι δυνατή η διάτρηση οπών έως και 40 mm για διελεύσεις αγωγών και σωλήνων. Είναι η ιδανική εναλλακτική λύση αν δεν έχετε μία διαμαντοκόρωνα Hilti.


TE YX


Έχουν τοποθετηθεί cookies στον υπολογιστή σας για να μας βοηθήσει να γίνει αυτή η ιστοσελίδα καλύτερη. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ανά πάσα στιγμή. Σε αντίθετη περίπτωση, θεωρούμε ότι είστε σύμφωνοι να συνεχίσετε.