ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

H Hilti κοντά στους Μηχανικούς

Οι μηχανικοί μας είναι παντού μαζί σας

Η Hilti σας προσφέρει ένα μεγάλο εύρος υπηρεσιών ακριβώς προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας!

Οι Field engineers είναι διαθέσιμοι τόσο στο γραφείο όσο και στο εργοτάξιο, παρέχοντάς σας τεχνικές συμβουλές τόσο μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας ή μέσα από τη πληθώρα υπηρεσιών που προσφέρει το Hilti Online στους μηχανικούς και μελετητές.

Hilti Ελλάς ΑΕΕ

Λεωφόρος Κύμης 132 Μαρούσι, 15123

210 2880600

210 2880607

gr-custser@hilti.com
Προσωπική επαφή

Η Hilti προσφέρει ένα ολοκληρωμένο δίκτυο τεχνικής υποστήριξης σε όλη την Ελλάδα. Η ομάδα μηχανικών μας είναι άρτια εκπαιδευμένη να προσφέρουν υπηρεσίες σε μηχανικούς, μελετητές και κατασκευαστές, υποστηρίζοντάς τους στις εφαρμογές, προσφέροντας τεχνικές γνώσεις και εκπαιδεύσεις. Οι Field Engineers προσφέρουν σε μηχανικούς και αρχιτέκτονες υποστήριξη στη προδιαγραφή προϊόντων είτε στο γραφείο είτε στο απ’ευθείας στο έργο. Ζητήστε τώρα μία επίσκεψη από μηχανικό μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση gr-custser@hilti.com.

Τηλεφωνική επικοινωνία
ή μέσω email Οι μηχανικοί μας μπορούν να σας εξυπηρετήσουν άμεσα στον σχεδιασμό, στην λειτουργία του λογισμικού Profis και στη μελέτη προδιαγραφών σας. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με τους μηχανικούς μας στο gr-custser@hilti.com ή στο 2102880600.

Online

Αποκτήστε πρόσβαση σε όλες τις τεχνικές πληροφορίες, και στην άρτια ενημερωμένη βιβλιοθήκη BIM/CAD, κατεβάστε το πρόγραμμα διαστασιολόγησης PROFIS και βρείτε όλα τα τεχνικά έγγραφα που χρειάζεστε. Εκπαιδεύσεις και σεμινάρια Η εκπαίδευση και η κατάρτιση των μηχανικών και των αρχιτεκτόνων σε σχέση με καινοτόμες και αποτελεσματικές λύσεις είναι ένα βασικό σημείο εστίασης για το τμήμα Μηχανικών μας.


Εκπαιδεύσεις και σεμινάρια
 
Η εκπαίδευση και η κατάρτιση των μηχανικών και των αρχιτεκτόνων σε σχέση με καινοτόμες και αποτελεσματικές λύσεις είναι ένα βασικό σημείο εστίασης για το τμήμα Μηχανικών μας. H Hilti προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από εκπαιδευτικά σεμινάρια και προγράμματα κατάρτισης για τους πελάτες κάθε μέρα και χωρίς επιπλέον κόστος. Οι εκπαιδεύσεις της Hilti μπορούν να πραγματοποιηθούν είτε στα γραφεία της εταιρείας μας, ή πιο συχνά στα γραφεία των πελατών μας. Επί του παρόντος, το τεχνικό προσωπικό μας μπορεί να προσφέρει εκπαιδευτικά σεμινάρια σε ποικίλα θέματα, όπως οι τεχνικές λεπτομέρειες του Ευρωκώδικα, εκπαίδευση στην επιλογή και εφαρμογή χημικών αγκυρίων καθώς και στα συστήματα Παθητικής Πυροπροστασίας.
 

Έχουν τοποθετηθεί cookies στον υπολογιστή σας για να μας βοηθήσει να γίνει αυτή η ιστοσελίδα καλύτερη. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ανά πάσα στιγμή. Σε αντίθετη περίπτωση, θεωρούμε ότι είστε σύμφωνοι να συνεχίσετε.