Η υπευθυνότητα έρχεται εύκολα

ΤΥΠΙΚΑ, ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΑ

Εύκολος έλεγχος της ασφάλειας και αποφυγή κυρώσεων

Πότε χρειάζεται ένα εργαλείο βαθμονόμηση; Οι εργαζόμενοι γνωρίζουν πόσο καιρό μπορούν να χρησιμοποιήσουν με ασφάλεια ένα εργαλείο; Το ON!Track απλοποιεί τη διακασία συμμόρφωσης με τους κανονισμούς, εξοικονομώντας χρόνο και διασφαλίζοντας την αποφυγή προστίμων.

Δεν θα χάσεις ποτέ τις ημερομηνίες ελέγχων

ΕΛΕΓΜΕΝΟ, ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟ, ΑΚΡΙΒΕΣ

Δεν θα χάσεις ποτέ τις προθεσμίες ελέγχων

Όταν πρέπει να γίνει έλεγχος, ανανέωση ή επισκευή, το ON!Track θα ενημερώνει αυτόματα τους αρμόδιους υπαλλήλους. Έτσι η επιχείρηση θα είναι πάντα νόμιμη και ο εξοπλισμός λειτουργικός.

Θα γνωρίζεις πάντα ό,τι χρειάζεσαι για τους υπαλλήλους σου

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

Όλα τα έγγραφα των εργαζομένων σου σε μία εφαρμογή

Όποτε χρειάζεται να ανανεώσεις πιστοποιήσεις και εκπαιδεύσεις για τους υπαλλήλους σου, το ON!Track θα σε ενημερώνει εγκαίρως, ώστε η επιχείρησή σου να είναι πάντα έτοιμη για ενδεχόμενο έλεγχο.

Θα είσαι βέβαιος ότι ο εξοπλισμός σου χρησιμοποιείται ασφαλώς

ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Θα είσαι βέβαιος ότι ο εξοπλισμός σου χρησιμοποιείται με ασφάλεια

Κάποια εργαλεία, πρέπει να χρησιμοποιούνται για συγκεκριμένο χρόνο και σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης τους. Όταν σαρώνεις το εργαλείο, το ON!Track θα σε ενημερώνει για τον ασφαλή τρόπο χρήσης του εργαλείου και συντήρησής του.

ΠΩΣ ΤΟ ON!TRACK ΜΑΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΜΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ

ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΤΕ Ο ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ, ΠΡΙΝ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ.

Adrian Black

HSQE Manager
Astley Signs 
U.K. 

4 ΑΠΛΑ ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΟΥ

1. Κλείσε μία συνάντηση για την ανάλυση

Οι ειδικοί μας σε συνεργασία με σένα θα αναλύσουν σε βάθος τις διαδικασίες και τον εξοπλισμό της επιχείρησής σου και θα σου παρουσιάσουν τα αποτελέσματα για τη δυνατότητα  εξοικονόμησης που θα σου προσφέρει το ON!Track καθώς και για το κόστος της υλοποίησης.

2. Σχεδιάζουμε μια λύση ειδικά για σένα

Η λύση που θα σχεδιαστεί θα είναι εξατομικευμένη. Εσύ αποφασίζεις ποιον εξοπλισμό επιθυμείς να διαχειριστείς, ποιοι  υπάλληλοι θα έχουν πρόσβαση κλπ.

3. Σου καταχωρούμε τον εξοπλισμό

Η ομάδα μας έρχεται στο χώρο σου, τοποθετεί τις σημάνσεις και καταχωρεί τα στοιχεία στο σύστημα ώστε να είναι έτοιμο για χρήση.

4. Συνεχής υποστήριξη και εκπαίδευση

Το ON!Track είναι εύκολο στη χρήση, και οι ειδικοί μας θα εκπαιδεύσουν όλους τους χρήστες. Επίσης, υπάρχει πάντα το Customer Service που θα απαντήσει σε οποιαδήποτε απορία.

Κλείσε ένα ραντεβού για την Ανάλυση σήμερα!

ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ

Κλείσε ένα ραντεβού για την Ανάλυση σήμερα!

Με μόνο 300€, οι ειδικοί μας θα μελετήσουν και θα αναλύσουν τις διαδικασίες της εταιρίας σου. Στη συνέχεια, θα σου παρουσιάσουν το ύψος της ετήσιας εξοικονόμησης και πόσο γρήγορα θα αποσβέσεις την επένδυσή σου.

ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ ON!TRACK ΣΗΜΕΡΑ

ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ