ΟΙ ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΜΑΣ

SCHAAN, ΛΙΧΤΕΝΣΤΑΙΝ

Hilti plant Schaan Liechtenstein

Η μονάδα παραγωγής μας στο Schaan, εξειδικεύεται σε μεταλλικά αγκύρια, σε απ’ ευθείας στερέωσης εξαρτήματα, όπως καρφιά και συνδέσμους και αδαμαντοφόρα τμήματα για κορώνες και διαμαντόδισκους.

Η μονάδα κατασκευάστηκε το 1941 και ήταν η πρώτη μονάδα παραγωγής της Hilti. Με τα χρόνια, έχει ευρέως επεκταθεί και εκσυγχρονιστεί.

Όταν πρωτολειτούργησε, η εγκατάσταση παρήγαγε καρφιά και από τότε έχουν προστεθεί κι άλλα προϊόντα στη γραμμή παραγωγής.

Η μονάδα βρίσκεται κοντά στο Κέντρο Έρευνας και Ανάπτυξης της Hilti - έτσι το εργοστάσιό μας στο Schaan έχει επικεντρωθεί στην ανάπτυξη και την κατασκευή καινοτόμων προϊόντων, πριν αυτά καταστούν διαθέσιμα στα εργοστάσια παραγωγής μας ανά τον κόσμο.

Στο εργοστάσιο του Schaan απασχολούνται 360 εργαζόμενοι, συμπεριλαμβανομένων περίπου 80 μαθητευομένων.

Το εργοστάσιο αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες μονάδες επαγγελματικής κατάρτισης στην περιοχή της κοιλάδας του Ρήνου. Το 2013, το εργοστάσιο κέρδισε το βραβείο Swiss Lean, ένα βραβείο για την επίτευξη κορυφαίων επιδόσεων στην αποτελεσματική διοίκηση.

THÜRINGEN, ΑΥΣΤΡΙΑ

Hilti plant Thüringen Austria

Το εργοστάσιό μας στο Thüringen της Αυστρίας εξειδικεύεται στην τεχνολογία μηχανικής κατεργασίας, στη συναρμολόγηση εξαρτημάτων και στην τελική συναρμολόγηση των εργαλείων διάτρησης και κατεδάφισης, των αδαμαντοφόρων εργαλείων κοπής και διάτρησης και των καρφωτικών εργαλείων.

Με εξειδικευμένες ομάδες για την ανάπτυξη της τεχνολογίας παραγωγής, τη μηχανολογία και τη μηχανική κατασκευών, την κατασκευή προτύπου εργαλείου, η μονάδα 4 συμβάλλει σημαντικά στην καινοτομία και στην ταχεία εισαγωγή νέων προϊόντων.

Το εργοστάσιο ιδρύθηκε το 1970 και από τότε συνεχώς επεκτείνεται.

Οι πιο πρόσφατες επεκτάσεις ήταν το 2009, με την ολοκλήρωση ενός νέου χώρου παραγωγής και το 2010 όταν η τελική γραμμή παραγωγής μεταφέρθηκε στο Thüringen από το εργοστάσιό μας στο Mauren του Λιχτενστάιν.

Στο εργοστάσιο του Thüringen απασχολούνται 400 εργαζόμενοι, συμπεριλαμβανομένων 70 μαθητευομένων, καθιστώντας το εργοστάσιο ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα επαγγελματικής κατάρτισης στην περιοχή. Το 2009, ανακηρύχθηκε ως η καλύτερη μονάδα επαγγελματικής κατάρτισης στην Αυστρία.

KAUFERING, ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Hilti plant Kaufering Germany

Το εργοστάσιό μας στο Kaufering της Γερμανίας (Hilti GmbH Industriegesellschaft für Befestigungstechnik) κατασκευάζει κινητήρες, τρυπάνια υψηλής ποιότητας, κανάλια αγκύρωσης, χημικά αγκύρια και προϊόντα παθητικής πυροπροστασίας.

Το εργοστάσιο μας στο Kaufering αναπτύσσει και εφαρμόζει σύγχρονες κατασκευαστικές αντιλήψεις, τεχνολογίες και διαδικασίες, οι οποίες στη συνέχεια διαχέονται στα εργοστάσια παραγωγής μας σε όλο τον κόσμο. Το Kaufering δημιουργεί επίσης καινοτόμα προϊόντα σε συνεργασία με τις μονάδες μάρκετινγκ και ανάπτυξης.

Το εργοστάσιο λειτουργεί με επιτυχία σύμφωνα με τις αρχές της βελτιστοποιημένης παραγωγής και έχει κερδίσει πολλές φορές το βραβείο Excellence Manufacturing.

Το εργοστάσιο λειτουργεί ως δομημένο σύστημα διαχείρισης ενέργειας, με υπευθυνότητα στη χρήση της ενέργειας και των πόρων και έχει πιστοποίηση ISO 50001.

Η μονάδα παραγωγής βρίσκεται κοντά στο Μόναχο και άρχισε να λειτουργεί το 1971.

Έχει 500 υπαλλήλους, συμπεριλαμβανομένων περίπου 65 μαθητευομένων.

STRASS, ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Hilti plant Strass Germany

Η μονάδα μας Strass (Hilti Kunststofftechnik GmbH) είναι η κύρια μονάδα μας για την τεχνολογία των πλαστικών.

Το εργοστάσιο κατασκευάζει στοιχεία στερέωσης, όπως πλαστικά αγκύρια και πλαστικά εξαρτήματα για τα προϊόντα της Hilti.

Αποκτήσαμε το εργοστάσιο από την Fürstlich Hohenzollersche Hüttenverwaltung το 1975. Έχει επεκταθεί πολλές φορές με την τελευταία επέκταση το 2010.

Το εργοστάσιο αποτελεί ένα κέντρο αριστείας και επικεντρώνεται στην τεχνολογία των προϊόντων και της παραγωγής, καθώς και σε όλα τα θέματα που σχετίζονται με τα υλικά.

Έχει 215 υπαλλήλους, συμπεριλαμβανομένων 15 μαθητευομένων.

KECSKEMET, ΟΥΓΓΑΡΙΑ

Hilti plant Kecskemét Hungary

Στο εργοστάσιο της Hilti στο Kecskemét της Ουγγαρίας κατασκευάζονται καλέμια, ειδικά τρυπάνια με σύστημα απορρόφησης σκόνης, στεφανοτρύπανα, διαμαντόδισκοι για αδαμαντοφόρα συστήματα κοπής Wall Saw, και διαμαντοκορώνες.

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1989 και η παραγωγική της ικανότητα επεκτάθηκε. Από το 2004, εκτός από τις διαδικασίες παραγωγής, οι δραστηριότητες δοκιμών ξεκίνησαν με ένα αυξανόμενο χαρτοφυλάκιο. Από το 2013 η μονάδα εγκαινίασε το πρόγραμμα NQA για την κατασκευή προϊόντων HDA.

Ο πρώτος χώρος παραγωγής ολοκληρώθηκε το 1994 με σημαντική επέκταση το 2010. Το 2012 η περιοχή παραγωγής διευρύνθηκε καλύπτοντας περίπου 12.000 τετραγωνικά μέτρα.

Το εργοστάσιο στο Kecskemét έχει δημιουργήσει στενούς δεσμούς με πολλά ουγγρικά πανεπιστήμια και τεχνικά κολέγια.

Το εργοστάσιο απασχολεί περίπου 250 άτομα.

MATAMOROS, ΜΕΞΙΚΟ

Hilti plant Matamoros Mexico

Το εργοστάσιό μας στο Matamoros του Μεξικού παράγει συνδετικά μεταλλικών κατασκευών για τις εμπορικές μας οργανώσεις αγοράς στο δυτικό ημισφαίριο.

Περιλαμβάνει υπερσύγχρονες τεχνολογίες παραγωγής, όπως μεταλλουργία, αποτύπωση και κατεργασία, καθώς και ηλεκτρογαλβανική επιμετάλλωση και αυτοματοποιημένη συναρμολόγηση.

Στο Matamoros η παραγωγή ξεκίνησε το 2009 και είναι το νεότερο εργοστάσιο στο δίκτυό μας. Έχει αυξήσει σημαντικά την αλυσίδα εφοδιασμού για πελάτες στο δυτικό ημισφαίριο.

Το εργοστάσιο απασχολεί περίπου 170 άτομα.

ZHANJIANG, ΚΙΝΑ

Hilti plant Zhanjiang China

Το εργοστάσιό μας στο Zhanjiang της Κίνας ιδρύθηκε το 1995 και επεκτείνεται συνεχώς όλα αυτά τα χρόνια. Η πιο πρόσφατη επέκταση πραγματοποιήθηκε το 2005 με διπλασιασμό της έκταση της μονάδας σε 55.000 τετραγωνικά μέτρα.

Το εργοστάσιο ειδικεύεται στην παραγωγή και καθαρισμό μεταλλικών εξαρτημάτων και χημικών αγκυρίων.

Αυτό περιλαμβάνει το φινίρισμα, την επικάλυψη και τη συναρμολόγηση μεταλλικών αγκυρίων καθώς και την κατασκευή καρφιών και βασικών εποξειδικών.

Το εργοστάσιο απασχολεί περίπου 330 άτομα.

ΣΑΓΚΑΗ, ΚΙΝΑ

Hilti plant Shanghai China

Η μονάδα παραγωγής μας στη Σαγκάη άνοιξε το 2004 και ειδικεύεται στην παραγωγή ελαφρών ηλεκτρικών εργαλείων, συμπεριλαμβανομένων των κρουστικών δραπάνων, κατσαβιδιών, γωνιακών τροχών και σεγών και σπαθόσεγων ρεύματος και μπαταρίας.

Απασχολεί περίπου 470 άτομα που αναπτύσσουν, συναρμολογούν και δοκιμάζουν τα εργαλεία πριν τα διαθέσουν σε όλο τον κόσμο.

Το εργοστάσιο βρίσκεται στο βιομηχανικό πάρκο Xinzhuang και καλύπτει έκταση 14.500 τετραγωνικών μέτρων.

EUROFOX, ΑΥΣΤΡΙΑ

Hilti plant Eurofox Lanzenkirchen Austria

Η Eurofox εδρεύει στο Lanzenkirchen της Αυστρίας και ιδρύθηκε το 1993.

Ο Όμιλος Hilti εξαγόρασε την εταιρεία τον Ιούλιο του 2011 και επέκτεινε τις εγκαταστάσεις το 2015. Σήμερα, η Eurofox όχι μόνο κατασκευάζει μια καινοτόμο σειρά συστημάτων υποδομών για αεριζόμενες προσόψεις και αδιάβροχα πετάσματα, αλλά αποτελεί επίσης και το κατ' εξοχήν κέντρο της Hilti για δακτυλίους σωλήνων και βαρέα αρθρωτά συστήματα εγκατάστασης.

Οι προσόψεις Eurofox έχουν χρησιμοποιηθεί σε πολλά κορυφαία κατασκευαστικά έργα όπως στο Gazprom Arena στην Αγία Πετρούπολη, στους πύργους "The Corniche" στο Λονδίνο, ή στο Triumph Towerστη Μόσχα ύψους 264m.

Τα συστήματα αεριζόμενων προσόψεων που κατασκευάζει η Eurofox είναι γνωστά για την υψηλή ποιότητα, τη μεγάλη διάρκεια ζωής τους, την υψηλή φέρουσα ικανότητα και την ενεργειακή απόδοση. Η ενσωμάτωση μιας ευέλικτης και στοχευμένης λειτουργίας σε ένα υποστήριγμα Eurofox μειώνει επίσης την ποικιλία εξαρτημάτων και έχει σχεδιαστεί για να διευκολύνει το σχεδιασμό και την εγκατάσταση του υλικού

ΛΟΣ ΆΝΤΖΕΛΕΣ, ΗΠΑ

Hilti plant Los Angeles USA

Το εργοστάσιό μας στο Λος Άντζελες, Hilti US Manufacturing, Inc., κατασκευάζει αδαμαντοφόρα εργαλεία βαριάς καταπόνησης.

Ιδρύθηκε το 1983 και παράγει διαμαντοκορώνες και λάμες για σέγες σε εργολάβους που χρησιμοποιούν αδαμαντοφόρα εργαλεία.

Αγοράσαμε την εταιρεία το 2009 και τη μετονομάσαμε από Diamond B σε Hilti US Manufacturing, Inc.

Το εργοστάσιο αξιοποιήθηκε για να ενισχύσει τη θέση μας ως παγκόσμιου προμηθευτή εργαλείων και αξεσουάρ για σκυρόδεμα και παροχής υπηρεσιών σχετικών με διατρητικά εργαλεία και εργαλεία κοπής.

Το έμπειρο προσωπικό πωλήσεων του εργοστασίου μας έδωσε τη δυνατότητα να εισχωρήσουμε και στον τομέα των αδαμαντοφόρων εργαλείων επίπονης χρήσης, στη Βόρεια Αμερική.

Το εργοστάσιο παράγει εξατομικευμένα κατά παραγγελία προϊόντα στους επλάτες μας καθώς και τυποποιημένα προϊόντα. Συνήθως τα προϊόντα αυτά για τον καθορισμό τους, την παραγωγή τους και την αποστολή τους απαιτείται μια εργάσιμη μέρα.

HILTI MANUFACTURING INDIA PRIVATE LIMITED, ΙΝΔΙΑ

Hilti plant Navsari India

Η Hilti Manufacturing India Private Limited παράγει δίσκους κοπής, λάμες μεγάλων διαστάσεων, ποτηροτρύπανα, τρυπάνια την παγκόσμια αγορά και για τις κύριες αγορές στην αδαμαντοφόρα κοπή.

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1971 ως Bhukhanvala Diamond Systems Private Ltd. Το 2008 ο Όμιλος Hilti αγόρασε το 80% της εταιρείας και το 2010 αγόρασε τις υπόλοιπες μειοψηφικές μετοχές της ιδρυτικής οικογένειας.

Η εταιρεία μετονομάστηκε στη συνέχεια το 2010 σε Hilti Manufacturing India Private Limited. Οι τέσσερις μονάδες της HMIPL που βρίσκονται στο Navsari, Gujarat απασχολούν πάνω από 500 άτομα και διαθέτουν ομάδες έρευνας, ανάπτυξης και δοκιμών καθώς και εγκαταστάσεις.

Η HMIPL είναι πιστοποιημένη κατά ISO σύμφωνα με τα πρότυπα ISO 9001:2015 και ISO 14001:2015 και εξειδικεύεται σε τεχνολογίες ανάμιξης και συμπύκνωσης κόνεων, χωρίς θερμοσυσσωμάτωση και στις τεχνολογίες συγκόλλησης με λέιζερ και με εκφόρτιση πυκνωτή (CD). Η μονάδα είναι επίσης το μόνο μέλος του Organisation for Safety of Abrasive (oSa) στην Ινδία.