Σκοπος και αξιες

Hilti core purpose and values

ΧΤΙΖΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ

«Χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον» ο σκοπός που βρίσκεται στο επίκεντρο όλων όσων κάνουμε. Αυτό σημαίνει να βοηθάμε τους πελάτες μας να κατασκευάζουν γρηγορότερα, ασφαλέστερα και πιο τολμηρά, έχοντας επίγνωση της κληρονομιάς που αφήνουμε πίσω μας. Θέλουμε να είμαστε υπερήφανοι για το εμπορικό μας σήμα παγκοσμίως.

Θέλουμε να χτίσουμε μια εταιρεία όπου κάθε μέλος της ομάδας αξιολογείται, εξελίσσεται και χτίζει την καριέρα του μέσα στην εταιρεία.

Θέλουμε να εδραιώσουμε ανοικτές, αξιόπιστες και επιτυχημένες σχέσεις με τους πελάτες, τους συνεργάτες και τους προμηθευτές μας.

Πιστεύουμε στην ανταπόδοση στην κοινωνία και στο περιβάλλον με έναν ρεαλιστικό  τρόπο - είτε βοηθώντας στην κατασκευή οικονομικά προσιτής κατοικίας, είτε ταξιδεύοντας προσωπικά για να προσφέρουμε ανακούφιση από καταστροφές, είτε απλά βοηθώντας στην αποκατάσταση μιας γειτονιάς.

Και θέλουμε να συνεχίσουμε να βασιζόμαστε στην επιτυχία μας και να παράγουμε περισσότερες τεχνολογίες αιχμής ώστε να προσφέρουμε στους πελάτες μας τη δυνατότητα να δημιουργούν ασφαλή, παραγωγικά και εμπνευσμένα κτίρια.

ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ

Ακεραιότητα, θάρρος, ομαδική εργασία, δέσμευση

Στη Hilti δεν μιλάμε μόνο για τις αξίες μας, τις βιώνουμε καθημερινά, σε κάθε μέλος της ομάδας Hilti, παντού όπου δραστηριοποιούμαστε.

  • Ακεραιότητα

Ενεργούμε με ακεραιότητα σε ό, τι κάνουμε.

  • Θάρρος

Έχουμε το θάρρος να είμαστε πιο τολμηροί, να σκεφτόμαστε διαφορετικά, να ενθαρρύνουμε τους πελάτες μας να τολμούν να κάνουν το ίδιο.

  • Ομαδική εργασία

Πιστεύουμε στην ομαδική εργασία. Υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλον. Είμαστε εκεί ο ένας για τον άλλον, για τους πελάτες μας, τους προμηθευτές μας και τους συνεργάτες μας.

  •  Δέσμευση

Δεσμευόμαστε σε όλα όσα κάνουμε. Κάνουμε πάντα το κάτι παραπάνω για να βοηθάμε τους πελάτες μας, τα μέλη της ομάδας μας, τους προμηθευτές και τους συνεργάτες μας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗ HILTI

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα
ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΜΑΣ ΜΟΝΤΕΛΟ

ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΜΑΣ ΜΟΝΤΕΛΟ

Διαβάστε περισσότερα