ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

Χτίζοντας ένα καλύτερο μέλλον

Hilti social responsibility

Στη Hilti, πιστεύουμε ότι η επιχειρηματικότητα και η κοινωνική ευθύνη συμβαδίζουν.

Και αυτή είναι μια πεποίθηση που διατηρήσαμε απόλυτα σε όλη την ιστορία της εταιρείας μας, εμπνευσμένη από την προσωπική δέσμευση του ιδρυτή μας Martin Hilti και της οικογένειας Hilti.

Υποστηρίζουμε δραστηριότητες που συμβάλλουν στη γενική ευημερία της κοινωνίας μας, σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου δραστηριοποιούμαστε - και σήμερα έχουμε παρουσία σε περισσότερες από 120 χώρες παγκοσμίως.

Θέλουμε να βοηθήσουμε τους ανθρώπους να χτίσουν ένα καλύτερο μέλλον, να τους βοηθήσουμε για να βοηθήσουν οι ίδιοι τους εαυτούς τους πραγματοποιώντας μια ρεαλιστική και βιώσιμη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσής τους. 

ΟΙ ΔΩΡΕΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΜΑΣ

Υποστηρίζουμε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και έργα που συμβάλλουν στη βελτίωση της κοινωνικής και πολιτιστικής συνύπαρξης.

Στόχος μας είναι η εκπαίδευση και η επιστήμη, ο πολιτισμός και οι τέχνες, καθώς και τα κοινωνικά ζητήματα.

Η ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΜΑΣ

Hilti team members' commitment

Το προσωπικό της Hilti συμμετέχει σε πλήθος εθελοντικών τοπικών πρωτοβουλιών όπως η ανακαίνιση κτιρίων, η αναδιαμόρφωση κήπων, οι αναδασώσεις ή η κατασκευή πάρκων. Όλα αυτά βοηθούν να γίνει ο κόσμος γύρω μας καλύτερος.

Αλλά δεν σταματάμε εδώ... Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης ή καταστροφής, όπως ένας τυφώνας, τα μέλη της ομάδας μας προσφέρουν  χρήματα ή αγαθά που χρειάζονται, ή ακόμα προσφέρουν ένα χέρι βοήθειας αυτοπροσώπως.

Αυτές οι πρωτοβουλίες λαμβάνονται και οργανώνονται από τα τοπικά γραφεία της Hilti που συνεργάζονται στενά με το Ίδρυμα Hilti.

ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ HILTI

Το Ίδρυμα Hilti ιδρύθηκε το 1996 ως φιλανθρωπικό ίδρυμα Martin Hilti Family Trust.

Αποστολή του είναι να βελτιώσει την ποιότητα ζωής των μη προνομιούχων ατόμων βοηθώντας τα να βοηθήσουν τον εαυτό τους για έναν ρεαλιστικά βιώσιμο τρόπο ζωής.

Το Ίδρυμα Hilti υποστηρίζει οργανώσεις οι οποίες συμβάλλουν σημαντικά στην αντιμετώπιση κοινωνικών προβλημάτων με την παροχή πόρων και εμπειρογνωμοσύνης.

Το Ίδρυμα επικεντρώνεται σε έξι τομείς δράσης:

  • Κατοικίες οικονομικά προσιτές
  • Ανάπτυξη των τοπικών κοινοτήτων
  • Πολιτισμός, επιστήμη και εκπαίδευση
  • Βοήθεια στις περιπτώσεις καταστροφών
  • Επαγγελματική κατάρτιση και εκπαίδευση
  • Κοινωνική επιχειρηματικότητα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗ HILTI