ΠΩΣ ΝΑ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΡΗΓΜΑΤΩΜΕΝΟ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑ

Επιλέγοντας τη σωστή σύνδεση αγκύρωσης για ρηγματωμένο σκυρόδεμα

Hilti HST3 cracked concrete design

Το σκυρόδεμα μπορεί συχνά να ρηγματώσει λόγω ηλικίας, θερμοκρασίας και φορτίων.

Έτσι, όταν σχεδιάζεις συστήματα αγκύρωσης για σκυρόδεμα, είναι σημαντικό να εξετάσεις την κατάσταση του σκυροδέματος στο οποίο δουλεύεις.

Τα αγκύρια επηρεάζονται ιδιαίτερα από τις ρωγμές του σκυροδέματος, επειδή οι ρωγμές στο σκυρόδεμα συνήθως διέρχονται από εκεί που τοποθετούνται τα αγκύρια. Αυτό μπορεί να επηρεάσει σημαντικά την αντοχή της αγκύρωσης.

Έτσι, στη Hilti έχουμε αναπτύξει αγκύρια ειδικά σχεδιασμένα για ρηγματωμένο σκυρόδεμα.

Ο σωστός προγραμματισμός και η χρήση αγκυρίων ειδικά σχεδιασμένων για ρηγματωμένο σκυρόδεμα μπορεί να συμβάλει στην κατασκευή ασφαλών δομών και στην αποφυγή δαπανηρών επισκευών.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΓΙΑ ΡΗΓΜΑΤΩΜΕΝΟ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑ

Στη Hilti μπορούμε επίσης να σε βοηθήσουμε στο σχεδιασμό σου, μέσω της γκάμας υπηρεσιών σχεδιασμού της Hilti και του λογισμικού Hilti PROFIS.

ΡΩΤΗΣΕ ΕΝΑ ΜΗΧΑΝΙΚΟ

  • Έχεις μια ερώτηση τεχνικής φύσης; Μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας.

    gr-custser@hilti.com 2102880600
Hilti PROFIS Anchor software

Το λογισμικό σχεδιασμού Hilti PROFIS Anchor

Το λογισμικό σχεδιασμού Hilti PROFIS Anchor περιλαμβάνει εφαρμογές για το σχεδιασμό των συστημάτων αγκύρωσης ειδικά για ρηγματωμένο σκυρόδεμα.

Περισσότερες πληροφορίες
Σεισμικός Σχεδιασμός

Σεισμικός Σχεδιασμός

Ο σχεδιασμός αγκυρίων για σεισμικές περιοχές απαιτεί τις δικές του συγκεκριμένες σχεδιαστικές λύσεις. Μάθε περισσότερα από το Hilti Seismic Design Center.

Περισσότερες πληροφορίες

Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ

Οι εξειδικευμένοι μηχανικοί σχεδιασμού της Hilti συνεργάζονται με τους πελάτες μας σε όλο τον κόσμο, επιτόπου, online και στο τηλέφωνο. Μπορούν να σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις το σχέδιό σου ή να σχεδιάσουν για σένα. Για περισσότερες πληροφορίες, απλά επικοινώνησε με την κατά τόπο ομάδα της Hilti.