ΣΑΡΩΣΗ ΓΙΑ ΟΠΛΙΣΜΟΥΣ, EAGLE HOUSE, ΛΟΝΔΙΝΟ, ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ

Πώς βοηθήσαμε στον εντοπισμό οπλισμών σε 18.000 m2 σκυροδέματος

Η πρόκληση

Please enter alternative text here (optional)

Το Eagle House είναι ένα τεράστιο οικιστικό έργο στο κέντρο του Λονδίνου, που περιλαμβάνει 276 οικιστικές μονάδες, περισσότερα από 6000 τετραγωνικά μέτρα εμπορικών χώρων, μια πλατεία και περισσότερες από 30 θέσεις στάθμευσης - συνολικά περισσότερα από 18.000 τετραγωνικά μέτρα.

Η πρόκληση για τους κατασκευαστές, Mount Anvil, ήταν να εντοπιστούν όλοι οι τένοντες στις πλάκες δαπέδου από σκυρόδεμα, στα εσωρράχια και στις οροφές.

Η λύση της Hilti

Ο επιβλέπων Murphy Surveys επέλεξε  για την εργασία το Σύστημα Ανίχνευσης PS 1000 X-Scan της Hilti. Έπρεπε να εντοπιστούν οπλισμοί, πλέγματα οπλισμού, τένοντες, σωλήνες, ηλεκτρικά καλώδια και άλλα αντικείμενα κρυφά εντός του σκυροδέματος και της δομής.

Το Σύστημα Ανίχνευσης PS 1000 X-Scan της Hilti είναι ένα παλμικό σκάνερ ραντάρ, το οποίο σου επιτρέπει να βλέπεις αντικείμενα εντός της δομής χωρίς να χρειάζεται να τρυπήσεις. Εμφανίζει, επίσης, αποτελέσματα σε πραγματικό χρόνο σε εικόνες 2D και 3D, σε μια έγχρωμη οθόνη κατά τη σάρωση.

Αυτό σήμαινε ότι οι επιβλέποντες ήταν σε θέση να σημαδεύουν στο κτίριο κατά την σάρωση.

Στη συνέχεια, οι επιβλέποντες χρησιμοποίησαν το λογισμικό Ανίχνευσης Hilti PROFIS για να αναλύσουν τα δεδομένα λεπτομερέστερα στο γραφείο, να δημιουργήσουν 3D μοντέλα της δομής και να καταρτίσουν αναφορές.

Όλα αυτά συνέβαλαν στην εξοικονόμηση χρόνου για το έργο, χρησιμοποιώντας μια μη καταστροφική μέθοδο ελέγχου της ακεραιότητας του Eagle House πριν από οποιαδήποτε διάτρηση ή περαιτέρω εργασία.

ΖΗΤΗΣΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ PS 1000 X-SCAN

Για περισσότερες πληροφορίες ή για να ζητήσεις μια επίδειξη των συστημάτων σάρωσης και ανίχνευσης της Hilti, επικοινώνησε με την τοπική ομάδα της Hilti. Είναι χαρά μας να βοηθήσουμε στο εργοτάξιο, online ή τηλεφωνικά.

ΡΩΤΗΣΕ ΕΝΑ ΜΗΧΑΝΙΚΟ

  • Έχεις μια ερώτηση τεχνικής φύσης; Μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας.

    gr-custser@hilti.com 2102880600