ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ

Προσαρμοσμένη υποστήριξη για μηχανικούς

Hilti engineering support technical services

Στη Hilti οι τεχνικές ομάδες και οι ομάδες των μηχανικών μας μπορούν να συνεργαστούν μαζί σου επιτόπου, online και τηλεφωνικά, για να σε βοηθήσουν στο σχεδιασμό, στις προδιαγραφές και στην εκπαίδευσή σου.

Hilti technical services on the phone

Τεχνικές συμβουλές τηλεφωνικά 

Εάν χρειάζεσαι βοήθεια για το έργο σου, οι ομάδες των ιδιαίτερα καταρτισμένων μηχανικών μας μπορούν να σε βοηθήσουν σε ένα ευρύ φάσμα τεχνικών ζητημάτων, όπως:

  • Αρθρωτά συστήματα στήριξης και στηρίγματα σωλήνων 
  • Εφαρμογές αγκυρώσεων
  • Άμεση στερέωση με καρφωτικό 
  • Σχεδιασμός καταστρώματος 
  • Παθητική πυροπροστασία
Hilti onsite engineering support

Επιτόπου υποστήριξη μηχανικών

Εδρεύουμε σε περισσότερες από 120 χώρες παγκοσμίως.

Εάν χρειάζεσαι βοήθεια στο σημείο που βρίσκεσαι, επικοινώνησε με την τοπική ομάδα της Hilti για να δεις πώς μπορούμε να βοηθήσουμε συνεργαζόμενοι μαζί σου για να βρούμε λύσεις και να προσφέρουμε συμβουλές σχετικά με τα προϊόντα και τις τεχνολογίες της Hilti.

Hilti quotation services

Κοστολόγηση Υπηρεσιών 

Η υπηρεσία μας κοστολόγησης σου παρέχει μια προσφορά στα μέτρα σου, για να σου δείξει πόσο θα κοστίσει το έργο σου χρησιμοποιώντας τα προϊόντα της Hilti. Είναι ένας ακριβής και αξιόπιστος τρόπος εκτίμησης του κόστους για την κατασκευή σου.

Hilti calculation services

Υπηρεσίες Υπολογισμού

Οι μηχανικοί της Hilti μας μπορούν να σου προσφέρουν έναν εξατομικευμένο υπολογισμό για το έργο σου. Ή μπορούμε να σου προσφέρουμε όλη την τεχνική βοήθεια που χρειάζεσαι για να κάνεις τους δικούς σου υπολογισμούς.

Επιπλέον, μπορούμε επίσης να σε υποστηρίξουμε στη μετατροπή υφιστάμενων υπολογισμών στα συστήματα Hilti.

Hilti onsite testingΕπιτόπιες δοκιμές

Προσφέρουμε επιτόπιες δοκιμές για την εγκατάσταση σου. Οι επιτόπιες δοκιμές για φορτία εφελκυσμού, διάτμησης ή κάμψης απαιτούνται συχνά από τους ιδιοκτήτες κτιρίων, τους φορείς ελέγχου ή τους μηχανικούς για να επαληθεύσουν ότι τα προϊόντα στερέωσης έχουν εγκατασταθεί σωστά.

ΡΩΤΗΣΕ ΕΝΑ ΜΗΧΑΝΙΚΟ

  • Έχεις μια ερώτηση τεχνικής φύσης; Μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας.

    gr-custser@hilti.com 2102880600