ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΑΠΟΘΗΚΗ, VICENZA ΙΤΑΛΙΑ

Εγκατάσταση αντισεισμικού συστήματος καταιονισμού

Hilti jobsite reference industrial warehouse Vicenza Italy

Η πρόκληση

Hilti jobsite reference industrial warehouse Vicenza Italy

Μια βιομηχανική αποθήκη χρειαζόταν την εγκατάσταση sprinklers. Υπήρχαν πολλές προκλήσεις.

Ήταν μια πολύ μεγάλη αποθήκη με επιφάνεια μεγαλύτερη από 3000 m2.

Το αρθρωτό σύστημα στήριξης έπρεπε να είναι αντισεισμικό και το υλικό βάσης ήταν πολύ λεπτό, καθιστώντας δύσκολη την τοποθέτηση του συστήματος στήριξης. 

Η λύση της Hilti

Συνεργαστήκαμε στενά με τον ανάδοχο Idrotermotre και επιλέξαμε για το έργο το σύστημα στήριξης MQS της Hilti. Είναι εξαιρετικά ευέλικτο, εύκολο στη συναρμολόγηση και σχεδιασμένο για να αντέχει τις επιπτώσεις των σεισμών.

Το αρθρωτό σύστημα στήριξης έπρεπε να χωρέσει σε στενούς χώρους και αντιμετώπισε επίσης πολλά εμπόδια λόγω του σχήματος των δοκών οροφής.

Αυτό σήμαινε ότι έπρεπε να ληφθούν πολλές αποφάσεις επιτόπου αναφορικά με τη διάταξη των σωλήνων και τις θέσεις σύνδεσης των στηριγμάτων. Η τεχνική ομάδα της Hilti (μηχανικός πωλήσεων και τεχνικό τμήμα) συνεργάστηκε με τον ανάδοχο σε όλη την εγκατάσταση.

Καθορίσαμε όλα τα αναγκαία συστήματα στήριξης, πραγματοποιήσαμε πολλαπλές επιθεωρήσεις και παρείχαμε τεχνικές συμβουλές και υποστήριξη στους εργολάβους κατά την εγκατάσταση.

Αυτό βοήθησε στη γρήγορη, ασφαλή και σωστή εγκατάσταση του συστήματος στήριξης.

Χρησιμοποιήσαμε επίσης μια σειρά από αγκύρια, όπως το αγκύριο HST της Hilti για σεισμικά φορτία, την αγκυρόβιδα HUS 3 της Hilti για μικρά βάθη τοποθέτησης και το χημικό μας αγκύριο HIT HY 270 για κοίλα υλικά βάσης.

ΡΩΤΗΣΕ ΕΝΑ ΜΗΧΑΝΙΚΟ