ΜΕΛΕΤΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗΣ ΣΕ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ

Δουλεύοντας σε όλο το κόσμο με μετα-εγκατεστημένες αναμονές

Στη Hilti δεν κάνουμε απλώς την ρητίνη και τα εργαλεία για να τοποθετήσουμε τις μετα-εγκατεστημένες αναμονές οπλισμού, αλλά πηγαίνουμε επιτόπου στο έργο και προσφέρουμε συμβουλές σε μερικές από τις πιο δύσκολες και εντυπωσιακές κατασκευές του κόσμου.

Δουλεύουμε σε γέφυρες που καλύπτουν τεράστιους ποταμούς, σε ευπαθείς ανακατασκευές ιστορικών μνημείων και σε σήραγγες του μετρό, βαθιά κάτω από μεγάλες πόλεις.

Και είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε. Έχουμε ομάδες εξειδικευμένων μηχανικών παγκοσμίως που μπορούν να σε βοηθήσουν στην εξεύρεση λύσεων για την κατασκευή σου, από τη στιγμή που θα αρχίσεις να σχεδιάζεις μέχρι την κατασκευή στο εργοτάξιο. 

Hilti jobsite reference Krøyers Plads Copenhagen Denmark

KRØYERS PLADS - ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ, ΔΑΝΙΑ

Δουλεύοντας σε μια εξαιρετικά φιλική προς το περιβάλλον κατασκευή στην καρδιά της παλιάς πόλης της Κοπεγχάγης, χρησιμοποιώντας τη ρητίνη Hilti HIT-CT 1 Cleantec.

Διαβάστε περισσότερα
Hilti jobsite reference MTR metro Hong Kong

LAI KING MTR ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΕΤΡΟ - ΧΟΝΓΚ ΚΟΝΓΚ

Πώς ελαχιστοποιήσαμε τη σκόνη σε έναν πολυσύχναστο σιδηροδρομικό σταθμό, με το σύστημα εγκατάστασης Hilti SafeSet ™ ρητίνη.

Διαβάστε περισσότερα

ΦΟΝΤΑΝΑ ΝΤΙ ΤΡΕΒΙ – ΡΩΜΗ, ΙΤΑΛΙΑ

Δουλεύοντας για την επισκευή ενός από τα σημαντικότερα ιστορικά αξιοθέατα της Ρώμης με τη χημική μας ρητίνη Hilti HIT-RE 500.

Διαβάστε περισσότερα