Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Η Hilti προσφέρει προϊόντα κορυφαίας ποιότητας στον παγκόσμιο κατασκευαστικό τομέα. Τα προϊόντα, οι υπηρεσίες και τα συστήματα λύσεων της Hilti προσφέρουν στους επαγγελματίες στον κατασκευαστικό χώρο καινοτόμες λύσεις προστιθέμενης αξίας. Τα κεντρικά γραφεία του Hilti Group βρίσκονται στο Σάαν στο πριγκιπάτο του Λιχτενστάιν.

Η Hilti απασχολεί ανθρώπινο δυναμικό περίπου 25.000 εργαζομένων, σε περισσότερες από 120 χώρες σε όλο τον κόσμο, δημιουργώντας ενθουσιασμένους πελάτες και χτίζοντας ένα καλύτερο μέλλον. Η κουλτούρα της επιχείρησής έχει ως θεμέλια την ακεραιότητα, το κουράγιο, την ομαδικότητα και τηv υψηλή αίσθηση δέσμευσης και ευθύνης.

Hilti Ελλάς ΑΕΕ

Λεωφόρος Κύμης 132 Μαρούσι, 15123

210 2880600

210 2880607

gr-custser@hilti.com

Η Hilti κατέχει ηγετική θέση μέσω της καινοτομίας, του αποτελεσματικού μάρκετινγκ και των άμεσων σχέσεων με τους πελάτες της. Τα δύο τρίτα των εργαζομένων στο δίκτυο πωλήσεων και μηχανικών έρχονται σε άμεση καθημερινή επαφή με τους πελάτες μας, που σημαίνει ότι οι επαφές με τους πελάτες μας ξεπερνούν τις 200.000 κάθε μέρα. Η Hilti διαθέτει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις παραγωγής καθώς και κέντρα Έρευνας και Ανάπτυξης στην Ευρώπη, την Ασία και την Λατινική Αμερική.

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1941 και ξεκίνησε από μία μικρή οικογενειακή επιχείρηση. Από το 2000 το Ίδρυμα Martin Hilti Family Trust κατέχει όλες τις μετοχές και από τον Ιανουάριο του 2008 οι ιδιοκτήτες της επιχείρησης επενδύουν σταθερά όλα τα κέρδη στο Hilti Corporation λαμβάνοντας μία σταθερή αποζημίωση.
Αυτό διασφαλίζει τη περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρίας και συνέχιση του οράματος του ιδρυτή της εταιρείας, Martin Hilti, μακροπρόθεσμα.

Η Hilti έχει και ακολουθεί έναν σαφή προσανατολισμό αξιών και εφαρμόζει πολιτικές που εξυπηρετούν όλους του ενδιαφερόμενους φορείς. Η ενσωμάτωση των συμφερόντων όλων των εταίρων της επιχείρησης – πελάτες, προμηθευτές, εργαζόμενοι – στοχεύει στην εφαρμογή της στρατηγικής που έχει χαράξει με έντονη την αίσθηση της εταιρικής ευθύνης σε κοινωνικό και οικολογικό επίπεδο. Στόχος της στρατηγικής είναι να ενισχύσει τα θεμέλια εμπιστοσύνης που θα της εξασφαλίσει την μακροπρόθεσμη επιτυχία της επιχείρησης.

Έχουν τοποθετηθεί cookies στον υπολογιστή σας για να μας βοηθήσει να γίνει αυτή η ιστοσελίδα καλύτερη. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ανά πάσα στιγμή. Σε αντίθετη περίπτωση, θεωρούμε ότι είστε σύμφωνοι να συνεχίσετε.