ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ

Great Place to Work

Great Place to Work:

Η Hilti κερδίζει την 22η θέση σε παγκόσμια κατάταξη Για τρίτη φορά, μετά το 2011 και το 2013 η Hilti βρίσκεται ανάμεσα στις 25 κορυφαίες εταιρείες του κόσμου από το Great Place to Work Institute. Μας γεμίζει με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση η τελική κατάταξη στην 22η θέση σε μία ανταγωνιστική κατηγορία με πολλές συμμετοχές από άλλες πολυεθνικές επιχειρήσεις.
 

Hilti Ελλάς ΑΕΕ

Λεωφόρος Κύμης 132 Μαρούσι, 15123

210 2880600

210 2880607

gr-custser@hilti.com
Αυτή η κορυφαία θέση στο 2015 World’s 25 Best Multinational Workplaces, αξιολογήθηκε από το Great Place to Work, και βασίστηκε στην εξαιρετική αξιολόγηση που πρόσφατα πέτυχαν οι οργανισμοί της Hilti στις παρακάτω χώρες: Καναδάς, Δανία, Γερμανία, Μεξικό, Πολωνία, Σουηδία, Τουρκία, Η.Π.Α και Ελβετία, συμπεριλαμβανομένων των κεντρικών μας γραφείων στο Λιχτενστάιν.
 
Στην έρευνα έλαβαν μέρος αρκετές εκατοντάδες εργαζομένων στη Hilti, που πραγματοποιήθηκε στις χώρες αυτές καθώς επίσης ανεξάρτητοι αναλυτές του Ινστιτούτου διεξήγαγαν συγκριτικές αξιολογήσεις με άλλες εταιρείες.

Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι ότι πολλοί από τους εργαζόμενους στη Hilti παγκοσμίως εξέφρασαν ελεύθερα τις απόψεις τους και την ικανοποίησή τους από το εργασιακό περιβάλλον που έχουμε καλλιεργήσει, ενισχύοντάς το με τις βασικές αξίες και τη κουλτούρα της Hilti. 
 
Αυτή η επαναλαμβανόμενη επιτυχία σε διεθνές επίπεδο όχι απλά μας ενθαρρύνει αναγνωρίζοντας την βαθιά ανθρωποκεντρική προσέγγιση της εταιρείας προς τους εργαζόμενους, αλλά μας οπλίζει με δύναμη να συνεχίσουμε να ενισχύουμε το ανθρώπινο δυναμικό μας με ταλαντούχους ανθρώπους, με σκοπό τη βιώσιμη ανάπτυξη της επιχείρησης. Προσηλωμένοι στις βασικές μας αξίες: δέσμευση, ευθύνη, ομαδικότητα, κουράγιο, συνεχίζουμε να δημιουργούμε ενθουσιασμένους πελάτες και να χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον.

 

Έχουν τοποθετηθεί cookies στον υπολογιστή σας για να μας βοηθήσει να γίνει αυτή η ιστοσελίδα καλύτερη. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ανά πάσα στιγμή. Σε αντίθετη περίπτωση, θεωρούμε ότι είστε σύμφωνοι να συνεχίσετε.