ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ

Η Hilti δεσμεύεται για την σωστή αποστολή των παραγγελιών σας.

Προσφέρουμε κάτι παραπάνω από online παραγγελίες – Είμαστε κοντά σας 24/7

Χρέωση μεταφορικών

Για όλες τις παραγγελίες σας, οι αποστολές σας επιβαρύνονται με ένα μικρό κόστος ανάλογα με τη συνολική αξία της παραγγελία σας.
Τα έξοδα αυτά κυμαίνονται από 6,00 € έως 12, 00 €.

Για παραγγελίες έως 80,00 € η παραγγελία επιβαρύνεται με 6.00 € +Φ.Π.Α.
Για παραγγελίες από 80,00 € και άνω η παραγγελία επιβαρύνεται με 12, 00 €+Φ.Π.Α.

Επικοινωνία

Hilti Ελλάς ΑΕΕ
Λεωφ.Κύμης 132
Μαρούσι, Αθήνα
15123,
 

210 2880600

210 2880607

Επικοινωνία
Χρόνος Παράδοσης για Online και Offline παραγγελίες

Η Hilti Ελλάς συνεργάζεται με αξιόπιστους συνεργάτες και μεριμνά για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας. Με ένα πλήρως οργανωμένο σύστημα διαχείρισης των παραγγελιών σας, προσδίδεται στη δουλειά σας ποιότητα και συνέπεια. Πραγματοποιούνται καθημερινές αποστολές εμπορευμάτων, εφόσον υπάρχει επαρκές απόθεμα, (εντός Ελλάδας) για όλες τις παραγγελίες που δίνονται και ολοκληρώνονται οι οικονομικές εκκρεμότητες εγκαίρως. Σύμφωνα με τις απαιτήσεις της παραγγελίας και των προϊόντων η παράδοση προγραμματίζεται για την ηπειρωτική Ελλάδα από 2 έως 3 ημέρες και για τη νησιωτική Ελλάδα από 3 έως 5 ημέρες. 
 
Για τη διαχείριση αποστολών μεγάλων ποσοτήτων παραγγελιών, παρακαλούμε να επικοινωνείτε με την Εξυπηρέτηση Πελατών στο 2102880600 ή με τον Τεχνικό Πωλήσεων που σας εξυπηρετεί. Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για να σας ενημερώνουμε για την εξέλιξη της αποστολής της παραγγελίας σας.

Έχουν τοποθετηθεί cookies στον υπολογιστή σας για να μας βοηθήσει να γίνει αυτή η ιστοσελίδα καλύτερη. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ανά πάσα στιγμή. Σε αντίθετη περίπτωση, θεωρούμε ότι είστε σύμφωνοι να συνεχίσετε.