ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΜΑΣ

Στον κόσμο της Hilti στηρίζουμε την κουλτούρα μας στη δέσμευση, ακεραιότητα, υπευθυνότητα, εμπιστοσύνη, ανεκτικότητα και σεβασμό προς τους άλλους.

Δήλωση Αποστολής

Με πάθος δημιουργούμε ενθουσιασμένους πελάτες και χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον! Ενθουσιασμένοι πελάτες Συνεισφέρουμε στην επιτυχία των πελατών μας, διερευνώντας τις ανάγκες τους και παρέχοντάς τους καινοτόμες λύσεις προστιθέμενης αξίας.

Χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

• Δημιουργούμε ένα εργασιακό περιβάλλον στο οποίο όλα τα μέλη της ομάδας αξιολογούνται και έχουν την ευκαιρία να αναπτυχθούν.
• Έχουμε εδραιώσει γερές βάσεις και win-win συνεργασίες με τους προμηθευτές μας.
• Έχουμε αντιληφθεί και ανταποκρινόμαστε στην ευθύνη μας απέναντι στη κοινωνία και το περιβάλλον.
• Στόχος μας είναι να πετύχουμε μία σημαντική, βιώσιμη και κερδοφόρα ανάπτυξη, εξασφαλίζοντας ελευθερία δράσης

Hilti Ελλάς ΑΕΕ

Λεωφόρος Κύμης 132 Μαρούσι, 15123

210 2880600

210 2880607

gr-custser@hilti.com
Αξίες

Στον κόσμο της Hilti στηρίζουμε την κουλτούρα μας στη δέσμευση, ακεραιότητα, υπευθυνότητα, εμπιστοσύνη, ανεκτικότητα και σεβασμό προς τους άλλους. Σκεπτόμενοι σε παγκόσμιο επίπεδο, ενεργώντας όμως τοπικά στην Ελλάδα, μοιραζόμαστε τις ίδιες αξίες, οράματα και στόχους στο πλαίσιο την Καινοτομίας της Hilti.
Οι κοινές μας αξίες περιλαμβάνουν τα παρακάτω:

Ακεραιότητα

Συμπεριφερόμαστε στους άλλους όπως θέλουμε να μας αντιμετωπίζουν. Κρατάμε τις υποσχέσεις μας για υποχρεώσεις που αναλαμβάνουμε και να παίρνουμε την ευθύνη των πράξεων μας. Βασίζουμε τις σχέσεις μας με τους άλλους στην αλήθεια και στην ειλικρίνεια

Δέσμευση


Στόχος μας είναι τα άριστα αποτελέσματα. Επιδεικνύουμε θάρρος και παίρνουμε ρίσκα. Γιορτάζουμε τις επιτυχίες μας και αναγνωρίζουμε τα επιτεύγματα όλων. Έτσι γινόμαστε αξιόπιστοι συνεργάτες των πελατών μας. Ομαδικότητα Έχουμε δημιουργήσει ένα εργασιακό περιβάλλον ανοικτής επικοινωνίας. Συνεργαζόμαστε για την επιτυχία της εταιρίας, προωθώντας μία ατμόσφαιρα σεβασμού και διαφάνειας.

Κουράγιο

Εκτιμούμε τις θετικές και αρνητικές εμπειρίες προχωρώντας στο στόχο μας που είναι να προσφέρουμε καινοτόμες λύσεις στους πελάτες μας. Παίρνουμε υπολογισμένα ρίσκα και έχουμε το κουράγιο να προσαρμόζουμε τις δράσεις μας σε διαρκώς μεταβαλλόμενα περιβάλλοντα.

Έχουν τοποθετηθεί cookies στον υπολογιστή σας για να μας βοηθήσει να γίνει αυτή η ιστοσελίδα καλύτερη. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ανά πάσα στιγμή. Σε αντίθετη περίπτωση, θεωρούμε ότι είστε σύμφωνοι να συνεχίσετε.