Δελτίο Τύπου

PRESS KIT

 • NURON – THE COMPLETELY NEW CORDLESS PLATFORM WITH BUILT-IN CONNECTIVITY

  NURON – THE COMPLETELY NEW CORDLESS PLATFORM WITH BUILT-IN CONNECTIVITY

  Schaan (FL), January 12, 2022 – With Nuron, Hilti is launching a new cordless platform that radically simplifies work on construction sites, enhances tool park management, drives performance to much higher levels and improves operator health protection. Nuron is based on a single battery system that covers all relevant applications from light- to heavy-duty.

  Find out more

  H HILTI ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΤΑΙ

  Schaan (FL) 15 Μαΐου 2019, οι πωλήσεις του Ομίλου Hilti αυξήθηκαν κατά 6.2% στο πρώτο τετράμηνο του 2019 με συνολικό αποτέλεσμα CHF 1931 εκατομμύρια. Η ανάπτυξη σε τοπικά νομίσματα ανήλθε στο 7.6% σε σύγκριση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο.

  Διαβάστε περισσότερα

  ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ HILTI: H CARLA DE GEYSELEER ΘΑ ΔΙΑΔΕΧΤΕΙ TON MICHAEL JACOBI

  Schaan (FL), 28 Σεπτεμβρίου 2018 - Ο Michael Jacobi μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ομίλου Hilti θα εγκαταλείψει το Διοικητικό Συμβούλιο τον Απρίλιο του 2019 στην Ετήσια Γενική Συνέλευση του 2019 του Ομίλου Hilti. Διάδοχός του θα είναι η Carla De Geyseleer, CFO του Ομίλου SGS, με έδρα τη Γενεύη της Ελβετίας.

  Διαβάστε περισσότερα
  Logistics, People, Warehouse, HNA, Packaging, Handling

  Η HILTI ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕ ΔΙΨΗΦΙΟ ΡΥΘΜΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

  Schaan (FL), 19 Σεπτεμβρίου 2018 - Ο Όμιλος Hilti πέτυχε αύξηση πωλήσεων κατά 14,7% τους πρώτους οκτώ μήνες του 2018. Με προσαρμογή, λόγω των επιπτώσεων εξαγοράς, η αύξηση ανέρχεται σε 12,7%. Την ίδια περίοδο το λειτουργικό αποτέλεσμα του Ομίλου αυξήθηκε κατά 7,6%.

  Διαβάστε περισσότερα
  TE 50-AVR Generation 3 with drill bit TE-YX

  ΣΤΙΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ ΤΗΣ HILTI ΑΠΟΝΕΜΟΝΤΑΙ ΤΑ RED DOT AWARDS ΓΙΑ ΤΟ DESIGN

  Schaan (FL), 10 Ιουλίου 2018 - Στην ετήσια απονομή των Red Dot Design Awards, η Hilti κατέκτησε τα βραβεία για τρία προϊόντα και για μία οικογένεια προϊόντων. Η εταιρεία κέρδισε το βραβείο για το καλύτερο προϊόν κατηγορίας και ακόμη έλαβε και άλλες διακρίσεις για την τελευταία γενιά της εικόνας του εμπορικού σήματος Hilti: το κόκκινο βαλιτσάκι.

  Διαβάστε περισσότερα

  Η HILTI ΥΠΕΡΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΚΥΚΛΟΥ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΩΝ 5 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ

  Schaan (FL), 22 Ιανουαρίου, 2018 - Το 2017 ο Όμιλος Hilti συνέχισε την αναπτυξιακή τάση σε όλες τις περιοχές στις οποίες δραστηριοποιείται, με σημαντικές αυξήσεις στις πωλήσεις, οι οποίες ανήλθαν σε 5,1 δισεκατομμύρια ελβετικά φράγκα Σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος, οι πωλήσεις αυξήθηκαν κατά 10,8% σε ελβετικά φράγκα και 9,6% σε τοπικό νόμισμα.

  Διαβάστε περισσότερα
  Great Place to Work

  Η HILTI ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΚΑΛΥΤΕΡΩΝ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΚΛΙΜΑΚΑ

  Schaan (FL), 26 Οκτωβρίου 2017 - Η Hilti περιλαμβάνεται μεταξύ των 25 καλύτερων πολυεθνικών εταιρειών ως προς την εργασία, σύμφωνα με την οργάνωση Great Place to Work® και κατατάσσεται τη φετινή χρονιά στην 22η θέση.

  Διαβάστε περισσότερα