PROFIS Engineering Suite

PROFIS Engineering Suite

Μια ολοκληρωμένη λύση για τον σχεδιασμό συνδέσεων και στερεώσεων

Το Profis Engineering Suite είναι ένα φιλικό προς τον χρήστη λογισμικό, που βασίζεται σε cloud, επιταχύνει και διευκολύνει όσο ποτέ στον παρελθόν τον σχεδιασμό και την ανάλυση δομικών συνδέσεων. Δεν προορίζεται μόνο για αγκύρια.

Το PROFIS σχεδιάζει, υπολογίζει και αναλύει πολλαπλές στηρίξεις, συμπεριλαμβανομένων των στερεώσεων χάλυβα σε σκυρόδεμα, σκυροδέματος σε σκυρόδεμα και χάλυβα σε τοιχοποιία, καθώς επίσης και ολοκληρωμένων λύσεων κιγκλιδωμάτων και πλακών έδρασης που είναι πιο αξιόπιστες και οικονομικές, ενώ εξασφαλίζουν τη συμμόρφωση με τις απαιτήσεις των κανονισμών. Το λογισμικό συνοδεύεται επίσης από συγκεκριμένη τεχνική εκπαίδευση για κάθε εφαρμογή, που σας δίνει τη δυνατότητα να ξεκλειδώσετε τις πλήρεις δυνατότητες του PROFIS.

Επιλέξτε την έκδοση και το μοντέλο άδειας χρήσης που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες σας

Η έκδοση Standard είναι πάντα δωρεάν – εναλλακτικά, δοκιμάστε δωρεάν για 30 ημέρες την έκδοση Premium με πλήρεις δυνατότητες. Μετά από αυτήν την περίοδο δοκιμής, μπορείτε να συνεχίσετε αυτόματα στη δωρεάν έκδοση Standard ή να αγοράσετε μια άδεια χρήσης Premium.

ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ PROFIS ENGINEERING SUITE ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΑΣ;

Διευκολύνετε τη συμμόρφωση

Εξασφαλίστε ηρεμία γνωρίζοντας ότι ο σχεδιασμός σας θα πληροί αυτόματα τις απαιτήσεις των τοπικών κανονισμών και εγκρίσεων. Ως κορυφαίος κατασκευαστής αγκυρίων, η ερμηνεία και η εφαρμογή των κανονισμών στην πράξη αποτελεί κύρια φιλοδοξία μας. 

Βελτιώστε την ακρίβεια

Τα σφάλματα που σχετίζονται με τη χειροκίνητη εισαγωγή στοιχείων συνεπάγονται την ανάγκη για επανασχεδιασμό που κοστίζει ακριβά. Κάντε το σωστό απο την αρχή, εισάγοντας τις περιπτώσεις φορτίσεων από λογισμικό στατικής ανάλυσης, επεξεργάζοντας ταυτόχρονα πολλά φορτία και κατασκευάζοντας ακριβή μοντέλα BIM/CAD.

Εξοικονομήστε χρόνο

Χρησιμοποιήστε πρότυπα για να σχεδιάσετε συνδέσεις σε λίγα λεπτά. Σταματήστε να χάνετε χρόνο κάνοντας έρευνα – αφήστε το PROFIS να καθορίσει τις προδιαγραφές των αγκυρίων. Επίσης, επιταχύνετε την επικοινωνία παρέχοντας σε ολόκληρη την ομάδα σας πρόσβαση στο πιο πρόσφατο αρχείο στο cloud.

Μάθετε με αποδοτικό τρόπο

Είτε είστε πεπειραμένος μηχανικός είτε νέος, η τεχνική εκπαίδευση που προσφέρουμε –η οποία καλύπτει εφαρμογές σε βασικές και προχωρημένες ενότητες– σάς δίνει τη δυνατότητα να σχεδιάζετε γρήγορα και σύμφωνα με τις απαιτήσεις των κανονισμών.

Αγκύρωση σε σκυρόδεμα

Αγκύρωση σε σκυρόδεμα

Σχεδιάστε πολύπλοκες και συνήθεις δομικές συνδέσεις πλακών έδρασης

Χρησιμοποιήστε προκαθορισμένα πρότυπα για γρήγορο και ακριβή σχεδιασμό στηρίξεων, συμπεριλαμβανομένων μετά-εγκαταστημένων ή εγκιβωτισμένων αγκυρίων, πλακών έδρασης, συγκολλήσεων και νευρώσεων (ακαμπτήρων). Με ένα μόλις κλικ, μπορείτε να αναλύσετε πλάκες έδρασης χρησιμοποιώντας το CBFEM (πεπερασμένα στοιχεία) και να εκτελέσετε ελέγχους ακαμψίας για να καθορίσετε αν θα πρέπει να προσαρμόσετε τον σχεδιασμό ή τα φορτία. Βελτιστοποιήστε τα σημεία στερέωσης και εκτελέστε ελέγχους τάσεων και καταπονήσεων - Το PROFIS λαμβάνει υπόψη τα εφαρμοζόμενα φορτία όπως τα σεισμικά φορτία και την κόπωση και μπορεί να βρει οικονομικές λύσεις για την αποφυγή της θραύσης, χρησιμοποιώντας συμπληρωματικό οπλισμό. Ο έξυπνος σχεδιασμός πλακών έδρασης απλοποιεί περαιτέρω τη διαδικασία σχεδιασμού.

Δημιουργήστε ένα προσαρμοσμένο report, με παραπομπές στους κανονισμούς, υπολογισμούς, πληροφορίες και εικόνες προϊόντων.

Σκυρόδεμα σε σκυρόδεμα: PIR

Σκυρόδεμα σε σκυρόδεμα: PIR

Όλα όσα χρειάζεστε για τον σχεδιασμό εφαρμογών μετά-εγκαταστημένων ράβδων οπλισμού

Προσθέστε ή επεκτείνετε στοιχεία από σκυρόδεμα είτε εργάζεστε με υπάρχουσες ράβδους οπλισμού είτε σας λείπουν αναμονές. Επιλύστε δομικούς αρμούς σκυροδέματος και συνδέσεις και στη συνέχεια  επαληθεύστε τη διατμητική αντοχή στη διεπιφάνεια μεταξύ παλιού και νέου σκυροδέματος.

Χρειάζεται να προσαρμόσετε τη διάταξη ή τη γεωμετρία του σχεδιασμού PIR; Το PROFIS σάς επιτρέπει να προσαρμόσετε εύκολα τις παραμέτρους διαμέτρου, βάθους έμπηξης και ενδιάμεσης απόστασης για υπάρχον σκυρόδεμα, καθώς επίσης και για μετ' εγκατεστημένα τμήματα σκυροδέματος.

Σκυρόδεμα σε σκυρόδεμα: Επικάλυψη

Σκυρόδεμα σε σκυρόδεμα: Επικάλυψη

Σχεδιασμός για επικάλυψη σκυροδέματος και μετ΄εγκατεστημένων βλήτρων.

Με το PROFIS, μπορείτε να διαστασιολογήσετε μετ' εγκατεστημένους διατμητικούς συνδέσμους και να ελέγξετε τη διεπιφάνεια μεταξύ των στρώσεων σκυροδέματος που έχουν διαστρωθεί σε διαφορετικές φάσεις. Καθορίστε αν ο σχεδιασμός σας έχει ακμές ή είναι συμμετρικός και, στη συνέχεια καθορίστε διαφορετικές περιοχές ενεργού διάτμησης. Θα γνωρίζετε αν έχετε κάνει καλό σχεδιασμό χάρη στα διαισθητικά γραφικά 3D που δείχνουν τη διακύμανση των τάσεων σε όλη τη σύνδεση.

Έτοιμοι για εγκατάσταση; Το PROFIS σάς έχει ήδη εξοικονομήσει χρόνο βελτιστοποιώντας τη διάταξη.

Αγκύρωση σε τοιχοποιία

Αγκύρωση σε τοιχοποιία

Σχεδιάστε στηρίξεις τοιχοποιίας με μεγαλύτερη παραγωγικότητα και ακρίβεια

Το PROFIS Engineering Suite μπορεί να σας βοηθήσει να σχεδιάσετε συνδέσεις πλακών έδρασης με ακρίβεια, χρησιμοποιώντας αγκύρια εγκεκριμένα για τοιχοποιία. Εξοικονομήστε χρόνο με εύχρηστα ενσωματωμένα πρότυπα που συνδυάζουν τα επιτόπου δεδομένα με παράγοντες όπως τα επιτρεπόμενα εφελκυστικά και διατμητικά φορτία, λαμβάνοντας ταυτόχρονα υπόψη τις απομειώσεις φορτίου και τις απαιτήσεις που αφορούν τη γεωμετρία.

Επιλέξτε μεταξύ πολλών μεγεθών και τύπων μονάδων τοιχοποιίας από τούβλο ή τσιμεντόλιθους, προσαρμόστε τη διάταξή τους και καθορίστε αν υπάρχει κονίαμα. Μπορείτε ακόμα και να δημιουργήσετε τα δικά σας πρότυπα για να μειώσετε τον χρόνο σχεδιασμού σε παρόμοια έργα.

Στηρίξεις κιγκλιδωμάτων

Στηρίξεις κιγκλιδωμάτων

Σχεδιάστε πλήρεις συνδέσεις για εξέδρες, εξώστες και κλιμακοστάσια

Κατά τον σχεδιασμό συνδέσεων κιγκλιδωμάτων, το PROFIS δεν λαμβάνει υπόψη μόνο τους κώδικες και τους κανονισμούς – προσδιορίζει τα φορτία που ενεργούν στο κιγκλίδωμα ανάλογα με τον τρόπο χρήσης, τις συνθήκες ανέμου και άλλους παράγοντες. Στη συνέχεια, εκτελεί έλεγχο ευστάθειας. Μέσα σε λίγα λεπτά θα έχετε δημιουργήσει τον πλήρη σχεδιασμό των συγκολλήσεων με βάση το πάχος, τον τύπο συγκόλλησης και το υλικό.

Επίσης, για να μειώσετε το κόστος σε χάλυβα, το PROFIS μπορεί να προτείνει πού να ενσωματώσετε πλαστικό στον σχεδιασμό ώστε να δοθεί η δυνατότητα για πιο λεπτές διατομές χειρολισθήρα και στύλων, που θα εξακολουθούν να καλύπτουν τις απαιτήσεις των κανονισμών.

ΕΠΙΛEΞΤΕ ΤΗΝ EΚΔΟΣΗ ΠΟΥ ΤΑΙΡΙAΖΕΙ ΚΑΛYΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΟΜAΔΑ ΣΑΣ

PROFIS ENGINEERING SUITE Standard
Premium
Μεμονωμένη άδεια
Premium
Μοιραζόμενη άδεια

Διαστασιολόγηση Αγκυρίων

ACI 318 and CSA A23.3 Design

Μετά-εγκατεστημένα αγκύρια

Εγκιβωτισμένα αγκύρια

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 ✔

 

 

Εφαρμογές Δομικών Συνδέσεων

Στηρίξεις σε σκυρόδεμα

Σκύρόδεμα σε σκυρόδεμα

Στηρίξεις σε τοιχοποιΐα 

Στηρίξεις κιγκλιδωμάτων

 

 ✔

 

 

 

 

 ✔

 ✔

 ✔

 ✔

 

 ✔

 ✔

 ✔

 ✔

Λειτουργίες για την παραγωγικότητα

Κοινή χρήση έργου

Εξατομικευμένα Reports

Πολλαπλοί συνδυασμοί φορτίων 

   ✔

 ✔

 ✔

 
 ✔

 ✔

 ✔

Τύπος Σχεδίασης Πλάκας Έδρασης 

Προφίλ, Πλάκα έδρασης, Συγκολλήσεις, Νευρώσεις και Σχεδιασμός Σκυροδέματος

Άκαμπτη κατανομή φορτίου αγκύρωσης

Ανάλυση πεπερασμένων στοιχείων (CBFEM)

Έλεγχος ακαμψίας πλάκας έδρασης

 

 

  

 ✔

 

 ✔

 ✔

 ✔

 ✔

 

 ✔

 ✔

 ✔

 ✔

Ενσωμάτωση με εξωτερικό λογισμικό ανάλυσης 

Εισαγωγή φορτίων από το Excel

RISA Connection

STAAD.PRO

ROBOT

ETABS

SAP 2000

Dlubal

 

 

 
 ✔

 ✔

 

 

 ✔

 ✔

 ✔

 
 ✔

 ✔

 

 

 ✔

 ✔

 ✔

Εξαγωγή δεδομένων

Κωδικός Προϊόντος

Εξαγωγή BIM/CAD 

REVIT Plug-in

TEKLA Plug-in

 

 ✔

 

 

 

 

 

 

 

 ✔

 

 ✔

 

 

 ✔

Εκπαιδεύσεις Engineering

E-learning


 ✔
 ✔  ✔

ΕΠΙΛΕΞΕ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΑΔΕΙΑ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ PROFIS ENGINEERING ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΟΥ

Stand-alone licence

Μεμονωμένη άδεια - για ατομικές επιχειρήσεις

  • 1 χρήστης
  • Μόνο ένα όνομα χρήστη που έχει πρόσβαση κάθε φορά ανά άδεια
  • Ευρώ 250,00 ανά έτος / ανά χρήστη
Floating licence

Floating άδεια -για μεσαίου μεγέθους επιχειρήσεις

  • Έως 40 χρήστες
  • Μόνο ένας χρήστης έχει πρόσβαση κάθε φορά ανά άδεια
  • Ευρώ 375,00 ανά έτος / άδεια
enterprise licence

Άδεια επιχείρησης - για μεγάλες εταιρείες

  • 41+ χρήστες
  • Μοιραστείτε άδειες με οποιονδήποτε στην ίδια επιχείρηση
  • Αυτοδιαχειριζόμενη λίστα χρηστών
  • Η τιμή είναι διαθέσιμη κατόπιν αιτήματος