Δημιουργήστε μια εταιρεία με προηγμένες λύσεις

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ

Ενισχύστε την επιχείρησή σας και την επιχειρηματική σας δραστηριότητα με προηγμένες λύσεις

Πώς μπορεί η εταιρεία σας να επωφεληθεί από τις τάσεις της κατασκευαστικής βιομηχανίας, όπως η ψηφιοποίηση, η αυτοματοποίηση και το πράσινο κτίριο; Και ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να παραμείνετε ανεξάρτητοι μπροστά σε προβλήματα όπως η εργασία σε ύψος που απαιτεί εξειδικευμένες δεξιότητες; Ανακαλύψτε τις λύσεις που προσφέρουμε για να σας βοηθήσουμε να εξυγχρονίσετε την επιχείρησή σας και να είστε έτοιμοι για το μέλλον με πρωτοποριακά και συνδεσιμά προϊόντα, λογισμικά και υπηρεσίες που είναι σχεδιασμένα για κάθε φάση των κατασκευαστικών έργων.

Συνεργασία για μεγαλύτερη βιωσιμότητα

Χτίστε πράσινα οικολογικά κτίρια

Οι απαιτήσεις πιστοποίησης ενισχύουν σημαντικά τα πράσινα κτίρια να αποτελούν το τυπικό πρότυπο των κατασκευών. Για να παραδίδετε ένα πιο υγιές, πιο σταθερό και βιώσιμο αρχιτεκτονικό αποτέλεσμα, ανασχεδιάζουμε ενεργά και αναδιαμορφώνουμε τα δομικά στοιχεία – από το firestop έως τις αγκυρώσεις και από τα φυσίγγια καρφωτικού έως τα αρθρωτά συστήματα στήριξης – για να πληρούν τα κριτήρια πράσινης πιστοποίησης τρίτων. Ο ιστότοπός μας διαθέτει μια ολοκληρωμένη βάση δεδομένων με υποστηρικτικά έγγραφα, όπως πιστοποιητικά εκπομπών περιεχομένου VOC και Περιβαλλοντικές Δηλώσεις Προϊόντων (EPD).

Βιωσιμότητα στις κατασκευές Κυκλικότητα
Hilti Jaibot

Εφαρμόστε νέες τεχνολογίες

Η ψηφιοποίηση και η αυτοματοποίηση του εργοταξίου γίνονται βασικοί παράγοντες για την παραγωγικότητα των κατασκευών. Η αξιοποίηση του ψηφιακού σχεδιασμού με BIM θα σας βοηθήσει να αποφύγετε τις καθυστερήσεις του έργου, επισημαίνοντας πιθανά προβλήματα πριν προκύψουν. Αυτό, με τη σειρά του, θα συμβάλει στην ελαχιστοποίηση των αυτοσχεδιασμών στο εργοτάξιο. Ψηφιακές λύσεις όπως αισθητήρες σκυροδέματος, τα total stations και το ημιαυτόματο ρομπότ διάτρησης Jaibot θα σας βοηθήσουν επίσης να προσθέσετε ταχύτητα και ακρίβεια στις ροές εργασίας στο εργοτάξιο.

Βιβλιοθήκη BIM/CAD της Hilti

Στηριχθείτε στη τεχνολογία - όχι στην εξειδίκευση

Οι νέες τεχνολογίες και μέθοδοι εγκατάστασης είναι εδώ για να μείνουν. Επιλέξτε εργαλεία και διαδικασίες που μπορούν να σας βοηθήσουν να επιταχύνετε τα κατασκευαστικά σας έργα, να μειώσετε την εξάρτησή σας από εξειδικευμένο εργατικό δυναμικό και να προστατεύσετε τις ομάδες σας. Οι λύσεις μας κυμαίνονται από τα συστήματα απ'ευθείας στερέωσης που εξαλείφουν την ανάγκη αγκύρωσης και συγκόλλησης έως τα έξυπνα συστήματα αδαμαντοφόρας διάτρησης και τον φορετό εξωσκελετό EXO-01, ο οποίος έχει σχεδιαστεί για να συμβάλλει στη μείωση της κόπωσηςκατά τη εργασία σε ύψος.

Αδαμαντοφόρα διάτρηση από έναν μόνο χρήστη

Κάντε την επιχείρησή σας πιο απλή

Θέλετε να απλοποιήσετε τις επιχειρηματικές σας διαδικασίες;  H online καταχώριση παραγγελιών μέσω του Hilti OnLine, βοηθούν στην απλούστευση των συναλλαγών μας. Όταν επιλέγετε την υπηρεσία διαχείρισης στόλου εργαλείων Fleet Management, αποκτάτε πρόσβαση στα πιο καινοτόμα και συνδέσιμα ψηφιακά εργαλεία με ένα σταθερό μηνιαίο μίσθωμα που περιλαμβάνει όλες τις υπηρεσίες – δίνοντάς σας μεγαλύτερο έλεγχο του κόστους σας. Και με το σύστημα διαχείρισης εξοπλισμού ON!Track, θα έχετε στη διάθεσή σας μία βελτιστοποιημένη αποθήκη αποθεμάτων εργαλείων και αναλωσίμων. 

Υπηρεσίες παράδοσης Υπηρεσία διαχείρισης εργαλείων Fleet Management Ψηφιακή διαχείριση εξοπλισμού ON!Track

Επεκτείνετε την επιχειρηματική σας εμβέλεια

Οργανώστε την επιχείρησή σας και τοποθετήστε την στην αγορά για ένα πιο κερδοφόρο και αποδοτικό μέλλον, έχοντας τη δυνατότητα να υποβάλλετε περισσότερες προσφορές και αναθέτοντας λιγότερες εργολαβίες. Μέσω της προσθήκης υπηρεσιών όπως όπως της παθητικής πυροπροστασίας και της αδαμαντοφόρας διάτρησης, η επιχείρησή σας μπορεί να διαφοροποιηθεί και να αναπτυχθεί σημαντικά. Μπορείτε να βασιστείτε σε εμάς για πρακτική εκπαίδευση των ομάδων σας, καθώς και για εύρεση των ιδανικών λύσεων για ενίσχυση της παραγωγικότητας, όπως το Building Information Modeling (BIM).

Σύστήματα αδαμαντοφόρας διάτρησης Πρωτοποριακές λύσεις Παθητικής Πυροπροστασίας Βιβλιοθήκη BIM/CAD της Hilti
ΜΙΑ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΙΣΧΥΣ ΚΑΙ ΕΥΕΛΙΞΙΑ ΑΠΟ ΠΟΤΕ

Εργαλεία μπαταρίας για τους επαγγελματίες στην κατασκευή

Η διαχείριση διαφορετικών πηγών τροφοδοσίας ενέργειας και συστημάτων μπαταρίας σε πολλές τοποθεσίες και διαφορετικά εργοτάξια μπορεί να σας δυσκολεύει, για να μην αναφέρουμε το κόστος και τον χρόνο που απαιτείται.

Με το Nuron, μπορείτε να διαχειρίζεστε όλα σας τα εργαλεία μέσω μίας πλατφόρμας μπαταρίας – από τα κρουστικά δραπανοκατσάβιδα μέχρι τα σκαπτικά κατεδαφίσεων. Θα χρειάζεστε λιγότερες μπαταρίες και φορτιστές στο εργοτάξιο και θα μειώσετε τα εργαλεία ρεύματος, αερίου.