Βελτιώστε τη διαχείριση του εξοπλισμού σας

Βελτιώστε τη διαχείριση του εξοπλισμού σας

Αύξηση παραγωγικότητας και μείωση νεκρού χρόνου με τη ψηφιακή διαχείριση αποθήκης εργαλείων και εξοπλισμού

Οι κατασκευαστικές εταιρείες δαπανούν σχεδόν 100 ώρες το μήνα κατά μέσο όρο για τον εντοπισμό εξοπλισμού που λείπει, ενώ το κόστος αγοράς επιπλεόν εργαλείων και αναλωσίμων αυξάνεται πολύ και άμεσα. Μάθετε πώς να μπορείτε να μειώσετε τους νεκρούς χρόνους από διακοπές λειτουργίας, να αυξήσετε την παραγωγικότητά σας και να αποκτήσετε μεγαλύτερο έλεγχο του αποθέματος και του κόστους σας χρησιμοποιώντας τις ψηφιακές λύσεις της Hilti για τη διαχείριση του εξοπλισμού σας και τη βελτιστοποίηση της αποθήκης εργαλείων σας.

Πάρτε των έλεγχο των παγίων και του εξοπλισμού

Δυσκολεύεστε να παρακολουθείτε τον εξοπλισμό σας ή τις επισκευές των εργαλείων σας; Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να απλοποιήσετε τις διαδικασίες σας χρησιμοποιώντας το σύστημα διαχείρισης εξοπλισμού ON!Track. Το ON!Track συνδυάζει ανθεκτικές ετικέτες στοιχείων εξοπλισμού και ένα έξυπνο και διαισθητικό λογισμικό, ώστε να έχετε γρήγορη πρόσβαση – από οπουδήποτε – σε πληροφορίες σχετικά με την τοποθεσία και την κατάσταση του εξοπλισμού σας. Με το ON!Track, μπορείτε επίσης να παρακολουθείτε την κατανάλωση των αναλωσίμων για να έχετε πάντα το σωστό επίπεδο αποθέματος.

Ξεκινήστε τώρα με το ON!Track

Μειώστε τους νεκρούς χρόνους με άμεσες επισκευές

Τα εργαλεία Hilti είναι κατασκευασμένα για να αντέχουν. Μερικές φορές, όμως, ακόμη και τα πιο ποιοτικά εργαλεία χαλάνε. Και όταν συμβεί αυτό, οι ομάδες σας κινδυνεύουν να μείνουν πίσω από το πρόγραμμα. Αφήστε μας να σας βοηθήσουμε να συνεχίζονται οι εργασίες σας χωρίς διακοπή, με τις εγγυημένες και γρήγορες επισκευές μας. Στείλτε τα εργαλεία σας για επισκευή απ'ευθείας από το εργοτάξιο είτε μέσω του site μας, είτε μέσω της εφαρμογής Hilti Connect για κινητά ή καλώντας την Εξυπηρέτηση Πελατών. Με την υπηρεσία Fleet Management, πληρώνετε ένα σταθερό μηνιαίο μίσθωμα που καλύπτει όλες τις επισκευές εργαλείων και αν κρίνετε απαραίτητο μπορείτε να δανείζεστε ένα εργαλείο ενώ περιμένετε την επισκευή. Και χρησιμοποιώντας την εφαρμογή διαχείρισης εξοπλισμού ON!Track, μειώνεται αισθητά τους νεκρούς χρόνους, χάρη στις αυτοματοποιημένες ειδοποιήσεις συντήρησης εργαλείων.

Επισκευές εργαλείων Εφαρμογή Hilti Connect Διαχείριση στόλου εργαλείων Fleet Management

Έλεγχος κόστους εργαλείων και εξοπλισμού

Ένας βελτισοποιημένος στόλος εργαλείων μπορεί να σας βοηθήσει να ελέγξετε το κόστος, επειδή προμηθεύεστε μόνο την ποσότητα των εργαλείων που πραγματικά χρειάζεστε για τη δουλειά σας. Προγραμματίστε μια ανάλυση με τους ειδικούς για να δείτε πώς να διαμορφώσετε τον ιδανικό για τις ανάγκες σας στόλο εργαλείων. Θέλετε να αποκτήσετε ακόμα μεγαλύτερο έλεγχο του κόστους σας; Με την υπηρεσία Fleet Management της Hilti, επιλέγετε μόνο τα εργαλεία που χρειάζεστε και πληρώνετε ένα σταθερό μηνιαίο μίσθωμα για μια καθορισμένη χρονική περίοδο. Θα έχετε φυσικά την υπηρεσία δωρεάν επισκευής και δανεισμό εργαλείων για όσο διαρκεί η επισκευή. 

Υπηρεσία Fleet Management Ανάλυση αποθήκης εργαλείων
HILTI FLEET MANAGEMENT

HILTI FLEET MANAGEMENT

Διαχειριζόμαστε τα εργαλεία σας ώστε να διαχειρίζεστε την επιχείρησή σας

Με τη λύση μας για τη διαχείριση στόλου, έχετε στη διάθεσή σας εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας και ένα πλήρες πακέτο υπηρεσιών που περιλαμβάνει τα πάντα, από δωρεάν επισκευές έως κάλυψη κλοπής.

Naša rešitev za upravljanje sredstev in potrošnega materiala

Hilti ON!Track

Η λύση μας για διαχείριση εξοπλισμού και αναλωσίμων

Με τη λύση ON!Track έχετε τον πλήρη έλεγχο ολόκληρου του εξοπλισμού της εταιρείας σας, τόσο απο το γραφείο καθώς επίσης και στο εργοτάξιο.