ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ONLINE ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ HILTI ΤΩΡΑ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ONLINE ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ HILTI ΤΩΡΑ

Όλα τα βήματα σε λίγα λεπτά

Το Hilti Online σας επιτρέπει να βελτιστοποιήσετε το χρόνο και το κόστος, διαχειριζόμενοι τα εργαλεία και τις επισκευές απευθείας από την ιστοσελίδα.

Σας δίνει επίσης τη δυνατότητα να καταχωρείτε και να παρακολουθείτε τις παραγγελίες σας, να έχετε ολοκληρωμένη εικόνα του στόλου εργαλείων σας και να κάνετε online αιτήματα επισκευής. Συνδεθείτε και ανακαλύψτε όλα τα πλεονεκτήματα του λογαριασμού Hilti online!

Με το hilti.gr μπορείς να προμηθευτείς όλα τα προϊόντα της Hilti online 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, είτε βρίσκεσαι στο γραφείο είτε στο εργοτάξιο - όλα από το τηλέφωνο, τον υπολογιστή ή το tablet σου.

Έλεγξε το απόθεμα, παρακολούθησε τη παραγγελία σου, φτιάξε τη λίστα αγαπημένων σου προϊόντων για τα προϊόντα που προμηθεύεσαι συχνά, βρες όλα τα πιστοποιητικά των προϊόντων.

Αλλά το hilti.gr είναι πολύ περισσότερο από ένα ηλεκτρονικό κατάστημα.

Αν δυσκολεύεσαι να βρεις κάτι, είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε. Απλά στείλε μας το αίτημά σου μέσω του site μας και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σου άμεσα.

Γιατί να κάνετε εγγραφή στη Hilti;

Διαχείριση προφίλ

Διαχείριση προφίλ

Αποκτήστε άμεση πρόσβαση στο προφίλ χρήστη σας στο Hilti.gr και προσαρμόστε ελεύθερα τις πληροφορίες σας.

Μπορείτε επίσης να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασής σας ή να επικαιροποιήσετε τις συγκαταθέσεις σας για την επικοινωνία σας μαζί μας, ανά πάσα στιγμή.

Προβολή προφίλ
Διαχείριση παραγγελιών

Διαχείριση παραγγελιών

Όλες οι παραγγελίες σας είναι συγκεντρωμένες σε έναν ψηφιακό χώρο. Με τον online λογαριασμό σας στη Hilti αποκτάτε αυτονομία στην καταχώριση παραγγελιών, να παρακολουθείτε την εξέλιξή τους, δημιουργείτε λίστες αγαπημένων για τις επαναλαμβανόμενες παραγγελίες και φυσικά έχετε πλήρη διαφάνεια στις τιμές σας. 

Δείτε τις παραγγελίες σας
Διαχείριση στόλου εργαλείων

Διαχείριση στόλου εργαλείων

Στο Hilti.gr έχετε την πλήρη εικόνα  του στόλο εργαλείων σας είτε τα έχετε προμηθευτεί με αγορά είτε με το πρόγραμμα Fleet Management, μπορείτε να κάνετε λήψη του ενημερωμένου καταλόγου εργαλείων και να υποβάλλετε αίτηματα επισκευής εργαλείων. 

Διαχείριση στόλου εργαλείων Φόρμα επισκευής
Διαχείριση εξοπλισμού

Διαχείριση εξοπλισμού

Με τη λύση ON!Track έχετε τον πλήρη έλεγχο ολόκληρου του εξοπλισμού της εταιρείας σας, τόσο από το γραφείο όσο και από το εργοτάξιο. Μεγαλύτερη διαφάνεια για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στην επιχείρησή σας, και όλα αυτά με μερικά απλά κλικ.

Μάθετε περισσότερα για το ON!Track