Η λύση μας για διαχείριση εξοπλισμού και αναλωσίμων

Hilti ON!Track

Η λύση μας για διαχείριση εξοπλισμού και αναλωσίμων

Θέλετε να διαχειρίζεστε τα εργαλεία, τον εξοπλισμό σας και άλλα υλικά πιο αποτελεσματικά; Με τη λύση ON!Track έχετε τον πλήρη έλεγχο ολόκληρου του εξοπλισμού της εταιρείας σας, τόσο απο το γραφείο καθώς επίσης και στο εργοτάξιο.

Γιατι το υψηλό επίπεδο διαφάνειας σημαίνει μεγαλύτερη αποδοτικότητα για την επιχείρησή σας.

ΠΩΣ ΤΟ ON!TRACK ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ

Διαχείριση εξοπλισμού.

Διαχείριση εξοπλισμού.

Η διαχείριση αποθεμάτων είναι πλέον στα χέρια σας με προσαρμόσιμες και αυτοματοποιημένες αποστολές εξαρτημάτων και αναλώσιμων

Βελτιστοποίηση στόλου εργαλείων

Βελτιστοποίηση στόλου εργαλείων

Διαχειριστείτε τα εργαλεία σας και τον εξοπλισμό σας, προγραμματίστε τις επισκευές σας, συμβουλευτείτε τεχνικές πληροφορίες και άλλα σχετικά έγγραφα.

Διαχείριση Κόστους Εξοπλισμού

Διαχείριση Κόστους Εξοπλισμού

Διαχειριστείτε το κόστος εξοπλισμού στο εργοτάξιο σας με αναφορές κόστους που μπορείτε να προσαρμόσετε ανά είδος, εργασία και χρονική περίοδο.

Διαχείριση αρχείων

Διαχείριση αρχείων

Αποκτήστε πρόσβαση σε αρχεία υπηρεσιών, συντήρησης και πιστοποίησης και ορίστε ειδοποιήσεις για να σας βοηθήσουν να παραμείνετε συμμορφωμένοι με τους κανονισμούς.

Ενεργή παρακολούθηση

Ενεργή παρακολούθηση

Οι ετικέτες Bluetooth παρέχουν διαφάνεια σχετικά με το πώς, πότε και πού χρησιμοποιείται ο εξοπλισμός σας.

Σύνδεση Cloud

Σύνδεση Cloud

Ο εξοπλισμός σας και οι λεπτομέρειες χρήσης συνδέονται με ένα cloud, ώστε να μπορείτε να έχετε πρόσβαση στις πληροφορίες από οπουδήποτε.

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ON!TRACK

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ON!TRACK

Διαχειριστείτε τον εξοπλισμό σας εύκολα και γρήγορα με τα προσαρμοσμένα για τις ανάγκες σας αξεσουάρ

Με το ON!Track έχετε τον πλήρη έλεγχο του εξοπλισμού σας απευθείας από το smartphone ή τον φορητό υπολογιστή σας, είτε βρίσκεστε στο γραφείο είτε στον εργοτάξιο.

Για να το καταστήσουμε αυτό εφικτό, σας παρέχουμε υποστήριξη κατά την κωδικοποίηση του εξοπλισμού της εταιρείας σας, μέσω εξατομικευμένων barcode, που μπορούν να αναγνωριστούν με μη αυτόματο τρόπο ή αυτόματα με τις πιο σύγχρονες ανιχνεύσιμες ετικέτες Bluetooth.

ΠΩΣ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ON!TRACK

ΠΩΣ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ON!TRACK

Θα συνεργαστούμε μαζί σας για να ανταποκριθούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις ανάγκες της επιχείρησής σας

  1. Προγραμματίστε μια αναλυτική ενημέρωση με τους συμβούλους του ON!Track. 
  2. Μαζί θα δημιουργήσουμε ένα ειδικά προσαρμοσμένο πλάνο ανάπτυξης με βάση τις ανάγκες σας. 
  3. Θα φροντίσουμε για τη ρύθμιση του συστήματος και την κωδικοποίηση ολόκληρου του εξοπλισμού της εταιρείας, έτσι ώστε να μπορείτε να επωφεληθείτε από το σύστημα αμέσως. 
  4. Μετά, θα εκπαιδεύσουμε εσάς και τους υπαλλήλους σας προκειμένου να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτόνομα του λογισμικό. 
  5. Θα βρισκόμαστε πάντα δίπλα σας με μια ομάδα υποστήριξης, είτε από απόσταση είτε απευθείας στο εργοτάξιο.

Συχνές ερωτήσεις – ON!Track

Προορίζεται το ON!Track μόνο για εργαλεία και εξοπλισμό Hilti;

Το Hilti On!Track είναι ένα σύστημα διαχείρισης εξοπλισμού το οποίο δεν εξαρτάται από τον κατασκευαστή. Μπορείτε να διαχειρίζεστε εργαλεία, αξεσουάρ και αναλώσιμα, ανεξαρτήτως κατασκευαστή ή μάρκας.

Πόσο κοστίζει η εγκατάσταση του ON!Track;

Οι σύμβουλοι του ON!Track θα χαρούν να σας ενημερώσουν για την ατομική σας μη δεσμευτική προσφορά. Επικοινωνήστε μαζί μας αν θέλετε να προγραμματίσετε μία συνάντηση μαζί τους.

Ποιος υλοποιεί το σύστημα ON!Track;

Θα συνεργαστούμε στενά μαζί σας για να διασφαλίσουμε ότι το ON!Track θα εγκατασταθεί και θα λειτουργεί σωστά. Αυτό περιλαμβάνει την αρχική ανάλυση ώστε να βεβαιωθείτε ότι έχετε τη λύση που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες σας. Επίσης, θα εξασφαλίσετε πλήρεις υπηρεσίες υλοποίησης – συμπεριλαμβανομένης της διασφάλισης της καταγραφής του εξοπλισμού και των υλικών σας από το σύστημα ON!Track. Επιπρόσθετα, θα έχετε πάντα στη διάθεσή σας συνεργάτη μας για την εκπαίδευση και διαρκή υποστήριξη για τη χρήση του λογισμικού.

Πώς λειτουργεί το ON!Track

ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ

Το cloud λογισμικό σημαίνει ότι μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτό οπουδήποτε από οποιαδήποτε συσκευή χρησιμοποιώντας ένα πρόγραμμα περιήγησής ή την αποκλειστική εφαρμογή για κινητά Android/iOS.

Φόρτωση