ON!Track - Διαχείριση εξοπλισμού

ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ ΜΕ ON!TRACK 3

Παρακολούθηση εργαλείων και διαχείριση εξοπλισμού για τον κατασκευαστικό κλάδο

Με λίγα μόνο κλικ, το ON!Track σου δείχνει τι εξοπλισμό έχεις, πού βρίσκεται και ποιος τον έχει υπ'ευθύνη του αυτή τη στιγμή. Λαμβάνεις πάντα ειδοποίηση όταν ένα είδος χρειάζεται συντήρηση ή βαθμονόμηση. Επίσης, όταν πρέπει να ανανεωθούν πιστοποιητικά και βεβαιώσεις εκπαιδεύσεων, έχεις πάντα έγκαιρη ενημέρωση. Έχοντας όλες αυτές τις σημαντικές πληροφορίες διαθέσιμες, σου παρέχουμε τη δυνατότητα να έχεις πλήρη έλεγχο των δραστηριοτήτων σου, να αυξήσεις την παραγωγικότητά σου, πάντα σύμφωνα με τους εσωτερικούς και εξωτερικούς κανονισμούς.

Διαχείριση εξοπλισμού.

Διαχείριση εξοπλισμού.

Η διαχείριση αποθεμάτων είναι πλέον στα χέρια σας με προσαρμόσιμες και αυτοματοποιημένες αποστολές εξαρτημάτων και αναλώσιμων

Βελτιστοποίηση στόλου εργαλείων

Βελτιστοποίηση στόλου εργαλείων

Βελτιστοποιήστε τον στόλο των εργαλείων σας βάσει δεδομένων που αναπτύχθηκαν για να μεγιστοποιήσετε ειδικά για την άυξηση παραγωγικότητας

Διαχείριση Κόστους Εξοπλισμού

Διαχείριση Κόστους Εξοπλισμού

Διαχειριστείτε το κόστος εξοπλισμού στο εργοτάξιο σας με αναφορές κόστους που μπορείτε να προσαρμόσετε ανά είδος, εργασία και χρονική περίοδο

Διαχείριση αρχείων

Διαχείριση αρχείων

Αποκτήστε πρόσβαση σε αρχεία υπηρεσιών, συντήρησης και πιστοποίησης και ορίστε ειδοποιήσεις για να σας βοηθήσουν να παραμείνετε συμμορφωμένοι με τους κανονισμούς.

Ενεργή παρακολούθηση

Ενεργή παρακολούθηση

Οι ετικέτες Bluetooth παρέχουν διαφάνεια σχετικά με το πώς, πότε και πού χρησιμοποιείται ο εξοπλισμός σας

Σύνδεση Cloud

Σύνδεση Cloud

Ο εξοπλισμός σας και οι λεπτομέρειες χρήσης συνδέονται με ένα cloud, ώστε να μπορείτε να έχετε πρόσβαση στις πληροφορίες από οπουδήποτε

Πώς λειτουργεί το ON!Track

Η εφαρμογή μιας αποτελεσματικής ψηφιακής λύσης για τη διαχείριση εξοπλισμού απαιτεί συνδυασμό τεχνολογικού εξοπλισμού, λογισμικού και υποστήριξης.

Διαχειριστείτε τα εργαλεία σας εύκολα χάρη στον συνδυασμό ανθεκτικών ετικετών που έχουν δοκιμαστεί σε εργοτάξια, του εύκολου στη χρήση cloud λογισμικού, των υπηρεσιών και της υποστήριξης που παρέχουμε.


Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσουμε να αξιοποιήσετε ON!Track σε όλο το φάσμα των δυνατοτήτων του, συμπεριλαμβανομένων των συμβουλών που βασίζονται σε δεδομένα χρήσης, καλύπτοντας αποτελεσματικά τις ανάγκες σας για το πώς να διατηρείτε σωστά τον στόλο των εργαλείων σας.

ΥΛΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Η ευρεία γκάμα των ετικετών μας δίνουν στον εξοπλισμό σας μία μοναδική ταυτότητα

Αυτοκόλλητες ετικέτες

Αυτοκόλλητες ετικέτες

Αυτοκόλλητες ετικέτες barcode για αναγνώριση και παρακολούθηση όλων των τύπων εξοπλισμού.

Αγοράστε ετικέτες AI L2 Αγοράστε ετικέτες AI L5
Μεταλλικές ετικέτες

Μεταλλικές ετικέτες

Ετικέτες παρακολούθησης από ανοξείδωτο χάλυβα για είδη που εκτίθενται σε εξαιρετικά σκληρά περιβάλλοντα.

Αγοράστε ετικέτες AI T43-P
Κρεμαστές ετικέτες

Κρεμαστές ετικέτες

Ανθεκτικές ετικέτες αλουμινίου με ενσωματωμένο μεταλλικό σύρμα για εξοπλισμό βαριάς καταπόνησης.

Αγοράστε ετικέτες AI T35-H
Ετικέτες με αισθητήρα Bluetooth

Ετικέτες με αισθητήρα Bluetooth

Έξυπνες ετικέτες σχεδιασμένες για δύσκολες συνθήκες εργοταξίου, με βαθμολογία αντοχής IP67.

Αγοράστε έξυπνες ετικέτες AI T320

ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ

Το cloud λογισμικό σημαίνει ότι μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτό οπουδήποτε από οποιαδήποτε συσκευή χρησιμοποιώντας ένα πρόγραμμα περιήγησής ή την αποκλειστική εφαρμογή για κινητά Android/iOS.

Φόρτωση

Υποστήριξη

Αν συγκρίνουμε δύο κατασκευαστικές επιχειρήσεις θα δούμε ότι δεν έχουν ακριβώς τις ίδιες ανάγκες και λειτουργίες, οπότε γιατί να συμβιβάζεστε με μια λύση διαχείρισης εξοπλισμού σχεδιασμένη για όλους; Η εφαρμογή μιας νέας λύσης διαχείρισης εξοπλισμού μπορεί να είναι μια σημαντική απόφαση, γι' αυτό η Hilti είναι εδώ για να σας υποστηρίξει σε όλη τη διαδικασία και όχι μόνο.

Βήμα 1 /

Στο πρώτο στάδιο γίνεται μία συνάντηση και ανάλυση

Στο πρώτο στάδιο γίνεται μία συνάντηση και ανάλυση

Οι εξειδικευμένοι Σύμβουλοι Υπηρεσιών θα σας βοηθήσουν και θα σας καθοδηγήσουν σε όλη τη διαδικασία. Ξεκινάμε πραγματοποιώντας μια ολοκληρωμένη ανάλυση των επιχειρηματικών διαδικασιών σας και του υπάρχοντος στόλου εργαλείων.

Βήμα 2 /

Προσαρμόστε το σύστημα για να ταιριάζει στις ανάγκες σας

Προσαρμόστε το σύστημα για να ταιριάζει στις ανάγκες σας

Θα συνεργαστούμε μαζί σας για να προσαρμόσετε το ON!Track, για να καλύψετε τις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Βήμα 3 /

Εφαρμογή και διαχείριση της αλλαγής τρόπου εργασίας

Εφαρμογή και διαχείριση της αλλαγής τρόπου εργασίας

Η ομάδα υλοποίησης της Hilti σάς βοηθά να προσθέσετε ετικέτες και να καταχωρίσετε όλο τον εξοπλισμό σας, καθώς και την εκπαίδευση των χρηστών για να εξασφαλίσετε την επιτυχή υιοθέτηση από την επιχείρησή σας στο σύνολό της.

Βήμα 4 /

Συνεχής εκπαίδευση και υποστήριξη

Συνεχής εκπαίδευση και υποστήριξη

Η ομάδα μας είναι εδώ για εσάς με δια ζώσης και διαδικτυακές συναντήσεις και θα συνεχίσει να σας υποστηρίζει σε κάθε βήμα του ON!Track. Με τεκμηριωμένα δεδομένα, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να βελτιώνετε συνεχώς την παραγωγικότητα στην επιχείρησή σας.