Αυξήστε την ασφάλεια των κατασκευών

Αυξήστε την ασφάλεια των κατασκευών

Προστατέψτε τους υπαλλήλους σας και σχεδιάστε ασφαλέστερα κτίρια

Τα εργατικά ατυχήματα, οι τραυματισμοί και οι μακροχρόνιες ασθένειες μπορεί να έχουν σημαντικές επιπτώσεις σε άτομα και εταιρείες. Γι'αυτόν τον λόγο κάνουμε τα πάντα πέρα από την απλή συμμόρφωση με κώδικες και κανονισμούς και βάζουμε την ασφάλεια στην πρώτη θέση όταν αναπτύσσουμε τα εργαλεία, τα λογισμικα και τις υπηρεσίες μας. Όλες οι λύσεις μας έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσουν τις ομάδες σας να εργάζονται με μεγαλύτερη ασφάλεια και άνεση και να βοηθήσουν την εταιρεία σας να σχεδιάσει κτίρια που είναι πιο ασφαλή και ανθεκτικά.

Χρήση πρωτοποριακών συστημάτων ασφαλείας

Όταν βρίσκεστε σε ασφαλή περιβάλλοντα, μπορείτε να εργάζεστε με μεγαλύτερη σιγουριά. Οι καινοτομίες μας στην ασφάλεια ξεκινούν από τα εργαλεία μας που διαθέτουν Active Vibration Reduction (AVR) που συμβάλλουν στη μείωση κραδασμών χεριού-βραχίονα και την τεχνολογία Active Torque Control (ATC) που βοηθά στην αποφυγή κλωτσήματος του εργαλείου και διασφαλίζεται η ασφάλεια του χρήστη. Για το εργοτάξιο, προσφέρουμε τα πάντα σε επίπεδο ασφάλειας, από συστήματα απομάκρυνσης σκόνης, χρησιμοποιώντας εργαλεία και ηλεκτρικές σκούπες ή σκούπες μπαταρίας, μέχρι καρφωτικά εργαλεία μπαταρίας BX 3, ως εναλλακτική λύση της διάτρησης, που έχουν σχεδιαστεί για να διατηρείτε ένα εργοτάξιο πιο καθαρό, χωρίς θορύβους και σχεδόν απαλλαγμένο από σκόνη.

Ενεργή μείωση κραδασμών (AVR) Συστήματα ελέγχου σκόνης DRS Καρφωτικό μπαταρίας BX 3

Σχεδιάστε με γνώμονα την ασφάλεια

Θέλετε να σχεδιάσετε συστήματα αγκυρώσεων σε σεισμικά περιβάλλοντα;  Χρειάζεται τεχνική τεκμηρίωση για τις εγκαταστάσεις παθητικής  πυροπροστασίας ή στηρίξεις συστημάτων εγκατάστασης; Οι λύσεις του λογισμικού μας, μπορούν να σας βοηθούν να κάνετε τα κατασκευαστικά σας έργα πιο ασφαλή, πιο συμβατά με τον κώδικα αυξάνοντας παράλληλα την παραγωγικότητά σας.

Λογισμικό σχεδιασμού Υπηρεσίες Παθητικής Πυροπροστασίας Βιβλιοθήκη Hilti BIM/CAD Εκπαίδευση για την Πλάκα Έδρασης

Συμμόρφωση με τους κωδικούς ασφαλείας

Δεν είναι εύκολο να σχεδιάζετε πάντα τηρώντας απόλυτα τους σύνθετους κανονισμούς υγείας και ασφάλειας. Όλα αλλάζουν γρήγορα και οι παραβιάσεις ασφαλείας μπορούν να οδηγούν σε δαπανηρές καθυστερήσεις στα έργα. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να παραμείνετε συμμορφωμένοι με τους κανονισμούς και να βρείτε τη σωστή λύση για τα έργα κατασκευής. Επισκεφθείτε το site της Hilti που περιέχει πλήρη δεδομένα για τις εγκρίσεις προϊόντων, καθώς και τις αξιολογήσεις θορύβου και κραδασμών και διαχείρισης σκόνης. Μπορείτε επίσης να επικοινωνήστε μαζί μας για να λάβετε συμβουλές ειδικών.

Τεχνικοί οδηγοί προϊόντων Εγκρίσεις, γενικές σημειώσεις, προδιαγραφές και λεπτομέρειες CAD

Εκπαίδευση και πιστοποίηση ασφάλειας

Η αποτελεσματική εκπαίδευση είναι το κλειδί για την αύξηση της ασφάλειας στον χώρο εργασίας και στην αύξηση της παραγωγικότητας. Προσφέρουμε μεγάλη ποικιλία πρακτικών εκπαιδεύσεων για όλα μας τα προϊόντα για την ασφαλή και άρτια λειτουργία τους και τεχνικές εκπαιδεύσεις που μπορούν να προσαρμοστούν σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Αυτό μπορεί να γίνει είτε στο γραφείο σας, στο εργοτάξιο ή και online.

Όλες οι εκπαιδεύσεις μας

Απλοποιήστε τις εργασίες συμμόρφωσης

Σας υποστηρίζουμε να διατηρήσετε την ασφάλεια των έργων σας με το σύστημα διαχείρισης κατασκευαστικού εξοπλισμού ON!Track. Το ON!Track αυτοματοποιεί και απλοποιεί τις εργασίες συμμόρφωσης. Όταν επιλέγετε το ON!Track, μπορείτε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις κάθε φορά που ένα εργαλείο ή ένα μέρος του εξοπλισμού σας χρειάζεται συντήρηση, βαθμονόμηση ή δοκιμή. Μπορείτε ακόμα να ελέγχετε και να λαμβάνετε ειδοποιήσεις όταν απαιτείται εκπαίδευση του προσωπικού σας. Οι ομάδες σας μπορούν επίσης να ελέγξουν πόσο καιρό μπορούν να χρησιμοποιήσουν με ασφάλεια ένα εργαλείο απλώς σαρώνοντάς το.

Ξεκινήστε με το ON!Track