ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Βοηθάμε για να κάνουμε τα εργοτάξια ασφαλέστερα και πιο παραγωγικά

Health and safety at Hilti

ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ

Γνωρίζουμε πόσο επικίνδυνα είναι τα εργοτάξια, είτε σε εργασία από ύψος είτε σε δύσκολα προσβάσιμες γωνίες.

Για το λόγο αυτό σχεδιάζουμε εργαλεία για την πρόληψη ατυχημάτων και για την προστασία της υγείας των εργαζομένων που τα χρησιμοποιούν. Έτσι τα εργοτάξια καθίστανται ασφαλέστερα, εξοικονομείται χρόνος, και παράλληλα γίνονται πιο παραγωγικά τηρώντας τους χρόνους.

Οι καινοτόμες τεχνολογίες μας έχουν σχεδιαστεί για να σε βοηθήσουν σχετικά με:

Hilti dust removal system (DRS) TE DRS-Y

Σκόνη

Τα συστήματα απομάκρυνσης της σκόνης  (DRS) απορροφούν αποτελεσματικά τη σκόνη στην πηγή τους. Προσφέρουμε, επίσης, εναλλακτικές μεθόδους εγκατάστασης εργασίας όπως απ' ευθείας στερέωση με καρφιά.

 

Hilti active vibration reduction (AVR) TE 1000-AVR breaker

Κραδασμοί στο χέρι και στο βραχίονα

Το Σύστημα Ενεργητικής Μείωσης των Κραδασμών (AVR), της Hilti, μειώνει τους κραδασμούς κατά τα δύο τρίτα σε σύγκριση με τα συμβατικά εργαλεία. Βοηθά επίσης στην αποφυγή σχετικών προβλημάτων υγείας και επιτρέπει τη χρήση των εργαλείων μας για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Hilti TE 6-A36 rotary hammer

Εργασία από ύψος

Η εργασία από ύψος είναι μία από τις πιο κοινές αιτίες τραυματισμού στον κατασκευαστικό κλάδο. Τα συστήματα μας μπορούν να σας βοηθήσουν: η τεχνολογία Ενεργητική Ρύθμιση Ροπής (ATC) της Hilti, τα εργαλεία μπαταρίας, τα εργαλεία με προέκταση της σειράς DX, τα συστήματα συναρμολόγησης καναλιών με γρήγορη εγκατάσταση τύπου «twist and lock», τα αποστασιόμετρα και αλφάδια Hilti.

Hilti SID 8-A22 impact driver

Προϊόντα εργονομικά

Όλα τα προϊόντα μας είναι σχεδιασμένα να είναι εργονομικά.

Hilti TE 60-ATC combihammer

Μείωση θορύβου

Ο θόρυβος στο χώρο εργασίας αποτελεί σοβαρό κίνδυνο για την απώλεια της ακοής και συνεχώς εργαζόμαστε για τη μείωση των επιπέδων θορύβου των εργαλείων και των οργάνων μας. 

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Hilti health and safety trainingsΠαρέχουμε, επίσης, ένα ευρύ φάσμα προτάσεων εκπαίδευσης για την υγεία και την ασφάλεια, προσαρμοσμένο σε αυτό που χρειάζεστε στο εργοτάξιο.

Τα σεμινάρια κατάρτισης είναι ιδιαίτερα διαδραστικά και πρακτικά. Μπορούμε επίσης να συμπεριλάβουμε επιδείξεις των δικών μας τεχνολογιών, για παράδειγμα συγκρίνοντας τα προϊόντα μείωσης της σκόνης με άλλες τεχνολογίες που παράγουν περισσότερη σκόνη.

Hilti advanced layout training onsite

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Η υγεία και η ασφάλεια είναι πολύ σημαντικές για εμάς στη Hilti. Σχεδιάζουμε τις τεχνολογίες μας για να είναι οι πελάτες μας ασφαλείς και παραγωγικοί.

Επιπλέον, είμαστε πεπεισμένοι ότι τα διεθνή πρότυπα για την υγεία και την ασφάλεια είναι αναγκαία για το σύνολο της βιομηχανίας κατασκευών παγκοσμίως.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο συνεργαζόμαστε με τους πελάτες μας, τους εταίρους μας, τις επιχειρήσεις και τους κορυφαίους φορείς του τομέα για να καθορίσουμε κοινές κατευθυντήριες γραμμές και στόχους.

Συμμετέχουμε στο ENCORD, ένα ευρύ δίκτυο ευρωπαϊκών κατασκευαστικών εταιρειών, ερευνητών και προγραμματιστών που αποτελούν μια μεγάλη πλατφόρμα για να συζητήσουμε και να ξεκινήσουμε νέους τρόπους βελτίωσης των όρων ασφαλείας στα εργοτάξια.

Επίσης, δημιουργήσαμε την HSE Manager Conference, η οποία αποτελεί μια κοινή πλατφόρμα για την κατασκευαστική βιομηχανία, όπου μπορούμε να μοιραζόμαστε εμπειρίες, βέλτιστες πρακτικές και να εξετάζουμε τις ανάγκες των πελατών μας.