ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ HILTI.GRΑνακαλύψτε τα πλεονεκτήματα του online λογαριασμού σας.Μάθετε περισσότερα

Αναλώσιμα εργαλείων

Δείτε πώς έχουν σχεδιαστεί τα αναλώσιμα των ηλεκτρικών εργαλείων ώστε να λειτουργούν πιο γρήγορα, με μεγαλύτερη αντοχή και για περισσότερο χρόνο: τρυπάνια, καλέμια, κορώνες, λειαντικά μέσα και δίσκοι

ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ

Θέλετε να απογειώσετε τη παραγωγικότητά των εργαλείων σας με ποιοτικά αναλώσιμα;

Ολοκληρώστε τις εφαρμογές σας πιο γρήγορα και εύκολα με τα υψηλής απόδοσης αναλώσιμα Hilti που έχουν σχεδιαστεί για να ενισχύουν την απόδοση των Hilti εργαλείων σας. Από τρυπάνια μέχρι διαμαντόδισκους και πολλά άλλα, τα αναλώσιμά μας σάς βοηθούν να κάνετε τη δουλειά σωστά.

Και επειδή γνωρίζουμε ότι δεν είναι όλες οι εργασίες, τα έργα και οι προϋπολογισμοί ίδιοι, προσφέρουμε επιλογές Standard, Premium και Ultimate – για να σας βοηθήσουμε να αποκτήσετε το αναλώσιμο που πραγματικά χρειάζεστε.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ HILTI ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΣΑΣ;

Αναλώσιμα που ταιριάζουν στις ανάγκες σας

Αξιοπιστία σε όλες τις εφαρμογές σας

Από μύτες κατσαβιδιών έως καλέμια και από διαμαντόδισκους μέχρι δισκάκια κοπής και λείανσης, έχουμε αναλώσιμα στα οποία μπορείτε να βασιστείτε.

Αναλώσιμα που ταιριάζουν στις ανάγκες σας

Αναλώσιμα που ταιριάζουν στις ανάγκες σας

Με την χρωματικά κωδικοποιημένη προσέγγιση των προϊοντικών γραμμών, μπορείτε εύκολα να επιλέξετε μεταξύ των Standard, Premium ή Ultimate ποιότητας.

Συνολική απόδοση συστήματος

Συνολική απόδοση συστήματος

Όλα τα αναλώσιμά μας έχουν σχεδιαστεί για βέλτιστη απόδοση με τα εργαλεία Hilti, ώστε να έχετε ένα ολοκληρωμένο σύστημα υψηλής απόδοσης.

Κορυφαία εγγύηση του κλάδου

Κορυφαία εγγύηση του κλάδου

Τα τρυπάνια μας και πολλά από τα αναλώσιμα των αδαμαντοφόρων συστημάτων μας, καλύπτονται εάν υπάρχει πρόβλημα με τα υλικά ή την κατασκευή τους.*

Χρωματική κωδικοποίηση για απλούστερη επιλογή αναλώσιμου εργαλείου

ΧΡΩΜΑΤΙΚΗ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΑΠΛΟΥΣΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΥ

Τρία χρώματα, τρία επίπεδα απόδοσης, τρία επίπεδα τιμής

Η επιλογή του σωστού αναλώσιμου για τη δουλειά σας μπορεί να είναι δύσκολη και χρονοβόρα. Για να σας βοηθήσουμε να πλοηγηθείτε εύκολα στη γκάμα των αναλώσιμων εργαλείων μας, τα ταξινομήσαμε σε τρεις ομάδες με βάση την απόδοση και την τιμή.

Απλώς ταιριάξτε τις ανάγκες σας σε μία από τις τρεις κατηγορίες μας.

Ποιότητα Hilti σε οικονομική τιμή

Standard

 • Standard σειρά για τις βασικές εφαρμογές
 • Ποιότητα Hilti σε οικονομική τιμή
Κορυφαία απόδοση για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών

Premium

 • Premium σειρά για ευρύ φάσμα εφαρμογών 
 • Υψηλή παραγωγικότητα, στιβαρότητα και διάρκεια ζωής
Απόλυτη απόδοση για απαιτητικές εφαρμογές

Ultimate

 • Ultimate σειρά για βασικές και απαιτητικές εφαρμογές 
 • Υψηλότερη παραγωγικότητα, στιβαρότητα και διάρκεια ζωής
Τρυπάνια για κρουστικά δράπανα

ΤΡΥΠΑΝΙΑ ΓΙΑ ΚΡΟΥΣΤΙΚΑ ΔΡΑΠΑΝΑ

Ανθεκτικά τρυπάνια SDS Plus και SDS Max για σκυρόδεμα και τοιχοποιία

Έχουμε κατασκευάσει τη κεφαλή των τρυπανιών με τέτοια  γεωμετρία και τη κατά μήκος σχεδίαση έλικα για πρόσθετη ανθεκτικότητα, ώστε να μπορείτε να τρυπάτε στο σκυρόδεμα πιο γρήγορα, με μεγαλύτερη ακρίβεια και με μεγαλύτερη ασφάλεια. 

Δεν περιμένατε να συναντήσετε οπλισμό; Επιλέξτε τη σειρά Premium  TE-C (SDS-Plus) και TE-Y (SDS-Max). Για οπλισμένο σκυρόδεμα ή διάτρηση μέσω οπλισμού, η σειρά Ultimate TE-CX με πλήρη κεφαλή καρβιδίου προσφέρει έως και 30% μεγαλύτερη διάρκεια ζωής από τα άλλα τρυπάνια μας SDS-Plus. Το τρυπάνι TE-YX διαθέτει επίσης κεφαλή καρβιδίου για σταθερά ταχύτερο τρύπημα, επιπλέον στιβαρότητα και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

Διαμαντόδισκοι

ΔΙΑΜΑΝΤΟΔΙΣΚΟΙ

Πιο γρήγορες, πιο ομαλές κοπές σε οποιοδήποτε δομικό υλικό, από σωληνώσεις μέχρι οπλισμένο σκυρόδεμα

Για καθημερινές κοπές, επιλέξτε τον διαμαντόδισκο γενικής χρήσης Standard P. Ή προτιμήστε τη σειρά Premium SP για πιο γρήγορες, ομαλές κοπές σε πιο σκληρά δομικά υλικά όπως το οπλισμένο σκυρόδεμα.

Θέλετε απόλυτη απόδοση σε σκυρόδεμα, τοιχοποιία και πέτρα; Ο διαμαντόδισκος γενικής χρήσης SPX διαθέτει διαμάντια τοποθετημένα με ακρίβεια (τεχνολογία Equidist) για υψηλότερες ταχύτητες κοπής και μέγιστη τριβή μεταξύ του δίσκου και του δομικού υλικού. Κοπή μετάλλου; Αποκτήστε από 30 έως 100 φορές μεγαλύτερη διάρκεια ζωής από δίσκους λείανσης με τους διαμαντόδισκους κοπής μετάλλων SPX.

Λάμες σπαθόσεγας

ΛΑΜΕΣ ΣΠΑΘΟΣΕΓΑΣ

Από λάμες γενικής χρήσης έως λάμες με μύτη καρβιδίου για πολύ μεγάλη διάρκεια ζωής

Από τούβλο σε μέταλλο μέχρι ξύλο με καρφιά: ό,τι κι αν κόβετε, έχουμε μια λάμα σπαθόσεγας για κάθε εφαρμογή. Οι Standard λάμες μας περιλαμβάνουν οικονομικές διμεταλλικές λάμες σε διαφορετικά μήκη για επιπλέον ευελιξία.

Οι λάμες Premium έχουν σχεδιαστεί για πιο σκληρές εφαρμογές. Κάνετε βαριά κοπή; Δοκιμάστε τις λάμες Ultimate με μύτη καρβιδίου που διαθέτουν ειδική γεωμετρία και απόσταση των δοντιών για ταχύτερη εργασία. Με διάρκεια ζωής έως και 50 φορές μεγαλύτερη από τις τυπικές (Standard) διμεταλλικές λάμες, μπορούν να σας βοηθήσουν να εξοικονομήσετε χρήματα και χρόνο.

Λάμες για δισκοπρίονα

ΔΙΣΚΟΙ ΓΙΑ ΔΙΣΚΟΠΡΙΟΝΑ

Δίσκοι μεγαλύτερης διάρκειας για πιο γρήγορες, ομαλές κοπές σε ξύλο και ατσάλι

Οι δίσκοι της σειράς Standard και Premium προσφέρουν πιο οικονομικές λύσεις για ταχύτερη κοπή σε ξύλο, ξυλεία ή μέταλλο.

Χρειάζεστε απόλυτη απόδοση; Για δομικό χάλυβα, ο δίσκος Ultimate X-Cut μπορεί να σας βοηθήσει να κόψετε μέχρι και 120% πιο γρήγορα όταν τον συνδυάζετε με δισκοπρίονο μπαταρίας Hilti. Για μεταλλικό φύλλο και άλλα λεπτά υλικά, εξασφαλίζετε έως και 450% περισσότερες κοπές ανά φόρτιση χάρη στην εξαιρετικά λεπτή εγκοπή του X-Cut. Και για το ξύλο, οι δίσκοι Ultimate έχουν δόντια καρβιδίου για πιο γρήγορες και ομαλές κοπές. Επιπλέον, η επίστρωση χαμηλής τριβής βοηθά στην παράταση της διάρκειας ζωής του δίσκου.

Διαμαντοκορώνες

ΔΙΑΜΑΝΤΟΚΟΡΩΝΕΣ

Τρία επίπεδα απόδοσης διαμαντοκορώνων για σχεδόν όλους τους τύπους σκυροδέματος

Οι standard διαμαντοκορώνες PU, της πιο οικονομικής σειράς, παρέχουν υψηλή απόδοση διάτρησης στους περισσότερους τύπους σκυροδέματος, συμπεριλαμβανομένου του οπλισμένου σκυροδέματος.

Αλλά για ταχύτερη, πιο ομαλή διάτρηση με λιγότερη κατανάλωση ενέργειας, επιλέξτε τις διαμαντοκορώνες Premium SP-H Speed ​​και Ultimate SPX-H Speed: Δουλέψτε έως και 35% πιο γρήγορα σε σχέση με τις άλλες διαμαντοκορώνες χάρη στα τοποθετημένα με ακρίβεια διαμάντια και τον βελτιστοποιημένο σχεδιασμό τους. Με το SPX-H, θα έχετε επίσης ευκολότερη αφαίρεση της διαμαντοκορώνας και ταχύτερη επανατοποθέτηση της κολλημένης κορώνας χάρη στο μοναδικό μας σύστημα X-change module. Το άκρο σύνδεσης BL σάς επιτρέπει να αφαιρέσετε τη διαμαντοκορώνα από το τσοκ BL πιο γρήγορα και πιο εύκολα.

Κάλυψη για τρυπάνια, βελόνια, καλέμια και πολλά πολλά αναλώσιμα αδαμαντοφορων εργαλείων Hilti

ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΕΓΓΥΗΣΗ

Κάλυψη για τρυπάνια, βελόνια, καλέμια και πολλά αναλώσιμα αδαμαντοφορων εργαλείων Hilti

Στεκόμαστε 100% πίσω από τα τρυπάνια TE-C (SDS Plus) και TE-Y (SDS Max). Εάν το τρυπάνι σας σπάσει, λυγίσει ή καταστεί άχρηστο και το σημάδι φθοράς εξακολουθεί να είναι ορατό, θα το αντικαταστήσουμε χωρίς χρέωση*.

Θα αντικαταστήσουμε επίσης μια ευρεία γκάμα διαμαντόδισκων εργαλείων Hilti DS-B έως δισκάκια κοπής και λείανσης τροχών AG-D και πολλά άλλα, εάν καταστραφούν ως αποτέλεσμα ελαττωμάτων στα υλικά ή στην κατασκευή τους.*

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ HILTI

Μπορώ να χρησιμοποιήσω τα αναλώσιμα εργαλείων Hilti σε άλλα εργαλεία μου;

Ναί. Τα αναλώσιμα Hilti μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε άλλα εργαλεία. Ωστόσο, για να αξιοποιήσετε στο έπακρο το αναλώσιμό σας, συνιστούμε να συνδυάσετε τα εργαλεία μας με τα αναλώσιμά μας. Αυτό συμβαίνει επειδή κατασκευάζουμε τα αναλώσιμα και τα εργαλεία μας ώστε να συνεργάζονται ως ένα ολοκληρωμένο σύστημα υψηλής απόδοσης.

Τι σημαίνουν τα διαφορετικά χρώματα των αναλωσίμων Hilti;

Τα διαφορετικά χρώματα για τα αναλώσιμα Hilti αναφέρονται σε διαφορετικές κατηγορίες προϊόντων. Υπάρχουν τρία χρώματα: Γκρι (Standard), Μαύρο (Premium) και Red (Ultimate). Οι ομάδες βασίζονται στην απόδοση και την τιμή. Η χρωματική κωδικοποίηση είναι κοινή σε όλο το χαρτοφυλάκιό μας και έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να επιλέξετε το αναλώσιμο που χρειάζεστε για την εφαρμογή ή το έργο σας. Μπορείτε να φιλτράρετε τα προϊόντα Standard, Premium ή Ultimate στον ηλεκτρονικό μας κατάλογο.

Σε ποια δομικά υλικά μπορώ να δουλέψω τρυπάνια, διαμαντοκορώνες, δίσκους κοπής και λείανσης Hilti;

Τα αναλώσιμά μας είναι σχεδιασμένα για μια μεγάλη γκάμα δομικών υλικών. Αυτό περιλαμβάνει:

 • τρυπάνια σκυροδέματος και τοιχοποιίας για τούβλα, σκυρόδεμα, γυψοσανίδα, τοιχοποιία, ασβεστόλιθο, φυσική πέτρα και άλλα
 • τρυπάνια μετάλλου και ξύλου για ένα ευρύ φάσμα υλικών βάσης, όπως αλουμίνιο, λαμαρίνα, κόντρα πλακέ, ξυλεία, ξύλο με καρφιά και άλλα
 • διαμαντοκορώνες για διατρήσεις σχεδόν σε όλους τους τύπους σκυροδέματος, συμπεριλαμβανομένου σκληρού και προεντεταμένου
 • διαμαντόδισκοι για δομικά υλικά από σκληρό σκυρόδεμα έως τοιχοποιία έως κονίαμα, μέταλλο, PVC και άλλα
 • Λάμες  και δίσκοι για κοπή δομικών υλικών, όπως αλουμίνιο, τούβλα, ανθρακούχο χάλυβα, χυτοσίδηρο, μοριοσανίδες, σκυρόδεμα, γυψοσανίδες, ανοξείδωτο χάλυβα και άλλα -δίσκοι κοπής και λείανσης για εργασία με αλουμίνιο, γυψοσανίδα, μεταλλικό πάτωμα, ανοξείδωτο χάλυβα, ξύλο και άλλα

* Εγγυήσεις αναλωσίμων:  Η ευθύνη μας από την εγγύηση καλής λειτουργίας περιορίζεται στην αντικατάσταση του προϊόντος όταν αυτό έχει χρησιμοποιηθεί σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσεως, χωρίς να παραβλάπτονται τυχόν δικαιώματά σας από το νόμο. Συνεπώς, η εγγύηση προστατεύει και ασφαλίζει τον πελάτη μόνο σε περίπτωση ελαττωματικότητας του προϊόντος. Σε καμία περίπτωση, η Εταιρεία δεν θα είναι υπεύθυνη για οποιαδήποτε έμμεση ή άμεση απώλεια κερδών ή κύκλου εργασιών ή απώλεια εσόδων ή απώλεια επιχειρηματικών δραστηριοτήτων ή απώλεια δεδομένων του πελάτη. Η γνώση και η προσοχή κατά τη χρήση των προϊόντων επιβαρύνει τον πελάτη σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσεως και τις προδιαγραφές του προϊόντος.