Αύξηση απόδοσης σχεδιασμού και τεχνικής σχεδίασης

Αύξηση απόδοσης σχεδιασμού

Ποιοτικές τεχνικές λύσεις ακόμα και για τα πιο σύνθετα έργα

Ο αποτελεσματικός σχεδιασμός και η τεκμηρίωση ποιοτικών τεχνικών λύσεων για πολύπλοκα κατασκευαστικά έργα μπορεί να είναι δύσκολη υπόθεση. Συνεργαστείτε με τη Hilti για σαφείς, εξειδικευμένες συμβουλές, εύκολη πρόσβαση σε σχετικά τεχνικά δεδομένα προϊόντων και λύσεις που έχουν σχεδιαστεί για να σας βοηθήσουν να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις των έργων σας με ασφάλεια, ακρίβεια, αποδοτικότητα κόστους και ποιότητα.

Engineering Support, Computer,

Υποστήριξη και τεχνικές λήψεις

Οι έμπειροι μηχανικοί μας μπορούν να σας βοηθήσουν σε όλο τον κύκλο ζωής του έργου σας - από τον σχεδιασμό έως την εγκατάσταση και τη διαχείριση του κτιρίου. Τα τμήματα τεχνικής υποστήριξης και τα στελέχη διαχείρισης έργων και πελατών μπορούν να βοηθήσουν με εξατομικευμένες λύσεις και συμβουλές στο γραφείο και στο εργοτάξιο παρέχοντας εξειδικευμένες τεχνικές συμβουλές. Επισκεφθείτε το site μας για να έχετε πρόσβαση σε όλη τη τεχνική βιβλιοθήκη.

Επικοινωνήστε με την ομάδα μηχανικών Κάντε λήψη των τεχνικών εγχειριδίων
Σχεδίαση λογισμικού και υπηρεσίες

Σχεδίαση λογισμικού και υπηρεσίες

Ανεξάρτητα από το αν σχεδιάσετε αγκύρια για σκυρόδεμα ή εγκαταστάσεις MEP, το λογισμικό σχεδίασης και μοντελοποίησης σας βοηθά να ολοκληρώσετε τα κατασκευαστικά σας έργα πιο εύκολα, με ασφάλεια και αυξημένη παραγωγικότητα. Για περαιτέρω υποστήριξη σχεδιασμού, οι υπηρεσίες που προσφέρουμε στον κατασκευαστικό κλάδο ξεκινούν από την υποστήριξη σε τεχνικές εκτιμήσεις έως εξόλκευση αγκυρίων στο εργοτάξιο.

PROFIS Engineering Suite Βιβλιοθήκη BIM/CAD της Hilti Σχεδιασμός διατμητικών συνδέσμων
Τεχνικά άρθρα σχεδιασμού

Τεχνικά άρθρα σχεδιασμού

Παραμείνετε ενημερωμένοι για όλες τις αλλαγές μεθόδων σχεδιασμού και προτύπων της βιομηχανίας με πιστοποιημένες εκπαιδεύσεις, σχεδιασμένες ώστε να σας βοηθούν δουλεύετε παραγωγικά. Προσφέρουμε επίσης webinars για τεχνικές εφαρμογές όπως ο σχεδιασμός αγκυρίων, ή σχεδίαση πράσινων κτιρίων στην online πλατφόρμα μηχανικών μας.

Εκπαιδεύσεις για Μηχανικούς Προσεχή live webinars Τεχνικά άρθρα σχεδιασμού
PROFIS ENGINEERING SUITE

PROFIS ENGINEERING SUITE

PROFIS Engineering Suite is user-friendly, cloud-based software that makes designing and analyzing structural connections faster and easier than ever.

Διαβάστε περισσότερα
HILTI CHANNEL CALCULATOR

HILTI CHANNEL CALCULATOR

Συστήματα σωλήνων, αεραγωγοί και δίσκοι καλωδίων; Η εφαρμογή Hilti Channel Calculator App μπορεί να σας βοηθήσει!

Διαβάστε περισσότερα

Κέντρο σχεδιασμού προϊόντων

Η καινοτομία είναι η κινητήρια δύναμη των τεχνολογιών, του λογισμικού και των υπηρεσιών μας. Διαχειριζόμαστε τα δικά μας κέντρα Ε&Α στην Ευρώπη, τη Βόρεια Αμερική και την Ασία και συνεργαζόμαστε στενά με συνεργάτες παγκοσμίως για την ανάπτυξη λύσεων που σας βοηθούν να ανταποκριθείτε ή να υπερβείτε τις πιο πρόσφατες απαιτήσεις των κανονισμών. Χρειάζεστε βοήθεια με τις προδιαγραφές των προϊόντων Hilti; Χρησιμοποιήστε τον ιστότοπό μας για να βρείτε γρήγορα βασικές πληροφορίες για τα προϊόντα, συμπεριλαμβανομένων τεχνικών οδηγιών, εγκρίσεων, εκθέσεων δοκιμών, κειμένων προδιαγραφών και πηγές BIM/CAD.

Κέντρο σχεδιασμού αγκυρώσεων Κέντρο σχεδιασμού ράβδων οπλισμού Υπηρεσίες Παθητικής Πυροπροστασίας Κέντρο σχεδιασμού στήριξης αρθρωτών συστημάτων Συστήματα ανίχνευσης Σύμμεικτα δάπεδα HVB

Εξειδικευμένες λύσεις για κάθε κλάδο

Χρειάζεστε μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και ευελιξία σχεδιασμού για τα έργα σας; Προσφέρουμε λύσεις Παθητικής Πυροπροστασίας, αγκύρωσης και αρθρωτών συστημάτων στήριξης σχεδιασμένες για την επιτάχυνση των έργων σας σε κάθε φάση.