ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟΥ DX76 HVB

Υπηρεσία ενοικίασης εργαλείου DX76 HVB

Το καρφωτικό για διατμητικούς συνδέσμους στη διάθεσή σας όποτε το χρειάζεστε!

Ο εύκολος τρόπος για να αυξήσετε την παραγωγικότητά σας.

Όταν αγοράζετε διατημητικούς συνδέσμους X-HVB και καρφιά X-ENP 21 HVB, εάν δεν διαθέτετε ήδη τον εξοπλισμό μας ή εάν χρειάζεστε επιπλέον εργαλεία για να ολοκληρώσετε τη δουλειά πιο γρήγορα, μπορείτε να ενοικιάσετε το καρφωτικό εργαλείο DX 76 HVB για τις ημέρες που χρειάζονται για να ολοκληρώσετε την εφαρμογή.

Σας στέλνουμε το εργαλείο όπου μας υποδείξετε (εντός Ελλάδος) εξοπλισμένο με όλα όσα χρειάζεστε. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Hilti μόλις ολοκληρωθεί η εφαρμογή για να προγραμματίσετε την επιστροφή του εργαλείου.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα ζήτησης για να επωφεληθείτε της υπηρεσίας ενοικίασης του καρφωτικού DX 76 HVB:

Πώς μπορείτε να επιστρέψετε το εργαλείο όταν ολοκληρώσετε τις εργασίες σας;

Μπορείτε να κανονίσετε την επιστροφή του εργαλείου συμπληρώνοντας την φόρμα επιστροφής ή καλώντας την Εξυπηρέτηση πελατών ή απλά επιστρέφοντάς το στο κατάστημά μας στο Μαρούσι (Λεωφόρος Κύμης 132 | 15123 | Μαρούσι)

ΤΙ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ

Διάρκεια της υπηρεσίας Κατόπιν αιτήματος του πελάτη (τουλάχιστον 1 εργάσιμη ημέρα)
Κόστος της υπηρεσίας Χρέωση ανά ημέρα € 20,00 + Φ.Π.Α
Τι περιλαμβάνει η υπηρεσία DX 76 HVB 
Κόστος σε περίπτωση κλοπής ή απώλειας 1174,00 € + Φ.Π.Α (δηλαδή το 75% της αγοραίας αξίας του εργαλείου με 33% έκπτωση)

Το έμβολο X-76-P-HVB (κωδικός προϊόντος 285493) είναι απαραίτο  αναλώσιμο για την ορθή λειτουργία του καρφωτικού DX 76 HVB.  Η φθορά του συνδέεται με τον αριθμό των στηρίξεων που πραγματοποιήθηκαν και τον τύπο των φυσιγγίων που χρησιμοποιούνται (κόκκινο ή μαύρο). Το εργαλείο θα παρέχεται με λειτουργικό έμβολο και ανασχετικό δακτύλιο και στην περίπτωση φθοράς του ο μισθωτής επιβαρύνεται με την αξία της αντικατάστασής του.

Εκτιμούμε ότι η αντικατάσταση του εμβόλου είναι απαραίτητη μετά την τοποθέτηση περίπου 1000 διατμητικών συνδέσμων με κόκκινα φυσίγγια ή περίπου 800 διατμητικών συνδέσμων με μαύρα φυσίγγια.

Το έμβολο μπορεί εύκολα να αντικατασταθεί από τον χρήστη σε λίγα δευτερόλεπτα. Σε περίπτωση δυσλειτουργίας που δεν οφείλεται στη φθορά του εμβόλου, είναι δυνατό να ζητήσετε αντικατάσταση του DX 76 HVB καλώντας στην Εξυπηρέτηση πελατών στο 2102880600.

ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ