Λύσεις που βοηθούν στην επίτευξη έργων στην ώρα τους και εντός προϋπολογισμού

Έλεγχος του κόστους κατασκευής

Λύσεις που σας βοηθούν να ολοκληρώνετε τα έργα σας βάσει χρονοδιαγράμματος και προϋπολογισμού

Προβλήματα στην κατασκευή προκύπτουν συνεχώς. Τα έργα ξεπερνούν τον αρχικό τους σχεδιασμό και γίνονται λάθη – συχνά οδηγούν σε υπερβάσεις προϋπολογισμού και δαπανηρές καθυστερήσεις. Μπορείτε να βοηθήσετε την επιχείρησή σας να είναι πιο κερδοφόρα και να ελέγχετε τις δαπάνες επιλέγοντας προϊόντα, υπηρεσίες και λογισμικά που έχουν σχεδιαστεί για να ελαχιστοποιούν τα απορρίματα, να μειώνουν το ανθρώπινο λάθος, να εξοικονομούν κόστος εργασίας και να βελτιστοποιούν τα αποθέματα της αποθήκης εργαλείων σας. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να εντοπίσετε και να προμηθευτείτε τις οικονομικά αποδοτικές λύσεις που χρειάζεστε για να παραδίδετε τα έργα σας εντός των χρονοδιαγραμμάτων και εντός προϋπολογισμού.

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΤΕ ΣΕ ΚΟΣΤΗ ΥΛΙΚΩΝ


Η μείωση της σπατάλης δομικών υλικών σάς βοηθάει να είστε ανταγωνιστικοί στον κλάδο σας και παράλλλα να είστε φιλικοί και υπεύθυνοι προς το περιβάλλον. Το εύρος λύσεων που προσφέρουμε στο εργοτάξιο κυμαίνεται από το κιτ εργαλείου έγχυσης HDE 500 για ακριβή έλεγχο κατά την εφαρμογή υβριδικών/εποξειδικών ρητίνων έως τα προδιαμορφωμένα προϊόντα και τις υπηρεσίες Παθητικής Πυροπροστασίας που συμβάλλουν στη κατασκευή και στη συντήρηση ασφαλών επαγγελματικών περιβάλλοντων, βάσει των τελευταίων προδιαγραφών. Κατά τη διάρκεια των σταδίων σχεδιασμού και κατασκευής του έργου σας, είστε σίγουροι ότι χρησιμοποιείτε μόνο τις ποσότητες προϊόντων που χρειάζονται, βελτιστοποιώντας τη σχεδίαση με το λογισμικό και τις υπηρεσίες Κατασκευής Πληροφοριών Κτιρίων (BIM). 

Πιστόλι έγχυσης μπαταρίας HDE 500-A22 Υπηρεσίες Παθητικής Πυροπροστασίας Πρόσβαση στη Βιβλιοθήκη BIM/CAD της Hilti PROFIS Engineering Suite

Εξοικονομήστε κόστη εργασίας

Οι εργατοώρες στο χώρο του εργοταξίου είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες αύξησης κόστους του έργου. Παράλληλα, υπάρχει μεγάλη ζήτηση και μικρή προσφορά για εξειδικευμένο εργατικό δυναμικό / χρήστες. Επιλέξτε γρήγορες λύσεις εξοικονόμησης εργασίας σε χρήμα και χρόνο για να έχετε μία βελτιωμένη διαχείριση κόστους σε όλα τα στάδια του κατασκευαστικού σας έργου– χωρίς συμβιβασμούς στην ασφάλεια και την ποιότητα.

Αδαμαντοφόρα διάτρηση με ένα χρήστη

ΜΕΙΩΣΤΕ ΤΑ ΣΦΑΛΜΑΤΑ

Μειώστε τα σφάλματα λαμβάνοντας βοήθεια για την αποφυγή δαπανηρών επαναλήψεων εργασιών και εγκαταστάσεων με τα ψηφιακά εργαλεία της Hilti που σας βοηθούν να παρακολουθείτε την την ποιότητα στηρίξεων. Τα συνεργεία σας μπορούν να επωφεληθούν από τεχνικές λύσεις όπως η ταχύτερη, ευκολότερη συναρμολόγηση με τα αρθρωτά στηρίγματα MEP ή το σύστημα Adaptive Torque (AT) για βελτιωμένη ποιότητα εγκατάστασης κοχλιών αγκύρωσης.

Υπηρεσίες Παθητικής Πυροπροστασίας Αρθρωτά συστήματα στήριξης MEP

Πάρτε τον έλεγχο του κόστους αποθήκης

Με την υπηρεσία Fleet Management της Hilti, αντί να προμηθεύεστε εργαλεία, μπορείτε να επιλέξετε εκείνα που πραγματικά χρειάζεστε καταβάλοντας απλά ένα σταθερό μηνιαίο μίσθωμα για μία καθορισμένη χρονική περίδοδο.  Για να εργάζεστε χωρίς διακοπές στα έργα σας, σας υποστηρίζουμε με την δωρεάν επισκευή και την αντικατάστασή του χωρίς επιπλέον κόστος. Το ON!Track σας βοηθάει να έχετε τον πλήρη έλεγχο στα κόστη επιτρέποντάς σας να τα εντοπίζετε γρήγορα, περιορίζοντας τον κίνδυνο να τα χάσετε, κάτι που θα σας οδηγούσε σε αγορά ή ενοικίαση επιπλέον εργαλείων αυξάνοντας έτσι τα έξοδά σας. Επιπρόσθετα, οι Specialists Consultants μπορούν να σας βοηθήσουν στην ανάλυση των δεδομένων που λαμβάνετε από το On!Track με σκοπό να βελτιστοποιήσετε το απόθεμα της αποθήκης σας.

Υπηρεσία διαχείρισης στόλου εργαλείων Fleet Management Διαχείριση εξοπλισμού ON!Track
Fleet Management

Μείωση στα έμμεσα και κρυφά κόστη

Εργαλεία, επισκευές και κάλυψη κλοπής – όλα σε για σταθερή μηνιαία χρέωση με το Fleet Management