Hilti

Ποια είναι η Hilti;

Δημιουργούμε με πάθος ενθουσιασμένους πελάτες και χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Η Hilti σημαίνει ποιότητα, καινοτομία και απευθείας σχέσεις με τους πελάτες, με αποτέλεσμα να έχουμε περίπου 250.000 μεμονωμένες επαφές με πελάτες κάθε μέρα. Με έδρα το Schaan του Λιχτενστάιν, έχουμε περίπου 33.000 εργαζόμενους σε όλο τον κόσμο που συμβάλλουν στο να γίνουν οι κατασκευαστικές εργασίες απλούστερες, ταχύτερες και ασφαλέστερες - ενώ παρέχουν ταυτόχρονα έμπνευση και εμπιστοσύση στους πελάτες με κορυφαία τεχνολογικά προϊόντα, συστήματα, λογισμικό και υπηρεσίες.

Εταιρική στρατηγική

Ο στρατηγικός μας στόχος είναι η δημιουργία βιώσιμης αξίας μέσω ηγετικής θέσης στην αγορά και της διαφοροποίησης. Σχεδιάζουμε επίσης με προνοητικότητα σε ό,τι αφορά τον οικονομικό τομέα, δεδομένου ότι η Hilti ιδρύθηκε αρχικά το 1941 από τους αδελφούς Eugen και Martin Hilti. Όλες οι μετοχές της εταιρείας ανήκουν στο Καταπίστευμα της Οικογένειας Martin Hilti, που διασφαλίζει την μακροπρόθεσμη συνέχεια της επιχείρησης.

Η Hilti αποσκοπεί στην οικοδόμηση ενός καλύτερου μέλλοντος με βιώσιμες και καινοτόμες λύσεις.

Οι αξίες μας

Η Hilti υποστηρίζει εξίσου την κοινωνία και το περιβάλλον για την ενεργή επιδίωξη ενός καλύτερου μέλλοντος - εντός και εκτός των ορίων της βασικής επιχειρηματικής δραστηριότητας.

Εκτός από του φιλανθρωπικού χαρακτήρα Hilti Foundation , οι αξίες της ακεραιότητας, του θάρρους, της ομαδικής εργασίας και της δέσμευσης καταδεικνύονται καθημερινά στις αλληλεπιδράσεις μας με μέλη της ομάδας, συνεργάτες και πελάτες.

Επιχειρηματικό μοντέλο

Επιχειρηματικό μοντέλο

Άμεση σχέση με τους πελάτες

Πιστεύουμε ακράδαντα στις στενές και αξιόπιστες σχέσεις με τους πελάτες μας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο διαθέτουμε ένα επιχειρηματικό μοντέλο απευθείας πωλήσεων, με περίπου 18.000 μέλη ομάδας που εργάζονται απευθείας με τους πελάτες μας σε όλο τον κόσμο.

Οι Account Managers και οι Field Engineers επισκέπτονται τους πελάτες μας  στα εργοτάξια ή στα μελετητικά γραφεία ώστε να τους βοηθήσουν να βρουν τις βέλτιστες λύσεις - είτε πρόκειται για την επιλογή του σωστού είδους καρφιού είτε τον σχεδιασμό ενός συστήματος ράβδων οπλισμού για ένα μεγάλο σύστημα μετρό.

Οι πελάτες μας μπορούν επίσης να προμηθεύονται τα προϊόντα μας απευθείας από τα Hilti Stores.

 

Αναπτύσσουμε και παράγουμε τα δικά μας προϊόντα

 Στη Hilti, γνωρίζουμε ότι ο χώρος των κατασκευών είναι επικίνδυνος και γεμάτος προκλήσεις - αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αγωνιζόμαστε διαρκώς να βρούμε λύσεις που κάνουν την εργασία πιο ασφαλή, πιο γρήγορη και πιο εύκολη.

Λειτουργούμε τα δικά μας εργαστήρια έρευνας και σχεδιασμού (με εξειδικευμένους επιστήμονες και μηχανικούς της εταιρείας) και συνεργαζόμαστε με τα κορυφαία πολυτεχνεία σε όλο τον κόσμο για να μοιραστούμε μαζί τους τα αποτελέσματα της έρευνας και να αναπτύξουμε ακόμα καλύτερα προϊόντα. Κατασκευάζουμε τα δικά μας προϊόντα Hilti και λειτουργούμε τα δικά μας εργοστάσια σε όλη την Ευρώπη, το Μεξικό, τις ΗΠΑ, την Ινδία και την Κίνα.

Συνεργαζόμαστε επίσης με εξωτερικούς εξειδικευμένους προμηθευτές, διασφαλίζοντας πως οτιδήποτε κατασκευάζουμε θα συμμορφώνεται με τα υψηλά πρότυπα ποιότητας που έχουμε.

Οι άνθρωποί μας κάνουν τη διαφορά

Τα μέλη της ομάδας μας έχουν πάθος για την εργασία τους, σε τέτοιον βαθμό ώστε μερικοί από αυτούς εργάζονται στη Hilti για περισσότερα από 20 χρόνια.

Μερικοί εργάζονται στην Hilti ακόμα και για περισσότερα από 40 χρόνια! Έχοντας πραγματική επιθυμία να κάνουν τη διαφορά, οι υπάλληλοί μας είναι απόλυτα αφοσιωμένοι στις αξίες μας - συνεπώς, δεν αποτελεί έκπληξη ότι η αναγνωριζόμαστε διαρκώς ως Εξαιρετικός Τόπος Εργασίας.

Η ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

Η Hilti ενεργεί δεοντολογικά και μακροπρόθεσμα. Λειτουργούμε υπεύθυνα έναντι των μελών της ομάδας μας, των πελατών μας, των συνεργατών και των προμηθευτών μας, καθώς επίσης και στον τρόπο που αντιμετωπίζουμε το περιβάλλον και την κοινωνία.

Πιστεύουμε ακράδαντα ότι η υπευθυνότητα συμβαδίζει με τη μακροπρόθεσμη επιχειρηματική επιτυχία.

Έρευνα στην Hilti

  Πολλές ιδέες για βελτιώσεις προϊόντων αναπτύσσονται απευθείας στα εργοτάξια κατά τη διάρκεια συζητήσεων με τους πελάτες μας. Εάν αντιμετωπίζετε κάποια πρόκληση στο εργοτάξιο για την οποία δεν υπάρχει λύση της Hilti, θα φροντίσουμε να αναπτύξουμε μία.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο επενδύουμε περίπου το 6% των πωλήσεών μας κάθε έτος στην έρευνα και την ανάπτυξη.