Hilti fleet management

ΠΩΣ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ FLEET MANAGEMENT ΤΗΣ HILTI ΣΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΤΑ ΚΟΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΣΟΥ

Διαχειριζόμαστε τα εργαλεία σου για να διαχειρίζεσαι τη δουλειά σου

Όσοι δραστηριοποιούνται στον κατασκευαστικό κλάδο αναλαμβάνοντας τεχνικά έργα και έχοντας υπ'ευθύνη τους τη διαχείριση του έργου, πρέπει να λαμβάνουν υπόψιν τους πολλούς παράγοντες: άδειες, εμπορικές συμφωνίες, τήρηση χρονοδιαγραμμάτων. Πρόσθετοι κίνδυνοι - όπως απώλεια εξοπλισμού - πρέπει να αποφεύονται καθώς οδηγούν σε σοβαρές και δαπανηρές καθυστερήσεις. 

Η υπηρεσία Fleet Management είναι μία υπηρεσία που σου παρέχει τα πάντα για οποιοδήποτε εξοπλισμό Hilti χρειαστείς χωρίς να ανησυχείς για τη διαχείρισή του.  Έτσι με ένα μηνιαίο μίσθωμα μπορείς να εξασφαλίσεις οτι θα δουλεύεις:

  • χωρίς διακοπές
  • με αυξημένη παραγωγικότητα
  • με ελάχιστο ρίσκο
  • με διαφάνεια διαχείρισης εξοπλισμού
  • και εμφανώς μειωμένα κόστη.

ΜΙΚΡΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ - ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ

ΡΩΤΗΣΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ FLEET MANAGEMENT

Χρησιμοποίησε τα εργαλεία Hilti χωρίς να σου ανήκουν

Κάθε έργο είναι διαφορετικό. Η κατασκευή γεφυρών απαιτεί διαφορετικά εργαλεία από την κατασκευή ενός εμπορικού κέντρου. Το κλειδί της επιτυχίας είναι: χρήση αντί για κτήση. Μπορεί να είναι δύσκολο να ενισχύεις τον στόλο των εργαλείων σου ανάλογα με τις ανάγκες του έργου. Ένα άλλο πλεονέκτημα: Εάν υπάρχει μεγάλη ζήτηση εξοπλισμού κατά τη διάρκεια ενός έργου, μπορείς απλά να παραγγείλεις πρόσθετο εξοπλισμό για μια ορισμένη περίοδο.

Θα έχεις πάντα τα απαιτούμενα εργαλεία στη διάθεσή σου - στον κατάλληλο αριθμό, με αξιόπιστη συντήρηση και έτοιμα για χρήση. Συνολικά, η Hilti διαθέτει περίπου ένα εκατομμύριο εργαλεία και εξοπλισμό με FLeet Management. Μπορείς να συμπεριλάβεις μία μεγάλη γκάμα εργαλείων από διάφορες κατηγορίες σε ένα συμβόλαιο.  Μετά τη λήξη ωφέλιμης χρήσης, τα εργαλεία θα ανταλλάσσονται με ίδια της τελευταίας γενιάς.  Συνεπώς, ο στόλος των εργαλείων σου θα είναι είναι πάντα ανανεωμένος με εργαλεία νέας τεχνολογίας

Hilti fleet management

1. Αύξηση της παραγωγικότητας.

Τα εργαλεία υψηλής απόδοσης αποτελούν τη ραχοκοκαλιά ενός αποτελεσματικού και επιτυχημένου έργου. Αυξάνουν την παραγωγικότητα αλλά και πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα ασφαλείας και ενισχύουν την εταιρική εικόνα. Αλλά η διαχείριση ενός στόλου εργαλείων υψηλής απόδοσης απαιτεί πολλή διοικητική εργασία και προσθέτει οικονομικό κίνδυνο στους ώμους σου.

2. Μειωμένος κίνδυνος και ελαχιστοποιημένος χρόνος διακοπής λειτουργίας.

Αν τα κύρια εργαλεία του έργου σου ξαφνικά παρουσιάσουν βλάβη κατά τη διάρκεια της κατασκευής, το εργοτάξιο βρίσκεται σε αδιέξοδο. Οι αντικαταστάσεις πρέπει να οργανωθούν, τα σχέδια έργων θα καθυστερήσουν και το κόστος θα συνεχίσει να αυξάνεται.

3. Εξοικονόμηση κόστους και πρόβλεψη. 

Η κατοχή του σωστού αριθμού σωστά συντηρημένων εργαλείων  σημαίνει σημαντική δαπάνη υλικοτεχνικής και οικονομικής φύσης. Ο μη χρησιμοποιούμενος εξοπλισμός σπαταλά πολύτιμους πόρους. Επομένως, είναι πιο οικονομικό να βασίζεσαι σε ένα παραγωγικό στόλο εργαλείων αντί να αγοράζεις όλα τα εργαλεία. 

4. Αύξηση της διαφάνειας αποθήκευσης εργαλείων.

Εάν ένα εργαλείο χαλάσει, πρέπει να αντικατασταθεί από ένα αντίστοιχο μοντέλο εγκαίρως. Για να ελαχιστοποιηθεί ο χρόνος διακοπής για αντικατάσταση, μια αξιόπιστη λίστα στόλων εργαλείων και σύστημα παρακολούθησης εξοικονομεί χρόνο και χρήμα.

5. Βελτιστοποιημένο κόστος διαχείρισης.   

Το απρόβλεπτο κόστος επισκευών και συντηρήσεων εργαλείων καθιστούν δύσκολη την διατήρηση του κόστους εντός του προϋπολογισμού. Εάν όλα τα έξοδα για τον στόλο εργαλείων καλύπτονται από σταθερό μηνιαίο μίσθωμα, οι προϋπολογισμοί μπορούν να προγραμματιστούν αξιόπιστα.

Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΠΕΡΙΠΟΥ 100,000 ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 40 ΧΩΡΕΣ

Εμπειρία και διαθεσιμότητα

Η Hilti παρέχει υπηρεσίες διαχείρισης στόλου για πάνω από 10 χρόνια και η έννοια της παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών έχει αποδειχθεί επιτυχής: Η υπηρεσία χρησιμοποιείται εν τω μεταξύ από περίπου 100.000 πελάτες σε περισσότερες από 40 χώρες. Οι πελάτες μας όχι μόνο εκτιμούν την παροχή και τη συντήρηση του εξοπλισμού, αλλά και τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε αντίθεση με τις κοινές προσφορές ενοικίασης ή χρηματοδοτικής μίσθωσης εργαλείων. Κατόπιν αιτήματος, η Hilti μπορεί να αναλύσει το στόλο των αποθεμάτων και ολόκληρου του εξοπλισμού των πελατών. Μάθε αμέσως ποια εργαλεία δεν χρειάζονται, τα οποία δεν χρησιμοποιούνται με τον καλύτερο τρόπο και τα οποία πρέπει να αντικατασταθούν.

ΠΩΣ ΤΟ FLEET MANAGEMENT ΣΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ

Hilti fleet management
1 / 7
ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΗ ΧΡΗΣΗ

Μπορείς να πληρώνεις μόνο για τη χρήση των εργαλείων. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα έχεις απρόβλεπτα κόστη.

Hilti fleet management
2 / 7
ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΑ ΚΟΣΤΗ

Το Fleet Management περιλαμβάνει γρήγορη, υψηλής ποιότητας επισκευή των εργαλείων σου, χωρίς χρέωση καθ'όλη τη διάρκεια της μίσθωσης.

Hilti fleet management
3 / 7
ΣΗΜΑΝΣΗ ΚΑΙ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ

Τα εξατομικευμένα εργαλεία παρέχουν πλήρη online διαφάνεια.

Hilti fleet management
4 / 7
ΚΑΛΥΨΗ ΚΛΟΠΗΣ

Το Fleet Management μειώνει τους κινδύνους και η αντικατάσταση των εργαλείων γίνεται εύκολη σε περίπτωση κλοπής ή απώλειας

Hilti fleet management
5 / 7
ΕΓΚΑΙΡΗ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΛΕΙΟΥ

Το Fleet Management σου εξασφαλίζει ότι θα δουλεύεις πάντα με τελευταίας γενιάς εργαλεία για να διατηρήσεις την μέγιστη παραγωγικότητα και να δουλεύεις με υγεία και ασφάλεια στο εργοτάξιο.

Hilti fleet management
6 / 7
ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ

Τα εργαλεία δανεισμού ελαχιστοποιούν τον νεκρό χρόνο σε περίπτωση επισκευής ή κλοπής.

Hilti fleet management
7 / 7
ΚΑΛΥΨΗ Peak Demand

Οι περίοδοι υψηλής ζήτησης μπορούν εύκολα να καλυφθούν με μικρής διάρκειας μίσθωση επιπρόσθετου εξοπλισμού.

ΤΡΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΑΠΟΘΗΚΗΣ

Γεια σου Ανδρέα, μπορείς να μας πεις πώς ξεκινά μία συνηθισμένη μέρα σου;

Αρχικά ξεκινάω την απογραφή του εξοπλισμού, παραδίδω όλα τα απαραίτητα εργαλεία και αναλώσιμα στους χρήστες και ελέγχω ποια εργαλεία θα χρειαστούν σύντομα συντήρηση ή πρέπει να επισκευαστούν. Φυσικά, μετά πίνω καφέ!

Ποια είναι η μεγαλύτερη πρόκλησή σου;

Ακολουθούμε πολύ αυστηρά χρονοδιαγράμματα και προγραμματίζουμε αντίστοιχα και τον εξοπλισμό μας. Αν κάποιο εργαλείο δεν είναι σε καλή κατάσταση για λειτουργία, προκύπτει πρόβλημα. Έτσι, όταν αντιμετωπίζουμε απρόβλεπτες βλάβες στα εργαλεία μας, μπορεί να καθυστερήσει σημαντικά η πρόοδος του έργου.

Πώς το Fleet Management σε βοηθάει να αποφεύγεις τέτοια προβλήματα;

Απλά συμπληρώνω τη φόρμα επισκευής και δηλώνω οτι για το Fleet εργαλείο μου ζητώ αντικατάσταση ή καλώ στην Εξυπηρέτηση πελατών. Την επόμενη μέρα το εργαλείο είναι ήδη στο εργοτάξιο ή στην αποθήκη και το χρησιμοποιούμε μέχρι να επιστρέψει το δικό μας επισκευασμένο. Χωρίς καμία διακοπή, δεν χάνουμε χρόνο. Και ξέρω καλά, οτι μπορώ πάντα να βασίζομαι σε αυτό!

Ανδρέας, Υπεύθυνος αποθήκης
ON!TRACK Διαχείριση εξοπλισμού

ON!TRACK Διαχείριση εξοπλισμού

Μάθε περισσότερα για την λύση της Hilti στην ανίχνευση εργαλείων και εξοπλισμού.

Περισσότερες πληροφορίες