Hilti Fleet Management

Hilti Fleet Management

Διαχειριζόμαστε τα εργαλεία σας ώστε να μπορείτε να διαχειριστείτε την επιχείρησή σας

Απαλλαγείτε από το άγχος διαχείρισης των εργαλείων σας. Με τη λύση μας για τη διαχείριση στόλου, έχετε στη διάθεσή σας εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας και ένα πλήρες πακέτο υπηρεσιών που περιλαμβάνει τα πάντα, από δωρεάν επισκευές έως κάλυψη κλοπής.

Εσείς λοιπόν μπορείτε να ασχοληθείτε αποκλειστικά με την ουσιαστική φύση της επιχείρησής σας, δηλαδή τη λειτουργία των εργοταξίων σας και παράδοση των έργων σας.

Πώς η Διαχείριση στόλου μπορεί να βοηθήσει τις κατασκευαστικές σας επιχειρηματικές δραστηριότητες

Βελτιστοποιημένο πάρκο εργαλείων

Βελτιστοποιημένο tool park

Οι σύμβουλοί μας για την παραγωγικότητα θα σας βοηθήσουν να εντοπίσετε κρυμμένα κόστη, να βελτιστοποιήσετε την αποθήκη εργαλείων σας και να απλοποιήσετε τις διαδικασίες διαχείρισης της αποθήκης.

Αύξηση παραγωγικότητας

Αύξηση παραγωγικότητας

Εξοπλίστε τις ομάδες σας με τα πιο πρόσφατα εργαλεία υψηλής απόδοσης και εξασφαλίστε γρήγορες, δωρεάν επισκευές, καθώς και δανεισμό εργαλείων ώστε τα έργα σας να συνεχίσουν να λειτουργούν και να τα παραδώσετε εγκαίρως.

Μεγαλύτερη ευελιξία

Μεγαλύτερη ευελιξία

Επωφεληθείτε από την υπηρεσία Peak Demand για την κάλυψη βραχυπρόθεσμης και μεσοπρόθεσμης ζήτησης σε περιόδους μεγάλης ζήτησης εργαλείων και συγκεκριμένων αναγκών έργου.

Καλύτερος έλεγχος κόστους

Καλύτερος έλεγχος κόστους

Ξεχάστε τις μεγάλες, αρχικές δαπάνες σε εργαλεία, σχεδιάστε με ακρίβεια και ευκολία τον προϋπολογισμό σας με προβλέψιμες μηνιαίες χρεώσεις και απλοποιήστε την κατανομή κόστους με προσαρμοσμένα τιμολόγια.

Πώς λειτουργεί η Διαχείριση στόλου;

Πώς λειτουργεί το Fleet Management;

Φτιάξτε τη δική σας αποθήκη εργαλείων και απολαύστε αναβαθμίσεις μετά τη λήξη του συμβολαίου σας

Η υπρεσία του Fleet Management μοιάζει με μια χρονομίσθωση εργαλείων. Εσείς έχετε μια μηνιαία χρέωση για τα εργαλεία που χρειάζεστε για τα έργα σας. Αυτή η χρέωση καλύπτει επισκευές, συντήρηση εργαλείων, κάλυψη κλοπής και πολλά άλλα. Τα συμβόλαια Fleet Management έχουν συνήθως διάρκεια από 3 έως 5 χρόνια ανάλογα με τον τύπο εργαλείου.

Στο τέλος της ωφέλιμης ζωής των εργαλείων σας, εμείς τα συλλέγουμε και σας δίνουμε την επιλογή να αναβαθμίσετε τον στόλο σας για να τον ανανεώσετε με νέας τεχνολογίας εργαλεία.

Ποιες υπηρεσίες περιλαμβάνει το Fleet Management;

Υπηρεσίες για μεγαλύτερη παραγωγικότητα

  • Επιτόπια ανάλυση παραγωγικότητας: Συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να βελτιστοποιήσετε την αποθήκη εργαλείων και να μειώσετε το κόστος 
  • Αξιόπιστες επισκευές: Απεριόριστη κάλυψη για γρήγορες, υψηλής ποιότητας επισκευές, συμπεριλαμβανομένων εργαλείων δανεισμού και αντικατάστασης μπαταριών και φορτιστών. 

Υπηρεσίες για μεγαλύτερη ευελιξία

  • Peak Demand: Δυνατότητα κάλυψης πρόσθετων βραχυπρόθεσμων και μεσοπρόθεσμων αναγκών της αποθήκης εργαλείων (ζήτηση αιχμής/ανάλογα με κάποιο συγκεκριμένο έργο). Μπορείτε ακόμη και να παραγγείλετε online με πλήρη διαφάνεια τιμών και δυνατότητες ολοκλήρωσης αγοράς. 
  • Ανανέωση συμβολαίου: Στο τέλος του συμβολαίου, μπορείτε να το ανανεώσετε μισθώνοντας με τα πιο πρόσφατα καινοτόμα εργαλεία.

Επιπρόσθετες υπηρεσίες που σας λύνουν τα χέρια

  • Κάλυψη κλοπής: Μειώστε το ρίσκο απώλειας – Καλύπτουμε έως και το 80% του κόστους των κλεμμένων εργαλείων 
  • Συντήρηση: Προληπτική υπηρεσία συντήρησης για επιλεγμένα εργαλεία
Τι εργαλεία έχω στη διάθεσή μου με τη Διαχείριση στόλου;

Τι εργαλεία έχω στη διάθεσή μου με το Fleet Management;

Επιλέξτε μεταξύ μιας γκάμας εργαλείων για όλα σχεδόν τα επαγγέλματα και τις εφαρμογές

Eίτε πρόκειται για στήριξη καλωδίων ή αγωγών είτε για σκαπτικές εργασίες, μπορούμε να σας καλύψουμε. Θα μπορείτε επίσης να επιλέγετε εργαλεία από την ολοκληρωμένη πλατφόρμα εργαλείων μπαταρίας 22 V Nuron.

Με περισσότερα από 70 εργαλεία, η πλατφόρμα Nuron σάς δίνει τη δυνατότητα να πραγματοποιείτε εφαρμογές που θα κάνατε με εργαλεία αερίου ή με εργαλεία ρεύματος, με την ίδια ισχύ αλλά μεγαλύτερη παραγωγικότητα. 

NURON: Εργαλεία μπαταρίας για τους επαγγελματίες στην κατασκευή

TE 60-22 SDS Max Περιστροφικό κρουστικό δράπανο

TE 60-22 SDS Max Περιστροφικό κρουστικό δράπανο μπαταρίας

Σας βοηθά να ολοκληρώνετε εφαρμογές ξυλότυπου πιο γρήγορα

Διαβάστε περισσότερα
SC 30WR-22 Πριόνι ξεχονδρίσματος

SC 30WR-22 Δισκοπρίονο μπαταρίας

Για κοπές ακριβείας έως 70mm σε ξύλο

Διαβάστε περισσότερα
SIW 6-22 Κρουστικό κλειδί

SIW 6-22 Παλμικό κλειδί μπαταρίας

Για αγκύρωση σκυροδέματος και κοχλίωση χάλυβα και ξύλου

Διαβάστε περισσότερα
BX 3-ME-22 Καρφωτικό σκυροδέματος

BX 3-ME-22 Καρφωτικό σκυροδέματος μπαταρίας

Για εργολάβους ηλεκτρολογικών εργασιών – έως 850 καρφώματα ανά φόρτιση

Διαβάστε περισσότερα
Πώς να ξεκινήσετε με τη Διαχείριση στόλου

Πώς να ξεκινήσετε με το Fleet Management

Ξεκινήστε να απλοποιείτε τη διαχείριση των εργαλείων σας σε τρία βήματα

  1. Αρχικά, θα συνεργαστούμε στενά μαζί σας για να βεβαιωθούμε ότι έχετε τα εργαλεία που πραγματικά χρειάζεστε – ούτε περισσότερα ούτε λιγότερα. 
  2. Θα παραδώσουμε τα εργαλεία, συμπεριλαμβανομένων των εργαλείων της πλαρφόρμας μπαταριών Nuron, και θα σας εκπαιδεύσουμε. 
  3. Για να πραγματοποιείτε πάντα εργασίες κορυφαίας απόδοσης, σας βοηθάμε να εντοπίζετε, να επισκευάζετε και να αντικαθιστάτε τα εργαλεία σας χωρίς επιπρόσθετο κόστος.
Στηρίξτε την κυκλικότητα στις κατασκευές

Στηρίξτε την κυκλικότητα στις κατασκευές

Συμβάλετε στη μείωση της κατανάλωσης πόρων με το Fleet Management

Μείωση: Διαχείριση στόλου σημαίνει ότι έχετε μόνο τα εργαλεία που χρειάζεστε, όχι περισσότερα. Λαμβάνετε εργαλεία που διαρκούν περισσότερο, ενώ τα κέντρα επισκευής καταβάλλουν προσπάθειες για να επεκτείνουν τη διάρκεια ζωής τους ακόμη περισσότερο. Χρειάζεστε ένα εργαλείο για λίγο χρονικό διάστημα; Μην το αγοράσετε – χρησιμοποιήστε την υπηρεσία Peak Demand. 

Επαναχρησιμοποίηση: Στο τέλος του συμβολαίου, τα εξαρτήματα υψηλής ποιότητας αξιολογούνται, αποκαθίστανται και χρησιμοποιούνται ξανά. Τα εργαλεία που δεν είναι πλέον κατάλληλα για επαγγελματικές κατασκευές συχνά δωρίζονται για ανθρωπιστικούς ή εκπαιδευτικούς σκοπούς. 

Ανακύκλωση: Εάν δεν είναι δυνατή η επαναχρησιμοποίηση, συνεργαζόμαστε με εξουσιοδοτημένους συνεργάτες για να διασφαλίσουμε τη σωστή ανακύκλωση.

Αποκτήστε περισσότερα από τη Διαχείριση στόλου

ΕΠΩΦΕΛΗΘΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ Fleet Management

Αποκτήστε μια ισχυρή υπηρεσία παρακολούθησης εργαλείων και εξοπλισμού για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα

Με τo Fleet Management έχετε στη διάθεσή σας εργαλεία υψηλής απόδοσης και ένα πακέτο πλήρους εξυπηρέτησης. Τι θα λέγατε να μπορείτε να διαχειρίζεστε τον εξοπλισμό σας με πιο απλό τρόπο; Ή να μη χάνετε χρόνο ψάχνοντας να βρείτε πού είναι ο εξοπλισμός σας;

Ανακαλύψτε λύσεις διαχείρισης εξοπλισμού σχεδιασμένες να κάνουν την επιχείρησή σας πιο αποδοτική για να μπορείτε εσείς να διαχειρίζεστε τα εργοτάξιά σας με πλήρη συμμόρφωση στους κανόνες Υγείας και Ασφάλειας και βιωσιμότητας.

Συχνές ερωτήσεις – Διαχείριση στόλου

Μπορώ να αγοράσω τα εργαλεία μου στο τέλος του Fleet Management συμβολαίου μου;

Όχι. Στο τέλος του συμβολαίου, εάν το εργαλείο έχει συμπληρώσει την ωφέλιμη ζωή του, θα χαρούμε να ανανεώσουμε το συμβόλαιό σας με νέες καινοτομίες και να ανακυκλώσουμε το εργαλείο που λήγει. 

Πόσο κοστίζει το Fleet Management;

Επικοινωνήστε με τον πωλητή σας στη Hilti για να προγραμματίσετε μια επιτόπια ανάλυση παραγωγικότητας, όπου θα αναλύσουμε τις ανάγκες σας και θα κάνουμε μια πρόταση για να διασφαλίσουμε ότι έχετε τον σωστό συνδυασμό εργαλείων για την επιχείρησή σας.

Πόσο διαρκούν τα συμβόλαια Fleet Management;

Ανάλογα με τον τύπο εργαλείου και την επαγγελματική δραστηριότητα, τα συμβόλαια εργαλείων διαρκούν μεταξύ 3-5 ετών.

Πώς μπορώ να ανανεώσω τα εργαλεία μου με το Fleet Management;

Θα λάβετε ένα email ως υπενθύμιση ότι το συμβόλαιό σας είναι προς ανανέωση. Μπορείτε να προγραμματίσετε την παράδοση των νέων σας εργαλείων με τη βοήθεια του πωλητή σας.

Εξερευνήστε περισσότερες λύσεις για την ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ σας από τη Hilti

Τι νέο υπάρχει στις κατασκευές;

Εξερευνήστε λύσεις από ρομποτικές διατρήσεις έως εξωσκελετούς εργοταξίων. Γιατί το μέλλον των κατασκευών είναι ήδη εδώ.

Εξερευνήστε τις τάσεις του μέλλοντος στην κατασκευή

Το δίλημμα της παραγωγικότητας

Οι κατασκευές επιβραδύνουν την παραγωγικότητα. Μπορούμε λοιπόν να σας βοηθήσουμε να γίνετε πιο αποτελεσματικοί;

Εξερευνήστε λύσεις παραγωγικότητας