Profis engineering design software suite
Profis engineering design software suite

ΟΛΑ ΣΕ ΕΝΑ - ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΑΓΚΥΡΩΣΕΩΝ

Μεγιστοποιήστε την παραγωγικότητά σας σχεδιάζοντας συνδέσεις χάλυβα σε σκυρόδεμα σαν μία κατασκευή.

Το Profis Engineering Suite διευκολύνει την αντιμετώπιση ακόμη και των πιο περίπλοκων και απαιτητικών έργων αγκύρωσης. Αυτό το εύκολο στην εκμάθηση λογισμικό για όλους στην ομάδα κατασκευής χειρίζεται υπολογισμούς και αναλύσεις των διαφορετικών στοιχείων μιας σύνδεσης χάλυβα με σκυρόδεμα, όπως υλικό βάσης, μεταλλική πλάκα έδρασης, αγκύρια, συγκολλήσεις και συνδέσεις με εύκολη επανάληψη και λεπτομερή τεκμηρίωση - όλα από ένα εργαλείο βασισμένο σε cloud μορφή.

Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στη δωρεάν έκδοση του PROFIS Engineering Suite χρησιμοποιώντας το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας στη Hilti ή ​​εγγραφείτε σήμερα. Επιπλέον, τις πρώτες 30 ημέρες θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δωρεάν όλες τις λειτουργίες PREMIUM, αφήνοντάς στο πέρας των 30 ημερών  την επιλογή αν θα κάνετε αναβάθμιση ή όχι.

ΑΠΟΓΕΙΩΣΤΕ ΤΗ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑ ΣΑΣ

Μειώστε τον χρόνο σχεδιασμού

Με το PROFIS Engineering Suite, θα μειώσετε αισθητά τον χρόνο σχεδιασμού για συνδέσεις χάλυβα σε σκυρόδεμα από 1 ώρα σε 10 λεπτά.

Βελτιώστε την ακρίβεια

Χρησιμοποιήστε το PROFIS Engineering για να σας βοηθήσουμε να έχετε σωστές προδιαγραφές με την πρώτη φορά. Οι αυτόματες μεταφορές φορτίων, η ταυτόχρονη επεξεργασία συνδυασμού πολλαπλών φορτίων και η παραγωγή μοντέλων BIM / CAD συμβάλλουν στη μείωση των σφαλμάτων και στην επανεπεξεργασία.

Αυξήστε την αποτελεσματικότητά σας

Η δυνατότητα κοινής χρήσης δεδομένων σε μία πλατφόρμα παρέχει σε κάθε μελετητή άμεση πρόσβαση στα πιο ενημερωμένα αρχεία και αναφορές σχεδιασμού. Αυτό συμβάλλει στη βελτίωση της διαφάνειας, της ταχύτητας  επικοινωνίας και στην αύξηση αποτελεσματικότητας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Anchoring in concrete, masonry, and concrete over metal deck capabilities make it easy to complete your entire job in one simple software.

Πλήρης σχεδιασμός αγκύρωσης

Οι δυνατότητες υπολογισμού αγκύρωσης και πλάκας έδρασης διευκολύνουν την ολοκλήρωση ολόκληρης της εργασίας σας σε μία απλή εφαρμογή.

Analyse your baseplate

Ανάλυση βάσης έδρασης

Αναλύστε την πλάκα έδρασης σας χρησιμοποιώντας μια μεθοδολογία πεπερασμένων στοιχείων για να προσδιορίσετε εάν η πλάκα βάσης σας είναι άκαμπτη.

Cloud based platform

Όλη η πλατφόρμα σε ένα cloud

Μια ολοκληρωμένη cloud πλατφόρμα διατηρεί τους χρήστες συνδεδεμένους και τα δεδομένα πλήρως ενημερωμένα. Θα έχετε φυσικά πρόσβαση στα σχέδιά σας από τις περισσότερες συσκευές σε όλες σχεδόν τις τοποθεσίες.

BIM/CAD library

Μοντελοποίηση BIM/CAD

Αυτόματη εισαγωγή αντικειμένων 2D και 3D BIM / CAD απευθείας στο μοντέλο σχεδίασής σας, μειώνοντας τον χρόνο και την επιρρέπεια σε σφάλματα σε σχέση με τον χειροκίνητο σχεδιασμό.

User friendly Profis Engineering Suite

Φιλικό στον χρήστη

Πλοηγηθείτε εύκολα και δημιουργήστε σχέδια με μια καρτέλα αγαπημένων, μεταβλητές παραμέτρους σχεδίασης, πρότυπα καθορισμένα από τον χρήστη, κουμπί αναίρεσης / επανάληψης και προσαρμόσιμες αναφορές.

On-demand support, step-by-step tutorials and engineering support

Υποστήριξη κατόπιν ζήτησης

Οι ενσωματωμένες αναλυτικές βήμα προς βήμα οδηγίες χρήσης και η υπηρεσία τεχνικής υποστήριξης κατόπιν δικής σας ζήτησης, σημαίνει ότι δεν χρειάζεται ποτέ να αντιμετωπίσετε πολύπλοκες σχεδιαστικές προκλήσεις μόνοι σας.

Eurocode icon

Έτοιμοι Ευρωκώδικες

Το πρότυπο PROFIS Engineering είναι το EN 1992-4. Το νέο πρότυπο ενοποιεί, ενημερώνει και αντικαθιστά παλαιότερες τεχνικές προδιαγραφές (π.χ. ETAG001, TR029) για το σχεδιασμό των συνδετήρων.

Μάθετε περισσότερα για τον Ευρωκώδικα

ΕΠΙΛΕΞΕ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΑΔΕΙΑ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ PROFIS ENGINEERING ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΟΥ

Stand-alone licence

Standard άδεια (Δωρεάν)

 • Παρέχει όλα όσα χρειάζονται για τον υπολογισμό της σύνδεσης χάλυβα με σκυρόδεμα.
 • Επιτρέπει την αξιολόγηση της ακαμψίας της πλάκας, αλλά δεν ελέγχει την πλάκα και δεν επιτρέπει την χρήση ενισχύσεων (χαρακτηριστικό Premium)
 • Αρχικά θα έχετε 30 ημέρες με όλες τις λειτουργίες PREMIUM ενεργές, στη συνέχεια μπορείτε να αποφασίσετε αν θα παραμείνετε στη δωρεάν έκδοση ή θα κάνετε αναβάθμιση στην έκδοση PREMIUM
Ξεκινήστε τώρα
Floating licence

PREMIUM Ατομική Άδεια

 • 1 χρήστης
 • Μοναδική πρόσβαση στις λειτουργίες PREMIUM
 • 250 EUR/ έτος
Αναβαθμιστείτε Τώρα!
enterprise licence

PREMIUM Αδεια Πολλαπλών χρηστών

 • Μοναδική πρόσβαση στις λειτουργίες PREMIUM
 • Απεριόριστη πρόσβαση στις Standard λειτουργίες
 • 375 EUR/έτος
Αναβαθμιστείτε Τώρα!
ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΓΚΥΡΩΣΗ ΜΕΤΑΛΛΙΚΩΝ ΠΛΑΚΩΝ ΣΕ ΒΑΣΕΙΣ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΓΚΥΡΩΣΗ ΜΕΤΑΛΛΙΚΩΝ ΠΛΑΚΩΝ ΣΕ ΒΑΣΕΙΣ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ

E-learning

Επιλέγετε το καλύτερο αγκύριο για την αίτησή σας; Είναι ο υπολογισμός σας πλήρως συμβατός με τον EC2; Εάν κάνετε συχνά στον εαυτό σας τέτοιου είδους ερωτήσεις, αυτό το μάθημα είναι για εσάς!

 • Ε-learning μάθημα  πάντα διαθέσιμο όλο το 24ωρο
 • Διαφορετικές ενότητες μεταβλητής διάρκειας
 • Πιστοποιητικό παρακολούθησης
 • Δωρεάν