ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ HILTI.GRΑνακαλύψτε τα πλεονεκτήματα του online λογαριασμού σας.Μάθετε περισσότερα
Hilti

Χαρακτηριστικά & Εφαρμογές

Χαρακτηριστικά
  • Σχεδιασμένος για πιο ασφαλές εργοτάξιο – βελτιώνει την εργονομία για μείωση της κόπωσης, της καταπόνησης των ώμων και του πόνου στη μέση λόγω επαναλαμβανόμενων και συνεχόμενων εργασιών
  • Ανάλαφρος χειρισμός – το προσαρμοζόμενο λογισμικό ρυθμίζει και εξισορροπεί αυτόματα το βάτος του εργαλείου (έως 17 kg) για αίσθηση άνεσης χωρίς βάρος
  • Συμβάλλει στην αύξηση της παραγωγικότητας – κάνει τις δύσκολες εργασίες κατεδάφισης και διάτρησης πιο ελαφρές, πιο εύκολες και πιο ακριβείς
  • Ευελιξία και έλεγχος ολόκληρη την ημέρα – καθιστά προσβάσιμες τα απρόσιτα υπερυψωμένα σημεία και προσφέρει ευκολότερη φορητότητα επί τόπου με έναν πτυσσόμενο βραχίονα στήριξης και βάρος κάτω των 8 kg
  • Προσελκύστε και διατηρήστε τα καλύτερα μέλη συνεργείου – οι εξωσκελετοί κατασκευών συμβάλλουν στην ευεξία των εργαζομένων βοηθώντας στη μείωση των αδειών λόγων ασθένειας εξαιτίας της σωματικά απαιτητικής εργασίας
Εφαρμογές
  • Ιδανικός για συνεχείς ή επαναλαμβανόμενες εργασίες σε τοίχο από το ύψος των γονάτων έως το ύψος του κεφαλιού
  • Μεγαλύτερες γωνίες διάτρησης – διάτρηση πάνω από το ύψος των ώμων και αυξημένες δυνατότητες εύρους διάτρησης
  • Κατεδάφιση – υποστηρίζει σκαπτικά κατεδάφισης και περιστροφικά κρουστικά δράπανα κατά την οριζόντια κατεδάφιση, τράχυνση επιφάνειας και αποκοπή τοίχων
  • Διαδοχική διάτρηση - υποστηρίζει τα περιστροφικά κρουστικά δράπανα κατά τη διάτρηση οπών για ράβδους οπλισμού και αγκύρια πέτρας

Παραλλαγές Προϊόντων & Σετ

ΤΕΧΝΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Έγγραφα & Videos

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Αποστολή: Ευκολότερο σπάσιμο και διάτρηση τοίχου

Αποστολή: Ευκολότερο σπάσιμο και διάτρηση τοίχου

Μεγαλύτερη ακρίβεια, παραγωγικότητα και ασφάλεια σε μεγάλης καταπόνησης εργασίες με τον εξισορροπητή εργαλείων EXO-T

Τι θα γινόταν αν μπορούσατε να κάνετε περισσότερη δουλειά με λιγότερη προσπάθεια; Και τι θα γινόταν αν περισσότερα από τα μέλη της ομάδας σας μπορούσαν να ολοκληρώσουν εργασίες βαρέος τύπου, όπως σπάσιμο τοίχων ή απαιτητικές διατρήσεις για οπλισμό; Με τον μηχανοκίνητο εξισορροπητή εργαλείων EXO-T, τα σκαπτικά καικαι τα περιστροφικά εργαλεία δεν έχουν σχεδόν καθόλου βάρος.

Αυτό σημαίνει ευκολότερο χειρισμό και λιγότερη κούραση για να βοηθήσετε τις ομάδες σας να εργαστούν με μεγαλύτερη ακρίβεια, πιο παραγωγικά και με μεγαλύτερη ασφάλεια.

Αποστολή: λιγότεροι τραυματισμοί και μυϊκή καταπόνηση με το EXO-T

Αποστολή: λιγότεροι τραυματισμοί και μυϊκή καταπόνηση με το EXO-T

Βοηθήστε να διατηρήσετε τις ομάδες σας πιο ασφαλείς σε εφαρμογές κατεδάφισης και των επαναλαμβανόμενων εργασιών διάτρησης

Το EXO-T που λειτουργεί με μπαταρίες ανακατανέμει συνεχώς και αυτόματα το βάρος του εργαλείου στους γοφούς σας καθώς εργάζεστε χάρη σε ένα σύστημα μηχανοκίνητων τροχαλιών που ελέγχονται από έξυπνο λογισμικό. Το αποτέλεσμα? Τα σκαπτικά και τα περιστροφικά εργαλεία έως 17 κιλά έχουν πλέον μηδενική αίσθηση βάρους.

Αυτό βοηθά τις ομάδες σας να εργάζονται πιο άνετα και με καλύτερη στάση σώματος σε επιτοίχες εργασίες στο ύψος από τον γοφό έως το κεφάλι. Ως μέρος ενός γενικού σχεδίου ασφάλειας, αυτό μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της κόπωσης, του μυϊκού πόνου, ακόμη και των τραυματισμών.

Αποστολή: μέγιστη παραγωγικότητα για εργασίες τοίχου

Αποστολή: μέγιστη παραγωγικότητα για εργασίες τοίχου

Εργαστείτε πιο γρήγορα και με μεγαλύτερη ακρίβεια με τον εξισορροπητή εργαλείων EXO-T

Με τις ελλείψεις εργατικού δυναμικού στις κατασκευές, η εύρεση ανθρώπων για σκληρές εργασίες όπως η κατεδάφιση τοίχων ή η επαναλαμβανόμενη διάτρηση για οπές οπλισμού μπορεί να είναι μια πρόκληση. Επειδή όμως ο εξισορροπητής εργαλείων EXO-T σημαίνει χειρισμό εργαλείων σχεδόν χωρίς βάρος, τα περισσότερα μέλη της ομάδας σας μπορούν να κάνουν αυτό το είδος εργασίας.

Μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν ένα βαρύτερο εργαλείο για να ολοκληρώσουν τη δουλειά τους, χωρίς κανένα πρόβλημα. Και αυτό σας βοηθά να έχετε περισσότερη αποτελεσματικότητα.

Αποστολή: απλή εγκατάσταση και πλήρης φορητότητα

Αποστολή: απλή εγκατάσταση και πλήρης φορητότητα

Ελαφρύς σχεδιασμός σε στυλ σακιδίου για μεγαλύτερη ευελιξία στο εργοτάξιο

Το EXO-T εφαρμοζεται στο σώμα σας σαν ένα σακίδιο πλάτης. Για να έχετε τη σωστή εφαρμογή, απλώς προσαρμόστε τους ιμάντες ισχίου και ώμου. Στη συνέχεια, τοποθετήστε το εργαλείο σε μία από τις δύο στιβαρές θήκες εργαλείων μας που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για το EXO-T και είστε έτοιμοι.

Θέλετε να μετακινηθείτε στο εργοτάξιο; Το EXO-T ζυγίζει λιγότερο από 8 κιλά και διαθέτει αναδιπλούμενο βραχίονα για ευκολότερη μεταφορά. Για επιπλέον ευκολία, τροφοδοτείται από τις ίδιες μπαταρίες Nuron όπως τα σκαπτικά και τα περιστροφικά εργαλεία.

Συχνές ερωτήσεις – Εξισορροπητής εργαλείων EXO-T

Τι τύπο μπαταρίας χρειάζομαι για το EXO-T;

Ο εξισορροπητής εργαλείων EXO-T λειτουργεί στην πλατφόρμα μπαταριών Hilti Nuron. Συνιστούμε τη χρήση μπαταρίας B 22-85 ή B 22-170 Nuron με το EXO-T. Η πλατφόρμα Nuron είναι η ίδια πλατφόρμα που τροφοδοτεί τα σκαπτικά και τα περιστροφικά εργαλεία Hilti SDS-Plus και SDS-Max. Η πλατφόρμα NURON διαθέτει περισσότερα από 70 εργαλεία και σας επιτρέπει να εκτελείτε ουσιαστικά όλες τις εφαρμογές σας σε μία πλατφόρμα μπαταριών, συμπεριλαμβανομένων εφαρμογών που προηγουμένως ήταν δυνατές μόνο με ηλεκτρικά εργαλεία με καλώδιο ή αέριο.

Τι τύπο θήκης εργαλείου χρειάζομαι για το EXO-T;

Υπάρχουν δύο τύποι εργαλειοθήκης για το EXO-T – σχήματος I και σχήματος L. Είναι σχεδιασμένα για εργαλεία διαφορετικού σχήματος. Η θήκη εργαλείων σε σχήμα I είναι σχεδιασμένη για εργαλεία όπου η μύτη είναι κεντραρισμένη με τη λαβή του εργαλείου. Αυτή είναι η θήκη που χρειάζεστε για εργαλεία της Hilti για οριζόντια θραύση τοίχων όπως το TE 700 και το TE 1000. Η θήκη εργαλείων σε σχήμα L είναι για εργαλεία όπου η μύτη δεν είναι κεντραρισμένη με τη λαβή του εργαλείου, αλλά είναι μετατοπισμένη, κάνοντας το εργαλείο περισσότερο σε σχήμα L. Αυτή είναι η βάση εργαλείων που θα χρειαστείτε για κρουστικά και σκαπτικά εργαλεία  Hilti για επαναλαμβανόμενες εργασίες, όπως τα TE 50, TE 60, TE 70, TE 500 και TE 800.

Τι συμβαίνει εάν ξαφνικά σταματήσει η τροφοδοσία στο EXO-T ;

Σχεδιάσαμε το EXO-T για να ελαχιστοποιήσουμε κάθε πιθανό κίνδυνο εάν αφαιρεθεί ή αδειάσει η μπαταρία Nuron ενώ εργάζεστε. Εάν συμβεί αυτό, το εργαλείο θα χαμηλώσει αργά και σταδιακά στην τροχαλία για να προστατεύσει τον χρήστη. Ως πρόσθετο χαρακτηριστικό ασφαλείας, το EXO-T δεν θα λειτουργήσει εάν προσαρτηθεί ένα εργαλείο που είναι βαρύτερο από το μέγιστο ανώτατο όριο των 17 κιλών.

Είναι το EXO-T κατάλληλο για άτομα όλων των υψών;

Το EXO-T είναι ρυθμιζόμενο και έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει σε ένα ευρύ φάσμα τύπων σώματος. Το ιδανικό εύρος ύψους κυμαίνεται από 1.60 εκ έως 1.90 εκ. Χειριστές που βρίσκονται εκτός αυτών των ορίων, ίσως να μην τους ταιριάζει ο εξοπλισμός.

Θα με κάνει πιο αδύναμο το EXO-T;

Ο εξισορροπητής εργαλείων EXO-T έχει σχεδιαστεί για να σας υποστηρίζει και όχι να μειώνει τη φυσική σας δύναμη. Σκοπός του είναι να διευκολύνει την εκτέλεση περιστασιακών, βραχυπρόθεσμων βαρύτερων εφαρμογών σε τοίχο, όπως θραύση και επαναλαμβανόμενη διάτρηση για ράβδους οπλισμού ή αγκυρώσεις βράχου.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ του εξισορροπητή εργαλείων EXO-T και του εξωσκελετού EXO-S;

Το EXO-T έχει σχεδιαστεί για βαρύτερες εφαρμογές σε τοίχο από το ύψος του γονάτου έως το κεφάλι. Είναι μηχανοκίνητο. Το EXO-S έχει σχεδιαστεί για σε ύψος εργασίες, όπως κρεμαστή γυψοσανίδα ή τοποθέτηση καλωδίων. Είναι γνωστός ως παθητικός εξωσκελετός επειδή δεν είναι μηχανοκίνητος.

Εξερευνήστε περισσότερες λύσεις ασφάλειας από τη Hilti

Εργαστείτε πιο έξυπνα και όχι πιο σκληρά

Βελτιώστε την αποτελεσματικότητα του εργοταξίου και καταπολεμήστε την κούραση και τον πόνο που προκαλούνται από επαναλαμβανόμενες  εργασίες με τον εξωσκελετό ώμου EXO-S.

Εξερευνήστε τον εξωσκελετό EXO-S

Ο καλύτερος συνεργάτης σας για την ασφάλεια

Οι κατασκευές είναι μια από τις πιο επικίνδυνες βιομηχανίες στον κόσμο. Στη Hilti, συνεργαζόμαστε μαζί σας για να βοηθήσουμε στη δημιουργία ασφαλέστερων κατασκευών για όλους.

Εξερευνήστε τις λύσεις ασφαλείας μας

Μία πλατφόρμα για όλα τα εργαλεία σας

Θέλετε να οργανώσετε καλύτερα το πάρκο εργαλείων μπαταρίας σας και να τα δουλεύετε μόνο με μία ολοκληρωμένη πλατρφόρμα; Καλώς ήρθατε στον κόσμο μπαταριών Nuron.

Εξερευνήστε την πλατφόρμα μπαταριών Nuron