Hilti

Χαρακτηριστικά & Εφαρμογές

Χαρακτηριστικά
  • Ασφαλέστερα εργοτάξια – συμβάλλει στη μείωση της κόπωσης των ώμων και του αυχένα των εργατών όταν εργάζονται σε ύψος μετριάζοντας τη φυσική καταπόνηση
  • Προσελκύστε και διατηρήστε τα καλύτερα μέλη συνεργείου – οι εξωσκελετοί κατασκευών συμβάλλουν στην ευεξία των εργαζομένων βοηθώντας στη μείωση των αδειών λόγων ασθένειας εξαιτίας της σωματικά απαιτητικής εργασίας
  • Πρακτική, εύχρηστη σχεδίαση – σχεδιασμένος να φοριέται, να ρυθμίζεται και να καθαρίζεται όσο το δυνατόν πιο εύκολα στις συνθήκες εργοταξίου
  • Κατάλληλος για ολοήμερη χρήση – προσφέροντας ελευθερία κινήσεων και με βάρος μόλις 2,4 kg, το EXO-S είναι ένας από τους ελαφρύτερους εξωσκελετούς ώμου που διατίθενται σήμερα
  • Προσαρμόσιμος – μπορεί να προστεθεί ένα στήριγμα αυχένα για επιπλέον ανακούφιση κατά τις πλέον απαιτητικές εργασίες σε ύψος
Εφαρμογές
  • Ιδανικός για συνεχείς ή επαναλαμβανόμενες εργασίες σε ύψος με ή χωρίς τη χρήση εργαλείων
  • Εγκατάσταση ξηρής δόμησης - στερέωση οδηγού σε οροφές και τοίχους, στερέωση με ταινία, ανάρτηση & βίδωμα γυψοσανίδων
  • Επιφανειακή λείανση και φινίρισμα σε τοίχους/οροφές
  • Υπερυψωμένη εγκατάσταση – σωληνώσεων, ψεκαστήρων, αεραγωγών, αγωγών, σχαρών καλωδίων και καναλιών

Παραλλαγές Προϊόντων & Σετ

ΤΕΧΝΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Έγγραφα & Videos

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

ΕΞΩΣΚΕΛΕΤΟΣ ΩΜΟΥ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΕ ΥΨΟΣ EXO-S

ΕΞΩΣΚΕΛΕΤΟΣ ΩΜΟΥ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΕ ΥΨΟΣ EXO-S

Εργαστείτε πιο έξυπνα και όχι πιο σκληρά με τον εξωσκελετό της Hilti

Βοηθήστε το εργατικό δυναμικό σας να δουλεύει πιο εύκολα και πιο άνετα, μα πάνω από όλα με ασφάλεια, για την ομαλή λειτουργία των εργασιών στα εργοτάξιά σας με τον εξωσκελετό ώμου EXO-S. Ο παθητικός (μη μηχανοκίνητος) εξωσκελετός μας παρέχει εργονομική υποστήριξη. Αυτό βοηθά στη μείωση του πόνου στον αυχένα και στους ώμους που προκύπτουν από επαναλαμβανόμενες ή επίπονες εργασίες όπως η στερέωση στρωτήρων γυψοσανίδας, η εγκατάσταση σωληνώσεων ή η τράχυνση ή η λείανση επιφανειών.

Επιπλέον υποστήριξη για τις σε ύψος εργασίες στο εργοτάξιο

Επιπλέον υποστήριξη για τις σε ύψος εργασίες στο εργοτάξιο

Μειώστε τη πίεση που ασκείται στους ώμους έως και 60% με τον παθητικό εξωσκελετό της Hilti

Σχεδιασμένο ειδικά για τον κατασκευαστικό κλάδο, το EXO-S δεν θα κάνει τους μύες σας πιο αδύναμους ούτε θα σας μετατρέψει σε ρομπότ, απλά θα σας υποστηρίξει. Ο εξωσκελετός EXO-S μπορεί να μειώσει την καταπόνηση και την κούραση στους ώμους σας που προέρχονται από επαναλαμβανόμενες σε ύψος εργασίες έως και 60%, ανάλογα με την εργασία που κάνετε. Η χρήση του κατά τη διάρκεια της εργασίας μπορεί να αποτρέψει τη φθορά στο πάνω μέρος του σώματός σας, συμβάλλοντας στη βελτίωση της μελλοντικής ποιότητας ζωής.

Ένα προαιρετικό στήριγμα λαιμού μπορεί να προστεθεί για επιπλέον ανακούφιση κατά τη διάρκεια των πιο απαιτητικών εργασιών.

Πώς λειτουργεί το EXO-S

Πώς λειτουργεί το EXO-S

Μετατόπιση του φορτίου από το πάνω μέρος του σώματός σας στους γοφούς σας κατά τη διάρκεια εργασιών

Το EXO-S χρησιμοποιεί τεχνολογία μηχανικής έλξης καλωδίων για να μεταφέρει το βάρος από τους ώμους στους γοφούς σας, οι οποίοι είναι καλύτερα σχεδιασμένοι για να αντέχουν το βάρος.

Ο εξωσκελετός μας παρέχει πρόσθετη εργονομική υποστήριξη, καθώς ενισχύει την ασφάλεια και την άνεσή σας, κατά την εκτέλεση σε ύψος εφαρμογών (πάνω από το ύψος των ώμων), όπως σε τοίχους ή οροφές.

Εύκολη προσαρμογή σε όλους τους σωματότυπους

Εύκολη προσαρμογή σε όλους τους σωματότυπους

Δεν χρειάζονται εργαλεία ή κλειδιά για την προσαρμογή του εξωσκελετού

Όταν βρίσκεστε σε ένα εργοτάξιο, προσπαθείτε να ολοκληρώσετε ένα έργο εγκαίρως και το τελευταίο πράγμα που χρειάζεστε είναι κάτι να σας καθυστερεί. Το EXO-S φοριέται και αφαιρείται εύκολα χωρίς βοήθεια χάρη στον φιλικό προς το χρήστη σχεδιασμό. Χάρη στα προκαθορισμένα μεγέθη του μπορείτε να το προσαρμόσετε εύκολα σε κάθε σωματότυπο.

Οεξωσκελετός έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε  να μην απαιτούνται εργαλεία ή κλειδιά για την προσαρμογή του, που σημαίνει ότι δεν χρειάζεστε επιπλέον εξαρτήματα που να απαιτούν μεταφορά ή να υπάρχει κίνδυνος απώλειάς τους στο εργοτάξιο. Αν το κρίνετε απαραίτητο μπορούμε να σας εκπαδεύσουμε για την σωστή εφαρμογή του.

Πώς να προσαρμόσετε το Exo-S σας για τη σωστή εφαρμογή

Το ύψος και το πλάτος προσαρμόζονται χρησιμοποιώντας σαφείς επισημασμένες, προκαθορισμένες ρυθμίσεις, από μεγέθη XS μέχρι XXL.

Τα επίπεδα τάσης μπορούν να ρυθμιστούν απλά περιστρέφοντας ένα κουμπί, χωρίς να χρειάζονται εργαλεία ή κλειδιά.

Μαλακοί, επενδυμένοι ιμάντες ώμου, καθώς και μαξιλαράκια κατασκευασμένα από υλικό που δεν προκαλεί ερεθισμό στη ζώνη και στις μανσέτες των βραχιόνων διατηρούν τα σημεία πίεσης, χωρίς πίεση.

Ελαφρύς και συμπαγής σχεδιασμός

Ελαφρύς και συμπαγής σχεδιασμός

Δεν περιορίζει τη φυσική κίνηση, ώστε να μπορείτε να εργάζεστε άνετα όλη την ημέρα

Το EXO-S έχει σχεδιαστεί ειδικά για χρήση σε εργοτάξια για να παρέχει υποστήριξη για σχεδόν οποιαδήποτε σε ύψος εργασία που απαιτεί από τον εργαζόμενο να έχει τα χέρια του πάνω από το ύψος των ώμων. Ο συμπαγής και ελαφρύς σχεδιασμός των μόλις 2,4 κιλών επιτρέπει ένα ανεμπόδιστο εύρος κίνησης, που σημαίνει ότι οι χρήστες μπορούν να το φορούν άνετα για μια ολόκληρη βάρδια.

Επίσης, δεν απαιτεί πηγή ενέργειας ή κινητήρες, επομένως απαιτεί πολύ χαμηλού επιπέδου συντήρησηη, το μεταφέρετε εύκολα και είναι πάντα έτοιμο για χρήση.

Προστατέψτε τις ομάδες σας και τα κέρδη σας

Προστατέψτε τις ομάδες σας και τα κέρδη σας

Δείξτε ότι η ασφάλεια μετράει για να σας βοηθήσει να προσελκύσετε και να διατηρήσετε εξειδικευμένο εργατικό δυναμικό

Σε μια εποχή όπου η κατασκευαστική βιομηχανία αντιμετωπίζει έλλειψη εργατικού δυναμικού, το EXO-S μπορεί να σας βοηθήσει να διατηρήσετε την ομάδα σας πιο υγιή και ασφαλή. Ο εξωσκελετός βοηθά στην ελαχιστοποίηση των κινδύνων για το εργατικό δυναμικό σας και παρέχοντας έναν ασφαλέστερο χώρο εργασίας μπορείτε να προσελκύσετε και να διατηρήσετε ένα εξειδικευμένο εργατικό δυναμικό. Η πρόσθετη υποστήριξη που παρέχεται από τον εξωσκελετό σημαίνει επίσης ότι τα μέλη της ομάδας σας χρειάζονται λιγότερες ημέρες ασθενείας, διευκολύνοντας την παράδοση έργων στην ώρα τους και εντός του προϋπολογισμού.

Λύσεις για ασφαλέστερα εργοτάξια

Βοηθήστε τις ομάδες σας να εργαστούν με μεγαλύτερη ασφάλεια και άνεση με λύσεις που υπερβαίνουν την απλή συμμόρφωση με κώδικες και κανονισμούς.

Ανακαλύψτε τις λύσεις μας για την ασφάλεια των κατασκευών

Ασφάλεια χωρίς συμβιβασμούς με τα εργαλεία μπαταρί

Γωνιακοί τροχοί με κορυφαία χαρακτηριστικά ασφαλείας σε όλο τον κατασκευστικό κλάδο, προηγμένες επιλογές ελέγχου σκόνης σε όλα σχεδόν τα εργαλεία, πρόσδεση και πολλά άλλα – καλώς ήρθατε στην  πλατφόρμα Nuron.

Ανακαλύψτε τη διαφορά της Nuron