ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ

Συμμορφωνόμαστε με τους κανονισμούς και εφαρμόζουμε πολιτικές για να συνεχίσουμε να σας εξυπηρετούμε.

Αγαπητοί Συνεργάτες,

Η πανδημία COVID-19 μας έχει αγγίξει όλους μας σε προσωπικό, οικογενειακό και εταιρικό επίπεδο. Είναι μια περίοδος πρόκλησης για τους ανθρώπους μας και την εταιρεία, ενώ καλούμαστε να επαναπροσδιορίσουμε όλα τα δεδομένα που γνωρίζαμε μέχρι χθες τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Η υγεία και η ασφάλεια των υπαλλήλων και συνεργατών μας, ήταν και παραμένει η πρώτη μας προτεραιότητα. Για αυτό θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας, ότι η εταιρεία μας έχει λάβει όλα τα μέτρα προστασίας που αφορούν τις δια ζώσης επαφές, όπως ορίζονται από τις οδηγίες του ΕΟΔΥ – υποχρεωτική χρήση μάσκας, χρήση αντισηπτικών τζελ και αυστηρή τήρηση των αποστάσεων.

Για την ορθή εφαρμογή των μέτρων αυτών και την διασφάλιση του περιορισμού της μετάδοσης του ιού, σύμφωνα πάντα με τις αντίστοιχες οδηγίες του ΕΟΔΥ, τα μέτρα αυτά πρέπει να εφαρμόζονται και από τις δύο πλευρές στις επιμέρους δια ζώσης επαφές, κάτι το οποίο είμαι βέβαιος ότι βρίσκει εφαρμογή και στις δικές αντίστοιχες πολιτικές που στηρίζονται κυρίως σε αίσθημα ευθύνης και προστασίας των μελών ομάδων σας, είτε σε χώρους γραφείων ή σε εργοτάξια.

Όλοι στη Hilti Ελλάς καθ’ όλη την διάρκεια της πανδημίας δεν σταματήσαμε ποτέ να εξυπηρετούμε τους συνεργάτες  μας, με την ίδια ποιότητα και αμεσότητα διατηρώντας όλα τα κανάλια επικοινωνίας και εξυπηρέτησης ενεργά.

  • Οι Μηχανικοί Πωλήσεων και Μηχανικοί παρέχουν όλη τη τεχνική υποστήριξη που χρειάζεστε για την ολοκλήρωση των κατασκευών και εφαρμογών σας.
  • Τα Καταστήματά μας, Hilti Stores παραμένουν ανοιχτά για να σας υποδεχτούν και να λάβετε τεχνικές συμβουλές, να προμηθευτείτε προϊόντα και να λάβετε ενημερώσεις για όλες τις υπηρεσίες μας.
  • Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα – Hilti Online (www.hilti.gr) είναι στη διάθεσή σας 7/24 προσφέροντας όλες τις υπηρεσίες.
  • Το Κέντρο Εξυπηρέτηση Πελατών είναι πάντα έτοιμο να επεξεργαστεί και να απαντήσει στα αιτήματά σας στο 210 2880600.

Κλείνοντας, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την μακροχρόνια συνεργασία που έχουμε αναπτύξει κάτι που αναδεικνύεται ακόμα πιο έντονα μέσα στην περίοδο της πανδημίας και εύχομαι σύντομα να επανέλθουμε στους κανονικούς μας ρυθμούς με υγεία.

Με τιμή,

Σταύρος Σμυρλής

Γεν. Διευθυντής

 

Επικοινωνία