Αίτημα άσκησης Δικαιώματος του Υποκειμένου των Δεδομένων

Η Hilti φημίζεται για την παροχή ποιοτικών προϊόντων και εξαιρετικής εξυπηρέτησης των πελατών της.  Η Hilti δεσμεύεται να προστατεύει τα προσωπικά σου δεδομένα στο διαδικτυακό χώρο εφαρμόζοντας τους νέους κανονισμούς του GDPR (General Data Protection Regulation, Γενικός Κανονισμός Προσωπικών Δεδομένων).  

Έχεις το δικαίωμα:

  • Πρόσβασης: δες τα προσωπικά σου δεδομένα
  • Επανόρθωσης: συμπλήρωσε και/ή διόρθωσε τα προσωπικά σου δεδομένα
  • Διαγραφής: Κατάργησε τα δεδομένα σου με ορισμένα κριτήρια
  • Περιορισμού: περιόρισε την επεξεργασία των προσωπικών σου δεδομένων για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα
  • Φορητότητας δεδομένων: μετέφερε τα δεδομένα σου εύκολα μεταξύ των συστημάτων
  • Αντικείμενο: επεξεργασία των δεδομένων σου για σκοπούς μάρκετινγκ.

Μπορείς να μάθεις περισσότερα σχετικά με τα δικαιώματά σου αναφορικά με το ζήτημα των προσωπικών δεδομένων διαβάζοντας τη σελίδα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής σχετικά με τα δικαιώματα του υποκειμένου των δεδομένων. 

Η ιδιωτικότητά σου έχει σημασία για τη Hilti. Ως εκ τούτου, είτε είσαι νέος είτε μακροχρόνιος χρήστης στη Hilti, αφιέρωσε λίγο από το χρόνο σου διαβάζοντας προσεκτικά την πολιτική μας για την εμπιστευτικότητα και τη χρήση cookies - και αν έχεις απορίες επικοινώνησε μαζί μας.
Μπορείς, επίσης, να ελέγξεις και να διαχειριστείς τις πληροφορίες σου μέσω της σελίδας του λογαριασμού σου στον ιστότοπο.
Οι πληροφορίες που παρέχεις στη φόρμα αυτή θα χρησιμοποιηθούν μόνο για τον προσδιορισμό των προσωπικών δεδομένων που ζητάς και για την απάντηση στο αίτημά σου. Συμπληρώνοντας όλες τις πληροφορίες στη παρακάτω φόρμα θα είναι ευκολότερη για μας η ταχεία επεξεργασία του αιτήματός σου.