Ηλεκτρικό ρεύμα, φυσικοί πόροι και βιομηχανία 

Ηλεκτρικό ρεύμα, φυσικοί πόροι και βιομηχανία 

Λύσεις για συγκεκριμένους κλάδους βιομηχανίας για ιδιοκτήτες, μηχανικούς και εργολάβους οικοδομικών εργασιών

Οι ολοκληρωμένες λύσεις μας για μεγάλα και σύνθετα έργα έχουν σχεδιαστεί για να υποστηρίζουν ολόκληρο τον κύκλο ζωής της εγκατάστασής σας – από τον σχεδιασμό και την κατασκευή έως τη συντήρηση και την απενεργοποίηση. Με παρουσία σε 120 χώρες, οι βασικές εφαρμογές μας ποικίλουν από αρθρωτές στηρίξεις σωλήνων και καλωδίων έως την αγκύρωση και την παθητική πυροπροστασία.

Κλάδος ηλεκτρικής ενέργειας

Κλάδος ηλεκτρικής ενέργειας

Είτε η δραστηριότητά σας επικεντρώνεται στην παραγωγή θερμοηλεκτρικής ενέργειας, στις ανανεώσιμες πηγές, στην πυρηνική ενέργεια, στο φυσικό αέριο ή στις εγκαταστάσεις ή τους υποσταθμούς ηλεκτροπαραγωγής, μπορούμε να προσφέρουμε εργαλεία και προϊόντα ποιότητας, καθώς επίσης και εξειδικευμένη τεχνική υποστήριξη και υποστήριξη έργου.

Η προσφορά μας για τον κλάδο της ενέργειας ποικίλλει από συστήματα για απλούστερη εγκατάσταση και αφαίρεση ραβδωτών ελασμάτων έως εξειδικευμένους κόφτες καλωδίων μπαταρίας για εργασίες μεταφοράς και διανομής. Με την υποστήριξη εκτεταμένων εγγυήσεων, αυτές οι λύσεις έχουν σχεδιαστεί για να μειώνουν τις καθυστερήσεις που προκαλούνται από βλάβες εργαλείων και προϊόντων και να επιταχύνει τα χρονοδιαγράμματα των έργων.

Εξόρυξη, πετρέλαιο και αέριο

Εξόρυξη, πετρέλαιο και αέριο

Δραστηριοποιήστε στους τομείς των εγκαταστάσεων εξόρυξης πετρελαίου και αερίου ανοιχτής θαλάσσης; Συνεργαστείτε μαζί μας για τον σχεδιασμό και την τεχνική υποστήριξη από περισσότερους από 100 αποκλειστικούς ειδικούς. Ή αποκτήστε πρόσβαση σε προϊόντα όπως τα αρθρωτά συστήματα ορθοστατών για διαβρωτικά περιβάλλοντα που εξαλείφουν την ανάγκη για θερμές εργασίες. 

Στην εξορυκτική βιομηχανία, η ανάθεση της μελέτης, της προμήθειας και της κατασκευής (EPC) σε υπεργολαβίες αποτελεί καθιερωμένη πρακτική. Ωστόσο, η προσφορά μας μπορεί να συμβάλλει στην επιτάχυνση των έργων και τη μείωση του κόστους. Αυτή η σειρά υπηρεσιών ποικίλλει από τεχνική υποστήριξη που διασφαλίζει ότι δεν γίνεται περιττή μελετητική εργασία για τις λύσεις αγκύρωσης για ορυχεία εξόρυξης έως πλήρη συστήματα μπαταρίας για εγκατάσταση στηριγμάτων σωλήνων και καλωδίων πρακτικά χωρίς σκόνη.

Βιομηχανία

Είτε αλλάζετε τον εξοπλισμό σε μια μονάδα αυτοκινητοβιομηχανίας είτε σχεδιάζετε τις οδεύσεις των σωληνώσεων για μια νέα φαρμακευτική εγκατάσταση, οι λύσεις μας έχουν σχεδιαστεί ώστε να προσφέρουν ασφαλέστερη και γρηγορότερη σχεδίαση και εγκατάσταση, καθώς επίσης και πλήρη λειτουργική ευελιξία και χαμηλότερους νεκρούς χρόνους λόγω συντήρησης.

Θα λάβετε επίσης ολοκληρωμένη και συνεχή υποστήριξη που θα σας βοηθήσει να ανταποκριθείτε στους όρους των απαιτούμενων εγκρίσεων και να μειώσετε τα κόστη. Για Κατασκευαστές πρωτότυπου εξοπλισμού (ΚΠΕ), είμαστε ο προμηθευτής σας για πρωτοποριακά αγκύρια και εργαλεία για ασφαλή εγκατάσταση. Επιπρόσθετα, η προσαρμοσμένη υλικοτεχνική υποστήριξη διασφαλίζει πιο λιτή και πιο αξιόπιστη εφοδιαστική αλυσίδα.

Ναυπήγηση

Τα αρθρωτά στηρίγματά μας για εφαρμογές ναυπηγικής όπως εξέδρες πρόσβασης, ψευδοδάπεδα και την όδευση σωλήνων είναι πιο ελαφριά σε σύγκριση με άλλες συγκρίσιμες τεχνολογίες και εγκαθίστανται πιο εύκολα. Επειδή αυτή η τεχνολογία δεν απαιτεί συγκόλληση ή θερμές εργασίες, μπορείτε να αυξήσετε την παραγωγικότητα, να μειώσετε τα κόστη λειτουργίας και να αυξήσετε τα επίπεδα ασφάλειας για τη λειτουργία σας. Η επανατοποθέτηση μπορεί να γίνει επίσης από μόλις ένα άτομο χωρίς εξειδικευμένο εξοπλισμό. 

Επιπρόσθετα, τα στηρίγματά μας διαθέτουν υψηλότερη αντοχή στη διάβρωση και δεν χρειάζονται βάψιμο.    

Ο συνεργάτης σας για αρθρωτές κατασκευές

Ο συνεργάτης σας για αρθρωτές κατασκευές

Μετριάστε τον κίνδυνο καθυστερήσεων και υπέρβασης του κόστους σε μεγάλα οικοδομικά έργα και μεγιστοποιήστε την απόδοση της επ

Τα κατασκευαστικά έργα στους κλάδους της ενέργειας και της βιομηχανίας αντιμετωπίζουν αυξανόμενη πίεση σε ό,τι αφορά τον χρόνο, το κόστος και το περιβάλλον. Για να συμβάλλουμε στη μείωση του συνολικού κόστους ιδιοκτησίας, συνεργαζόμαστε μαζί σας για να σας προσφέρουμε ψηφιακές και κατασκευαστικές υπηρεσίες που δίνουν ώθηση στην πλήρη δομοστοιχειωτοποίηση. 

Οι ψηφιακές υπηρεσίες μας αρχίζουν με τη βελτιστοποίηση του σχεδιασμού συστημάτων, όπως τα στηρίγματα σωλήνων, καλωδίων και εγκαταστάσεων HVAC, η πυροπροστασία, η στερέωση ή οι εξέδρες πρόσβασης. Παρέχουμε επίσης υπηρεσίες προσομοίωσης BIM και σχεδιασμού εγκαταστάσεων που συμβάλλουν στην αποφυγή διενέξεων μεταξύ διαφορετικών ειδικοτήτων και της ανάγκης επανεκτέλεσης εργασιών. Οι κατασκευαστικές υπηρεσίες ποικίλουν από την προκατασκευή αρθρωτών στηριγμάτων, την επιτόπου εκπαίδευση και πολλά άλλα.