ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑ-ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΕΣ ΑΝΑΜΟΝΕΣ

Μετα-εγκατεστημένες αναμονές- λύση ισχυρή και εύκολη στη χρήση

Hilti post-installed rebar applications

Εάν θέλεις να επεκτείνεις, να ενώσεις ή να ενισχύσεις τοίχους, πλάκες, κολώνες ή δοκούς, τότε τα συστήματα μετα-εγκατεστημένων αναμονών μπορούν να βοηθήσουν σε νέες ή υφιστάμενες κατασκευές, από οικιστικά κτίρια μέχρι γέφυρες.

Οι συνδέσεις μετα-εγκατεστημένων αναμονών είναι αγκυρώσεις και συνδέσεις που στερεώνονται στη θέση τους με κόλλα, χρησιμοποιώντας τις κόλλες έγχυσης Hilti HIT.

Είναι εύκολα και γρήγορα στη χρήση. Απλά κάνε μια οπή, έγχυσε τις χημικές μας κόλλες Hilti HIT και στη συνέχεια τοποθέτησε τη χαλύβδινη ράβδο σου.

Και είναι τουλάχιστον τόσο ισχυρές όσο οι ράβδοι οπλισμού, όπως αποδεικνύεται στις δοκιμές με τις Ευρωπαϊκές Τεχνικές Εγκρίσεις (TR023). Έτσι μπορείς να σχεδιάσεις μετα-εγκατεστημένες αναμονές στην κατασκευή σου χρησιμοποιώντας τις ίδιες αρχές όπως και για οποιοδήποτε σχεδιασμό οπλισμένου σκυροδέματος.

ΜΕΤΑ-ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΕΣ ΑΝΑΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑ HILTI SAFESET

Hilti safe set system for safe anchor installation

Τα μετα-εγκατεστημένα συστήματα αναμονών είναι επίσης:

  • πολύ ευέλικτα
  • χρήσιμα για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών
  • και μπορούν να λειτουργήσουν σε ρηχές περιοχές του σκυροδέματος.

Το σύστημα Hilti SafeSet™ βοηθάει στην επιτάχυνση της εγκατάστασης της μετα-εγκατεστημένης αναμονής. Το Hilti SafeSet™ αναρροφά τη σκόνη κατά τη διάτρηση, ελαχιστοποιώντας τη σκόνη και μειώνοντας την ανάγκη για χειρωνακτικό καθαρισμό της οπής.

Πώς να εγκαταστήσεις μετα-εγκατεστημένες αναμονές με το Hilti SafeSet

ΜΕΤΑ-ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΕΣ ΑΝΑΜΟΝΕΣ – ΒΟΗΘΑΜΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Hilti PROFIS Rebar design software

Μπορούμε να σε βοηθήσουμε από τη στιγμή που ξεκινάς το σχεδιασμό σου μέχρι την παροχή τεχνολογίας ώστε αυτός να λειτουργήσει.

Το λογισμικό μας PROFIS Rebar σε βοηθάει να διαμορφώσεις τον εικονικό σου σχεδιασμό.

Και αν χρειάζεσαι βοήθεια, έχουμε ειδικούς σε όλο τον κόσμο που μπορούν να σε βοηθήσουν να βρεις λύσεις σε όλη τη διαδικασία σχεδιασμού.

Διαθέτουμε πολύχρονη εμπειρία στην έρευνα και στο εργοτάξιο. Και δουλέψαμε σε μερικές από τις πιο δύσκολες κατασκευές με μετα-εγκατεστημένες αναμονές, σε όλο τον κόσμο. Βοηθήσαμε ακόμη στην επιδιόρθωση της διάσημης Φοντάνας ντι Τρέβι στη Ρώμη - εξ ολοκλήρου με την τεχνολογία μετα-εγκατεστημένων αναμονών.  

ΡΩΤΗΣΕ ΕΝΑ ΜΗΧΑΝΙΚΟ

  • Έχεις μια ερώτηση τεχνικής φύσης; Μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας.

    gr-custser@hilti.com 2102880600