ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ HILTI.GRΑνακαλύψτε τα πλεονεκτήματα του online λογαριασμού σας.Μάθετε περισσότερα

Πιστολέτα και πιστολέτα κατεδαφίσεων

Ανακαλύψτε τη γκάμα μικρών σκαπτικών και σφυριών κατεδάφισης βαρέως τύπου, που έχουν σχεδιαστεί για να μειώνουν τους κραδασμούς και την έκθεση στη σκόνη κατά τη διάρκεια εργασιών κοπής, κατεδάφισης και αφαίρεσης σκυροδέματος

Ανακαλύψτε τη γκάμα μικρών σκαπτικών και σφυριών κατεδάφισης βαρέως τύπου, που έχουν σχεδιαστεί για να μειώνουν τους κραδασμούς και την έκθεση στη σκόνη κατά τη διάρκεια εργασιών κοπής, κατεδάφισης και αφαίρεσης σκυροδέματος
TE 500-22 Πιστολέτο αποκοπής μπαταρίας Πιστολέτο κατεδάφισης και αποκοπής μπαταρίας SDS Max (TE-Y) με ενεργή απορρόφηση κραδασμών για καλέμισμα σε σκυρόδεμα ή τοιχοποιία (πλατφόρμα μπαταριών Nuron)
TE 500-AVR Ευέλικτο σκαπτικό κατεδαφίσεων για τοίχους SDS Max (TE-Y) για καλέμισμα ελαφρού τύπου σε σκυρόδεμα και τοιχοποιία, με ενεργή απορρόφηση κραδασμών (AVR)
TE 800-AVR Στιβαρό πιστολέτο κατεδαφίσεων υψηλής απόδοσης για εργασία σε τοίχους και δάπεδα, με χαμηλούς κραδασμούς και μεγάλη διάρκεια ζωής
Σκαπτικά κατεδαφίσεων μπαταρίας

ΣΚΑΠΤΙΚΑ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΕΩΝ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ

Για εργασίες θραύσης και κατεδάφισης δαπέδων και τοίχων μικρού και μεσαίου μεγέθους.

Είτε εργάζεστε με σκυρόδεμα, τοιχοποιία, πλακίδια ή σοβά, αυτή η σειρά ελαφριών και λεπτών σκαπτικών κατεδαφίσεων φέρνει αποτελέσματα. χάρη στην πλατφόρμα εργαλείων μπαταρίας 22 V, εξασφαλίζετε την ίδια ισχυρή απόδοση κατεδάφισης με εργαλεία καλωδίου παρόμοιου ή μεγαλύτερου μεγέθους, με όλη την ευελιξία των εργαλείων μπαταρίας.

ΕΞΙΣΟΡΡΟΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΣΗ, ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Απόδοση χωρίς συμβιβασμούς

Με τα σκαπτικά μας στην πλατφόρμα Nuron, μπορείτε να εξασφαλίσετε την ίδια απόδοση με τα εργαλεία καλωδίου.

Μία πλατφόρμα μπαταριών για τα εργαλεία σας

Λειτουργήστε όλα τα εργαλεία σας – συμπεριλαμβανομένων των σκαπτικών βαρέος τύπου – στην ίδια πλατφόρμα εργαλείων μπαταρίας υψηλών επιδόσεων Nuron 22 V.

Η μπαταρία που σας προσφέρει την ανεξαρτησία που χρειάζεστε στο εργοτάξιο

Περιορισμένη πρόσβαση σε εξωτερική παροχή ρεύματος; Κανένα πρόβλημα. Απολαύστε μεγαλύτερη ευελιξία στο εργοτάξιο με εργαλεία κατεδαφίσεων μπαταρίας.

Ασφαλέστερη εργασία κατεδάφισης

Εξασφαλίστε διάτρηση σχεδόν χωρίς σκόνη με το αποκλειστικό μας σύστημα συλλογής σκόνης (DRS) και μειώστε την κόπωση με χαμηλότερους κραδασμούς του εργαλείου.

Ελεγχόμενη κατεδάφιση δαπέδου

ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΘΡΑΥΣΗ ΔΑΠΕΔΟΥ

Για εργασίες θραύσης μικρού έως μεσαίου μεγέθους έως 1,5 τόνου σκυροδέματος με μία μόνο φόρτιση

Με βάρος περίπου 10 kg ελαφρύτερο από άλλα παρόμοια σκαπτικά, το σκαπτικό εργαλείο μπαταρίας TE 2000-22 είναι ιδανικό για εργασίες κατεδάφισης στις οποίες ο χειρισμός, ο έλεγχος του εργαλείου και η δυνατότητα κίνησης έχουν κρίσιμη σημασία. Είναι ιδανικό για πάχος σκυροδέματος έως 20 cm σε εργασίες όπως κατεδαφίσεις δαπέδων, κοπή καναλιών για σωλήνες και αφαίρεση επιστρώσεων μεγάλου βάρους με ακρίβεια. Όλα αυτά με κραδασμούς εργαλείου μόλις ~4,0 m/s², συμβάλλοντας στη μείωση της κόπωσης του χρήστη.

Με την τεχνολογία μπαταρίας Nuron 22 V, μία φόρτιση της μεγαλύτερης μπαταρίας Nuron (Β22-255) σάς επιτρέπει να κατεδαφίσετε μισό τόνο σκυροδέματος. Εάν χρησιμοποιείτε την προαιρετική μεγάλη θήκη μπαταριών με τέσσερις επιπλέον μπαταρίες B22-255, μπορείτε να κατεδαφίσετε έως 1,5 τόνο με μία φόρτιση.

 

Ισχυρή θραύση τοίχων

ΙΣΧΥΡΗ ΘΡΑΥΣΗ ΣΕ ΠΛΑΚΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΙΧΟΥΣ

Εξασφαλίστε την απόδοση ενός εργαλείου ρεύματος σχεδόν χωρίς σκόνη και με χαμηλούς κραδασμούς εργαλείου

Το σκαπτικό κατεδαφίσεων μπαταρίας ΤΕ 500-22 στην πλατφόρμα μπαταριών Nuron μπορεί να εκτελέσει μεγάλη ποικιλία εργασιών αποκοπής και κατεδάφισης, όπου ο έλεγχος είναι κρίσιμης σημασίας αλλά δεν θέλετε να κάνετε συμβιβασμό στην απόδοση.

Το TE 500-22 προσφέρει ισχύ ανάλογη των αντίστοιχων σκαπτικών κατεδαφίσεων καλωδίου, ενώ μπορείτε επιπλέον να εξασφαλίσετε διάτρηση σχεδόν χωρίς σκόνη χάρη στη συμβατότητά του με το σύστημα συλλογής σκόνης DRS-B της Hilti. Αυτό, σε συνδυασμό με τους χαμηλούς κραδασμούς μόλις 6,7 m/s2 του TE 500-22, σημαίνει ότι μπορείτε να εργάζεστε περισσότερο και πιο άνετα.

Περισσότερη κατεδάφιση, λιγότερη σκόνη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ, ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΣΚΟΝΗ

Κατεδάφιση σχεδόν χωρίς σκόνη με το σύστημα συλλογής σκόνης TE DRS-B

Συλλέξτε έως 95% της σκόνης κατά τη θραύση με το σκαπτικό εργαλείο για αποκοπές TE 500 και το σκαπτικό κατεδαφίσεων TE 2000 - απλώς συνδέστε το σύστημα συλλογής σκόνης TE DRS-B και μια συμβατή σκούπα μπαταρίας της Hilti όπως την Nuron VC 5-22 και τη Nuron VC 10-22 για ένα καθαρό χώρο εργασίας.

Απολαύστε ασφαλέστερες συνθήκες εργασίας κατά την εκτέλεση εργασιών ανακαίνισης εσωτερικού χώρου ή κατά την εργασία σε κρίσιμα περιβάλλοντα, όπου η καθαρότητα του γύρω χώρου είναι κρίσιμης σημασίας, όπως δωμάτια που βρίσκονται σε χρήση, νοσοκομεία, εργαστήρια ή γραμμές παραγωγής.