ΛΥΣΕΙΣ ΠΥΡΑΝΤΟΧΗΣ ΓΙΑ ΓΡΑΜΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΟΥΣ ΑΡΜΟΥΣ

Λύσεις πυραντοχής για κίνηση και στεγανοποίηση

Hilti firestop for perimeter joints

Τα περιμετρικά τοιχώματα πυροπροστασίας δημιουργούν μοναδικές προκλήσεις στο σχεδιασμό.

Όπως συμβαίνει σε όλους τους αρμούς, ένας αρμός πρόσοψης κινείται συνεχώς και μετατοπίζεται προς τη δομή του κτιρίου.

Ο αρμός μπορεί επίσης να εκτεθεί σε καιρικές συνθήκες, σε εξωτερικά και εσωτερικά στοιχεία κατά τη διάρκεια και μετά την κατασκευή.

Έτσι, όταν καθορίζεις μια λύση πυραντοχής για προσόψεις, πρέπει να λαμβάνεις υπόψη την κίνηση, τη διαρροή και τις παροχές του νερού για να αποφευχθεί η δαπανηρή μετασκευή στο μέλλον.

Όταν εφαρμόζεις την πυραντοχή στην άκρη μιας πλάκας κατά μήκος της περιμέτρου ενός κτιρίου, πρέπει επίσης να επιλέξεις ένα πυράντοχο σύστημα που να λειτουργεί με την εξωτερική επίστρωση του κτιρίου.

Αυτό θα μπορούσε να γίνει από μια ποικιλία εξαρτημάτων όπως συναρμολογούμενες προσόψεις, προκατασκευασμένα πάνελ σκυροδέματος ή μεταλλικά πλαίσια. 

ΟΙ ΛΥΣΕΙΣ ΤΗΣ HILTI ΓΙΑ ΓΡΑΜΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΟΥΣ ΑΡΜΟΥΣ

Τα πυράντοχα συστήματα της Hilti για γραμμικούς και περιμετρικούς αρμούς περιλαμβάνουν:

  • Το Hilti Sealant και Hilti Joint Spray – τα ευρύτερα χρησιμοποιούμενα πυράντοχα προϊόντα για τους περιμετρικούς αρμούς.
  • Το Hilti Top Track Seal – καλύπτει μια διαδρομή ανάμεσα σε αρμούς γυψοσανίδων και επίπεδες πλάκες σκυροδέματος.
  • Ένα ευρύ φάσμα πυράντοχων συστημάτων για εξωτερική χρήση.
  • Είμαστε, επίσης, ο πρώτος κατασκευαστής που προσφέρει ένα πατενταρισμένο και δοκιμασμένο σύστημα υαλοστασίων δαπέδου-οροφής για να καλύψει τις ανάγκες του σχεδιασμού.

Τα πυράντοχα συστήματα της Hilti εγκαθίστανται και επιθεωρούνται εύκολα.

Επίσης, συμμορφώνονται με τα αυστηρότερα διεθνή πρότυπα, όπως τα ASTM και EN και είναι συμβατά με τα πρότυπα ETA και UL. 

ΡΩΤΗΣΕ ΕΝΑ ΜΗΧΑΝΙΚΟ

ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΟΥ

Μπορούμε να σε βοηθήσουμε στο σχεδιασμό και στις προδιαγραφές σου, επιτόπου, online ή τηλεφωνικά:

  • Εργαλεία σχεδιασμού - χρησιμοποίησε την εκτεταμένη βιβλιοθήκη Hilti BIM/CAD και το εύχρηστο λογισμικό σχεδιασμού Hilti Button for Firestop, το οποίο μπορεί να αναγνωρίσει αυτόματα τις διεισδύσεις για πυραντοχή και να προτείνει λύσεις πυραντοχής.
  • Επιτόπια βοήθεια - οι μηχανικοί της Hilti μπορούν να συνεργαστούν επιτόπου μαζί σου για να σε βοηθήσουν με τις προδιαγραφές και τις λύσεις.
  • Καθορισμός σχεδίων - επικοινώνησε μαζί μας τηλεφωνικά ή online  για να βρεις το σωστό προϊόν και την τεκμηρίωση για το σχεδιασμό σου.
  • Τεχνικά έγγραφα - πρόσβαση στην ηλεκτρονική τεχνική βιβλιοθήκη μας για να βρεις έγγραφα προσχεδιασμού, φύλλα δεδομένων και έγγραφα τεκμηρίωσης. Απλά κόψτε και επικόλλησε σχέδια και κείμενο κατευθείαν στο δικό σου σχέδιο.