Διαχείριση αποθήκης εργαλείων αποθήκευση μιας εργαλειοθήκης Hilti σε ράφι στην αποθήκη

Αναβάθμιση σε Nuron

Εξασφαλίστε την υποστήριξη που χρειάζεστε για ομαλή αναβάθμιση

Είστε έτοιμοι να κάνετε τη μετάβαση στην πλατφόρμα μπαταριών Nuron; Είτε χρησιμοποιείτε ήδη εργαλεία μπαταρίας είτε είστε νέος πελάτης της Hilti, θα συνεργαστούμε στενά μαζί σας για να αναπτύξουμε ένα προσαρμοσμένο σχέδιο μετάβασης στην πλατφόρμα Nuron το οποίο θα ανταποκρίνεται με τον καλύτερο τρόπο στις ανάγκες και στο χρονοδιάγραμμά σας.

Από επιτόπου επισκέψεις, έως εκπαίδευση και τηλεφωνική υποστήριξη, θα σας προσφέρουμε τη βοήθεια που χρειάζεστε ώστε οι ομάδες σας να μπορούν να συνεχίσουν την εργασία τους κατά την υλοποίηση.  

Πώς να ξεκινήσετε με την πλατφόρμα Nuron

Επικοινωνήστε μαζί μας για ένα προσαρμοσμένο σχέδιο μετάβασης

Ο Account Manager που σας εξυπηρετεί, καθώς και οι υπεύθυνοι Υπηρεσιών, θα συνεργαστούν στενά μαζί σας για να αναπτύξουν ένα προσαρμοσμένο σχέδιο μετάβασης το οποίο θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας, ώστε οι ομάδες σας να μπορούν να συνεχίσουν την εργασία τους.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Περιήγηση στον ηλεκτρονικό κατάλογο προϊόντων

Κάντε αναζήτηση στον κατάλογο προϊόντων μπαταρίας για εργαλεία Nuron, που περιλαμβάνει λεπτομερέστερες πληροφορίες για τα προϊόντα, από εφαρμογές έως δυνατότητες και πλεονεκτήματα. 

Αγορά τώρα

Επισκεφτείτε ένα κατάστημα Hilti

Στα καταστήματα της Hilti θα βρείτε ομάδες που είναι έτοιμες να σας βοηθήσουν με εξειδικευμένες υπηρεσίες, πληροφορίες και εκπαίδευση και επιδείξεις των τελευταίων προϊόντων της πλατφόρμας Nuron.

Βρείτε το πλησιέστερο κατάστημα Hilti

Διαβάστε την ενότητα Συνήθεις ερωτήσεις για την πλατφόρμα Nuron

Περισσότερες απορίες;

Διαβάστε την ενότητα Συνήθεις ερωτήσεις για την πλατφόρμα Nuron

Βρείτε απαντήσεις σε συνήθεις ερωτήσεις σχετικά με την πλατφόρμα μπαταριών Nuron.