ΠΥΡΑΝΤΟΧΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΚΤΙΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ

Hilti firestop for building owners and specialist consultants

Στη Hilti μπορούμε να σε βοηθήσουμε με προδιαγραφές και σχεδιασμό για συστήματα παθητικής πυροπροστασίας.

Προσφέρουμε, επίσης, προϊόντα τεχνολογίας αιχμής, εύκολο στη χρήση λογισμικό σχεδιασμού και τεχνική συμβουλευτική επιτόπου, online και τηλεφωνικά. Απλά επικοινώνησε με το τοπικό γραφείο της Hilti εάν δεν μπορείς να βρεις αυτό που χρειάζεσαι online.

ΜΙΑ ΕΥΡΕΙΑ ΓΚΑΜΑ ΛΥΣΕΩΝ ΠΥΡΑΝΤΟΧΗΣ ΕΥΚΟΛΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

Hilti firestop collars

Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα πυράντοχων προϊόντων για διάφορες εφαρμογές και λύσεις, δοκιμασμένων σύμφωνα με αυστηρά διεθνή πρότυπα, όπως τα ASTM και EN.

Τα προκατασκευασμένα πυράντοχα προϊόντα μπορούν να αυξήσουν την παραγωγικότητά σου. Έρχονται με πυράντοχο υλικό ήδη τοποθετημένο στο εσωτερικό τους, καθιστώντας την εγκατάσταση, την προσαρμογή και την επιθεώρησή τους εύκολες και γρήγορες.

Για παράδειγμα, τα μαλακά πυράντοχα μπλοκ μπορούν να εγκατασταθούν χωρίς κονίαμα, να αφαιρεθούν εύκολα και να επαναχρησιμοποιηθούν. Οι δικοί μας πυράντοχοι δίσκοι καλωδίων απλά περιτυλίγονται γύρω από τα καλώδια και το πυράντοχο κολάρο endless μπορεί να κοπεί σε οποιοδήποτε απαιτούμενο  μήκος και να χρησιμοποιηθεί για περίπλοκες διαμορφώσεις σωλήνων όπως κεκλιμένες σωληνώσεις.

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΥΡΑΝΤΟΧΗ

Hilti firestop technical literature

Τα τεχνικά εγχειρίδια της Hilti, τα εγκριτικά έγγραφα και οι τεχνικές προδιαγραφές σε βοηθούν να σχεδιάσεις γρήγορα και εύκολα. Απλά κόψε και επικόλλησε σχέδια και κείμενο κατευθείαν στο δικό σου σχέδιο από την Τεχνική μας Βιβλιοθήκη.

Πρόσβαση:

 • σχέδια 2D
 • Κείμενο προδιαγραφών
 • Έγγραφα προμελέτης
 • Εγκριτικά έγγραφα

Προσφέρουμε επίσης λογισμικό και εφαρμογές για την επιλογή προϊόντων και το σχεδιασμό πυράντοχων συστημάτων, συμπεριλαμβανομένης μιας εκτεταμένης βιβλιοθήκης BIM/CAD των αντικειμένων της Hilti και του αυτοματοποιημένου συστήματος σχεδιασμού Hilti Button for Firestop.

Πρόσβαση:

 • Βιβλιοθήκη BIM/CAD των προϊόντων της Hilti - προσβάσιμη μέσω του Revit, Autocad, bimobject.com και της ιστοσελίδας λήψεων της Hilti.
 • Επιλογή προϊόντων - χρησιμοποίησε το λογισμικό Hilti PROFIS 3 για να επιλέξεις προϊόντα και να παρακολουθείς την αγορά σου.
 • Μπορείς, επίσης, να χρησιμοποιήσεις το Hilti Mobile App για να δεις τον κατάλογο προϊόντων μας, να ελέγξεις τη διαθεσιμότητα προϊόντων και να διαχειριστείς τον εξοπλισμό εργαλείων και το λογαριασμό σου.
 • Το Hilti Button for Firestop – το οποίο αυτοματοποιεί την αναγνώριση των περασμάτων, δημιουργεί ένα λογαριασμό υλικού και προτείνει πυράντοχα συστήματα, συμπεριλαμβανομένων βασικών δεδομένων και τεκμηρίωσης.

ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΜΕ ΠΥΡΑΝΤΟΧΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

Τα πυράντοχα προϊόντα της Hilti μπορούν να βελτιώσουν τις δομές των κτιρίων καθώς και να τις προστατεύσουν από τη φωτιά. Έχουν δοκιμαστεί πέρα από τις δοκιμές πυροπροστασίας ETA και UL και μπορούν να ενισχύσουν:

 • την ακουστική του κτιρίου - γεμίζοντας τα διάκενα, τα οποία επίσης μεταφέρουν ήχο.
 • την κινητική του κτιρίου - η οποία μπορεί να ελαχιστοποιήσει τις μετασεισμικές επιπτώσεις, τη θερμική κίνηση των συστημάτων σωληνώσεων, τη δομική κάμψη ή τους κραδασμούς στις βιομηχανικές εγκαταστάσεις.
 • Προστάτευσε τα κτίρια από μούχλα και μύκητες – προσφέρουμε προϊόντα ανθεκτικά σε μούχλα και μύκητες, τα οποία μπορούν είναι ιδιαίτερα χρήσιμα στο σχεδιασμό των νοσοκομείων.
 • Ακολούθησε την πιστοποίηση LEED και BREEAM για οικολογικές κατασκευές.

ΡΩΤΗΣΕ ΕΝΑ ΜΗΧΑΝΙΚΟ