ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ HILTI.GRΑνακαλύψτε τα πλεονεκτήματα του online λογαριασμού σας.Μάθετε περισσότερα

Παλμικά κατσαβίδια και κλειδιά

Εξερευνήστε τη γκάμα των κρουστικών μηχανισμών και κρουστικών κλειδιών μας, σχεδιασμένων για μεγαλύτερο χρόνο λειτουργίας και υψηλότερη απόδοση σε ελαφριά έως βαριά οδήγηση και βιδώσεις σε μέταλλο, ξύλο και σκυρόδεμα

Εξερευνήστε τη γκάμα των κρουστικών μηχανισμών και κρουστικών κλειδιών μας, σχεδιασμένων για μεγαλύτερο χρόνο λειτουργίας και υψηλότερη απόδοση σε ελαφριά έως βαριά οδήγηση και βιδώσεις σε μέταλλο, ξύλο και σκυρόδεμα
SID 6-22 Παλμικό κατσαβίδι μπαταρίας Παλμικό κατσαβίδι μπαταρίας υψηλής ισχύος με κινητήρα υψηλής ταχύτητας χωρίς ψήκτρες και ακριβή χειρισμό για εξοικονόμηση χρόνου σε μεγάλου όγκου εργασίες στερέωσης (πλατφόρμα μπαταριών Nuron)
SIW 6-22 Παλμικό κλειδί μπαταρίας ½" Παλμικό κλειδί μπαταρίας κατηγορίας Power με βάση δακτυλίου τριβής 1/2" για ευρεία ποικιλία αγκυρώσεων σε σκυρόδεμα και κοχλιώσεων σε χάλυβα ή ξύλο (πλατφόρμα μπαταριών Nuron)
SIW 8-22 Παλμικό κλειδί μπαταρίας ½" Παλμικό κλειδί μπαταρίας κατηγορίας Ultimate, υψηλής ροπής, με βάση δακτυλίου τριβής 1/2" για δοκιμές κοχλιώσεις και αγκυρώσεις (πλατφόρμα μπαταριών Nuron)
SID 2-A12 Παλμικό κατσαβίδι μπαταρίας Παλμικό κατσαβίδι μπαταρίας ιόντων λιθίου 12 V, κατηγορίας πολύ μικρού μεγέθους, με κινητήρα χωρίς ψήκτρες και εξαγωνικό τσοκ 1/4" για όταν χρειάζεται πρόσβαση σε χώρους με χαμηλό ύψος χωρίς μείωση στη ροπή
ΠΑΛΜΙΚΑ ΚΑΤΣΑΒΙΔΙΑ

ΠΑΛΜΙΚΑ ΚΑΤΣΑΒΙΔΙΑ

Συμπαγή κατσαβίδια ελαφριάς χρήσης για τη στερέωση βιδών σε σκυρόδεμα, μέταλλο και ξύλο

Τα συμπαγή, ελαφριά παλμικά κατσαβίδια μπαταρίας σας επιτρέπουν να εκτελείτε ελαφριάς αλλά και βαριάς χρήσης εργασίες βιδώματος με περιθώριο εκατοντάδες έως και χιλιάδες εφαρμογές την ημέρα. Σημαντικό πλεονέκτημα για την άνεση του χρήστη και εδικά για τις επαναλαμβανόμενες εργασίες βιδώματος και αγκύρωσης είναι το χαμηλότερο βάρος και η βελτιωμένη εργονομία του που φυσικά σας βοηθάει και στις σε ύψος εργασίες. Χάρη στη πλατφόρμα εργαλείων μπαταρίας 22 V NURON δεν έχετε να ζηλέψετε σε τίποτα την ισχύ των εργαλείων ρεύματος.

Απολαμβάνετε την ίδια δύναμη χωρίς τους περιορισμούς των εργαλείων με καλώδιο.

Το σωστό εργαλείο για κάθε εφαρμογή

Το σωστό εργαλείο για κάθε εφαρμογή

Για πιο απαιτητικές εφαρμογές, το SID 6-22 μπορεί να αντιμετωπίσει χιλιάδες στηρίξεις την ημέρα. Εάν χρειάζεστε λιγότερες στηρίξεις ανά ημέρα (έως 100), δοκιμάστε το SID 4-22. Και το SID 4R-22 είναι αρκετά συμπαγές για να χωράει σε στενούς χώρους, με αρκετό μήκος για να φτάνει όσο μακριά χρειάζεται.

Μεγαλύτερη ταχύτητα για εργασίες στερέωσης

Μεγαλύτερη ταχύτητα για εργασίες στερέωσης

Οι κινητήρες μας χωρίς ψήκτρες, η αξιόπιστη στερέωση υψηλότερης απόδοσης και οι ταχύτεροι χρόνοι στήριξης σας βοηθούν να βιδώνετε πιο γρήγορα, κάνοντας περισσότερα πράγματα σε λιγότερο χρόνο. Η επιλογή ταχυτήτων και ο ηλεκτρονικός έλεγχος ταχύτητας σάς επιτρέπει να εναλλάσσεστε μεταξύ διαφορετικών ταχυτήτων βιδώματος και ροπής ανάλογα με τις απαιτήσεις.

Μεγαλύτερος χρόνος λειτουργίας ανά φόρτιση μπαταρίας

Μεγαλύτερος χρόνος λειτουργίας ανά φόρτιση μπαταρίας

Οι μπαταρίες ιόντων λιθίου Nuron 22V, οι αποδοτικότεροι κινητήρες χωρίς ψήκτρες και οι μηχανισμοί κρούσης υψηλότερης απόδοσης σας επιτρέπουν να εργάζεστε περισσότερο με μία μόνο φόρτιση.

Καλύτερος φωτισμός στα εργοτάξια

Καλύτερος φωτισμός στα εργοτάξια

Τα παλμικά κατσαβίδια μας διατίθενται με διαφορετικές επιλογές φωτισμού, όπως ένας φωτεινός δακτύλιος γύρω από το τσοκ στο SID 6-22 ή τέσσερις φωτεινές λυχνίες LED στο SID 4-22, παρέχοντας όλο το φωτισμό που χρειάζεστε χωρίς θάμβωση, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας ή της νύχτας, ακόμη και σε στενούς χώρους. 

Η σωστή ποσότητα δύναμης για κάθε εργασία

ΠΡΟΣΙΤΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟ

Η σωστή ποσότητα δύναμης για κάθε εργασία

Αν η ποσότητα στηρίξεων δεν ξεπερνούν τις 100 βίδες την ημέρα, δεν χρειάζεστε ένα κορυφαίο, εξαιρετικά ισχυρό παλμικό κατσαβίδι που θα ανατινάξει τον προϋπολογισμό των εργαλείων σας. Το SID 4-22 είναι ένα μικρό και ελαφρύ, συμπαγές  παλμικό κατσαβίδι ιδανικό για αυτές τις λιγότερο απαιτητικές εργασίες, όπως προκατασκευές και ξυλότυποι. Είναι προσιτό αλλά και στιβαρό, εξοικονομώντας σας χρόνο και χρήμα τόσο κατά την αγορά όσο και σε επισκευές στη συνέχεια.

Φωτίστε τον χώρο εργασίας σας

ΦΩΤΙΣΤΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΑΣ

Τέρμα οι δυσκολίες για μια καθαρή εικόνα των εφαρμογών σας

Ποιος δεν έχει βιώσει την απογοήτευση του να προσπαθεί να κάνει μια δουλειά με κακό φωτισμό; Ίσως κάνετε αγώνα δρόμου ενάντια στο χρόνο, προσπαθώντας να στερεώσετε ένα μεταλλικό πλέγμα και το φως της ημέρας έχει αρχίσει να εξασθενεί. Ή κρεμάτε γυψοσανίδα και δεν έχετε αρκετό φως για να δείτε τι κάνετε. Αντί να προσπαθήσετε να βρείτε μια πρόσθετη πηγή φωτός ή να εγκαταλείψετε τη δουλειά μέχρι την επόμενη μέρα, δοκιμάστε το SID 6-22.

Διαθέτει έναν δακτύλιο φωτός γύρω από το τσοκ, συμβάλλοντας στην παροχή μιας πιο καθαρής, ανεμπόδιστης ορατότητας της εφαρμογής σας και επιτρέποντάς σας να εργάζεστε νωρίς το πρωί ή μέχρι το βράδυ. 

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΛΜΙΚΑ ΚΑΤΣΑΒΙΔΙΑ

Τι περισσότερο προσφέρει ένα παλμικό κατσαβίδι;

Τα παλμικά κατσαβίδια παρέχουν τόσο την περιστροφική δύναμη που έχετε με ένα τρυπάνι όσο και κρούση για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στη τοποθέτηση βιδών και παξιμαδιών. Είναι ιδανικά για την ασφαλέστερη και ταχύτερη εισαγωγή αγκυρίων σε πιο σκληρά υλικά βάσης, όπως ο χάλυβας, το ξύλο, η τοιχοποιία και το σκυρόδεμα.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ ενός δραπάνου μπαταρίας και ενός παλμικού κατσαβιδιού μπαταρίας;

Η κύρια διαφορά μεταξύ ενός δραπάνου και ενός παλμικού κατσαβιδιού είναι η ισχύς και η περιστροφική κίνηση που έχετε με ένα παλμικό κατσαβίδι. Τα παλμικά εργαλεία παράγουν μεγάλη περιστροφική δύναμη και μεγαλύτερη ροπή από τα δράπανα και είναι καλύτερα για τις εργασίες βιδώματος, ενώ τα δράπανα είναι καλύτερα προσαρμοσμένα για τη διάνοιξη οπών. Επιπλέον, τα παλμικά είναι συνήθως μικρότερα και ελαφρύτερα από τα δράπανα, γεγονός που καθιστά πιο άνετη τη χρήση τους για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και σε στενούς χώρους.

Τι να περιμένω όταν επιλέγω ένα παλμικό κατσαβίδι μπαταρίας;

Ασφάλεια: Εάν τα ηλεκτρικά εργαλεία χρησιμοποιηθούν λανθασμένα μπορεί να προκαλέσουν τραυματισμούς ή ζημιές στα υλικά. Το πλεονέκτημα των παλμικών κατσαβιδιών είναι η έλλειψη αντιδραστικής ροπής, ενώ παρέχουν εξαιρετική απόδοση. Το παλμικό κατσαβίδι στέλνει την ενέργειά του στην κεφαλή κίνησης αντί στον καρπό σας, μειώνοντας τον κίνδυνο κόπωσης ή τραυματισμών στον καρπό. 

Ισχύς: Εάν σκοπεύετε να κάνετε μεγαλύτερο αριθμό εφαρμογών (όπως πάνω από 100 την ημέρα), τότε θα χρειαστείτε μεγαλύτερη ισχύ (μεγαλύτερη ροπή) και μπαταρία μεγαλύτερης διάρκειας. Έλεγχος ροπής: Δύο ή περισσότερες ταχύτητες ή ρυθμίσεις ροπής στο παλμικό κατσαβίδι  σας θα σας δώσουν μεγαλύτερο έλεγχο της ροπής, μειώνοντας τον κίνδυνο ζημιάς στα στοιχεία στερέωσης ή στα υλικά βάσης. 

Εργονομία: καθώς ενδέχεται να χρησιμοποιείτε το παλμικό κατσαβίδι σας για μεγάλα χρονικά διαστήματα, είναι σημαντικό το εργαλείο να είναι εύκολο στο χειρισμό. Αναζητήστε μια πιο εργονομική λαβή και χαμηλότερο βάρος όταν κάνετε την επιλογή σας. 

Ανθεκτικότητα: Ο σχεδιασμός του κινητήρα, του μηχανισμού κρούσης, των ηλεκτρονικών και του περιβλήματος θα πρέπει να συνεργάζονται άψογα, επιτρέποντας στο παλμικό κατσαβίδι σας να αντέξει για πολλά χρόνια.

 

 

ΜΕΙΩΣΤΕ ΚΟΣΤΗ ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΣ ΕΡΓΑΛΕΙΑ NURON

Εξοπλείστε τον στόλο εργαλείωνσας από μία πλατφόρμα εργαλείων. Αυτό σας βοηθά να εξορθολογήσετε τον στολο σας και να αυξήσετε τη διαθεσιμότητα των εργαλείων σας. Η πλατφόρμα 22V Nuron της Hilti σας επιτρέπει να τροφοδοτήσετε πάνω από 50 εργαλεία, από κρουστικά μέχρι σκαπτικά εργαλεία.

Ανακαλύψτε τη πλατφόρμα NURON

ΔΙΑΤΗΡΕΙΣΤΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΘΗΚΗΣ ΣΑΣ

Αντικαταστήστε σταδιακά τα εργαλεία του στόλου σας με τα πιο πρόσφατα μοντέλα με την υπηρεσία Fleet Management της Hilti, αποφεύγοντας δαπανηρές διακοπές λειτουργίας και συμμορφούμενοι με τα πιο πρόσφατα πρότυπα ασφαλείας. 

Βελτιστοποιήστε την εργαλειοθήκη σας με το Hilti Fleet Management

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΙΣ ΣΩΣΤΕΣ ΜΥΤΕΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Choose the relevant longer-lasting screwdriver bits, screws, bolts, bit holders and nut setters designed specifically for Hilti power tools with quick-change mechanism.

Ανακαλύψτε τις μύτες και τις υποδοχές για κατσαβίδια