ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ

Συμμορφωνόμαστε με τους κανονισμούς και εφαρμόζουμε πολιτικές για να συνεχίσουμε να σας εξυπηρετούμε.

Παρακολουθούμε πολύ στενά όλες τις εξελίξεις του COVID-19 στον κόσμο και στη χώρα μας.  Βασική μας προτεραιότητα είναι η προστασία των εργαζομένων μας, των οικογενειών τους, των πελατών μας και των συνεργατών μας. Δρούμε με υπευθυνότητα και ακεραιότητα κάτω από αυτές τις δύσκολες συνθήκες και συνεχίζουμε να σας εξυπηρετούμε χωρίς διακοπή.  Γνωρίζουμε οτι στηρίζεστε πάνω μας για την συνέχιση των εργασιών σας, γι’αυτό θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε όλα τα κανάλια επικοινωνίας που παραμένουν στη διάθεσή σας.

  1. Το www.hilti.gr ή το mobile app., είναι διαθέσιμο 7/24 για να ενημερώνεστε για τα προϊόντα και τις προσφορές, να έχετε πρόσβαση στον δικό σας τιμοκατάλογο, να καταχωρήσετε την παραγγελία σας και ακόμα να στείλετε το εργαλείο σας προς επισκευή.
  2. Το τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών είναι έτοιμο να δεχθεί τις κλήσεις σας καθημερινά από τις 08.00πμ έως τις 17.00μμ στο 210 2880600, για να λάβετε ενημέρωση για προϊόντα, για τις παραγγελίες σας, την εξέλιξη των αποστολών σας και για να στείλετε εργαλείο προς επισκευή.
  3. Οι πωλητές μας είναι πάντα στη διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουν τηλεφωνικά ή ακόμα να κανονίσετε μία συνάντηση μαζί τους.  Έχουμε προμηθεύσει όλους τους πωλητές μας με όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης.
  4. Τα Hilti Stores παραμένουν ανοικτά από τις 08.00πμ εώς τις 16.00μμ, πλήρως εφοδιασμένα με προϊόντα και εξοπλισμένα με όλα τα μέσα προφύλαξης.  Επισκεφθείτε ένα από αυτά για να δείτε και να δοκιμάσετε τα προϊόντα μας, ακολουθώντας τις οδηγίες υγιεινής και τις συστάσεις του υπεύθυνου καταστήματος και τηρώντας πάντα τις απαραίτητες αποστάσεις ασφαλείας. Αν θέλετε να προμηθευτείτε προϊόντα, σας προτείνουμε να καλέσετε και να παραγγείλετε τηλεφωνικά και όταν έρθετε η παραγγελία σας θα είναι έτοιμη.  Έτσι εξασφαλίζουμε τον ελάχιστο δυνατό χρόνο παραμονής σας στο κατάστημα.

Αθήνα, Λεωφόρος Κύμης 132, Μαρούσι, 15123 | 210 2880600

Αθήνα, Παναγή Τσαλδάρη 45, Ταύρος, 17778 | 210 3472062

Θεσσαλονίκη, Ακαδήμου 97, Εύοσμος, 56224 | 2310 555078

  • Το τμήμα επισκευών λειτουργεί κανονικά και πραγματοποιεί αποστολές και παραλαβές εργαλείων χωρίς διακοπή.  Ο χρόνος επισκευής δεδομένων των συνθηκών πιθανόν να είναι μεγαλύτερος απ’ότι συνήθως.
  • Οι Μηχανικοί μας παραμένουν στη διάθεσή σας. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους τηλεφωνικά ή ακόμα να κανονίσετε μία συνάντηση μαζί τους. Οι Μηχανικοί μας έχουν λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.
  • Τα τμήματα παραγωγής παγκοσμίως και τα κέντρα διακίνησης λειτουργούν πλήρως.  Η Hilti έχει εργοστάσια παραγωγής σε όλο τον κόσμο τα οποία είναι πλήρως εξοπλισμένα με ανθρώπινο δυναμικό και συνεχίζουν την παραγωγή στον ίδιο ρυθμό.
  • Λόγω του αυξημένου όγκου διακίνησης εμπορευμάτων μέσω courier, ενδέχεται να προκύψουν καθυστερήσεις.  Μπορείτε να λάβετε εκτενέστερη ενημέρωση εδώ.

Στη Hilti αντιμετωπίζουμε σοβαρά την κατάσταση και θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε οποιαδήποτε περαιτέρω εξάπλωση του ιού.  Ακόμα κι αν κανένας από μας δεν γνωρίζει το μέλλον, θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε οτι είμαστε εδώ για εσάς και θα συνεχίσουμε να σας εξυπηρετούμε.  Έχουμε επίσης αναπτύξει σχέδια δράσης έκτακτης ανάγκης που θα μας επιτρέψουν να συνεχίσουμε να σας εξυπηρετούμε σε προϊόντα και υπηρεσίες.  Συνεπώς, θα είμαστε πάντα στη διάθεση των πελατών μας και θα συμβάλλουμε στην εξασφάλιση της ευημερίας των μελών της ομάδας μας.

Μαζί θα συνεχίσουμε να χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον!

Σας ευχαριστώ,

Σταύρος Σμυρλής

Γενικός Διευθυντής

Επικοινωνία