ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ ΜΕ COURIER – COVID-19

Με τη νέα διαμορφωμένη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί λόγω της εμφάνισης και μεγάλης επέκτασης του ιού COVID-19, υπάρχει περίπτωση να σημειωθούν κάποιες μικρές καθυστερήσεις στις παραδόσεις των προϊόντων μας με courier.

ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΜΕ COURIER ΕΧΕΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ:

Υπηρεσίες παραδόσεων  Χρόνος Παράδοσης 
Εντός της ίδιας πόλης  1-3 εργάσιμες ημέρες
Εντός της ίδιας περιφέρειας  1-3 εργάσιμες ημέρες
Προς χερσαίους προορισμούς  1-3 εργάσιμες ημέρες
Προς νησιώτικους προορισμούς  1-5 εργάσιμες ημέρες
Προς δυσπρόσιτες περιοχές 1-7 εργάσιμες ημέρες

Σημείωση: Παρακαλούμε σημείωσε οτι οι παραδόσεις εντός Αττικής μπορεί να παρουσιάσουν μεγαλύτερη καθυστέρηση, άνω των χρονικών ορίων που αναφέρονται. 

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση χρειάζεσαι σχετικά με την διαχείριση αποστολής της παραγγελίας σου, μην διστάσεις να επικοινωνήσεις με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο 210 2880600 ή με τον πωλητή σου.

Στη Hilti αντιμετωπίζουμε σοβαρά την κατάσταση και θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε οποιαδήποτε περαιτέρω εξάπλωση του ιού.  Ακόμα κι αν κανένας από μας δεν γνωρίζει το μέλλον, θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε οτι είμαστε εδώ για εσάς και θα συνεχίσουμε να σας εξυπηρετούμε.  Έχουμε επίσης αναπτύξει σχέδια δράσης έκτακτης ανάγκης που θα μας επιτρέψουν να συνεχίσουμε να σας εξυπηρετούμε σε προϊόντα και υπηρεσίες.  Συνεπώς, θα είμαστε πάντα στη διάθεση των πελατών μας και θα συμβάλλουμε στην εξασφάλιση της ευημερίας των μελών της ομάδας μας.