Ενίσχυσε την παραγωγικότητά σου. Με το ON!Track

ON!Track - Διαχείριση εξοπλισμού

Με λίγα μόνο κλικ, το ON!Track σου δείχνει τι εξοπλισμό έχεις, πού βρίσκεται και ποιος τον έχει υπ'ευθύνη του αυτή τη στιγμή. Λαμβάνεις πάντα ειδοποίηση όταν ένα είδος χρειάζεται συντήρηση ή βαθμονόμηση. Επίσης, όταν πρέπει να ανανεωθούν πιστοποιητικά και βεβαιώσεις εκπαιδεύσεων, έχεις πάντα έγκαιρη ενημέρωση. Έχοντας όλες αυτές τις σημαντικές πληροφορίες διαθέσιμες, σου παρέχουμε τη δυνατότητα να έχεις πλήρη έλεγχο των δραστηριοτήτων σου, να αυξήσεις την παραγωγικότητά σου, πάντα σύμφωνα με τους εσωτερικούς και εξωτερικούς κανονισμούς.

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ON!TRACK

Βρες τον εξοπλισμό σου - γρήγορα

Το ON!Track χρησιμοποιεί σημάνσεις barcode και Bluetooth που επικοινωνούν με ένα σύστημα cloud στο οποίο έχεις πρόσβαση από φορητή συσκευή και υπολογιστή. Έτσι εντοπίζεις τον εξοπλισμό σου ανά πάσα στιγμή. Με τις καινοτόμες υπηρεσίες μας, είμαστε πάντα δίπλα σου από το σχεδιασμό ως την υλοποίηση.

ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ

ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑ

Όταν γνωρίζεις που είναι ο εξοπλισμός σου, δεν χάνεις  ούτε χρόνο στην αναζήτηση, ούτε χρήματα αγοράζοντας νέα προϊόντα. Επίσης, έχοντας μία πλήρη εικόνα της χρήσης αναλώσιμων, μπορείς να διαχειριστείς τα αποθέματα με τον καλύτερο τρόπο.

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ

Πότε χρειάζεται ένα εργαλείο βαθμονόμηση; Πότε πρέπει να ανανεωθούν οι εκπαιδεύσεις των υπαλλήλων; Γνωρίζουν οι υπάλληλοι πώς να χρησιμοποιούν σωστά ένα εργαλείο; Το ON!Track σε βοηθάει να έχεις όλα τα απαραίτητα έγγραφα στη διάθεσή σου.

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΩΣ ΤΟ ON!TRACK ΒΟΗΘΗΣΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ

ΤΟ ON!TRACK ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΜΑΣ. ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥΣ.

Josh Dees

Project Manager
Blakeman Steel
U.S.A.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΤΟ ON!TRACK

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟΥ

Οι σημάνσεις μας είναι σχεδιασμένες να αντέχουν στις πιο σκληρές συνθήκες, όπως υψηλές θερμοκρασίες, σκουριά και χημικά.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ

Το ON!Track διαχειρίζεται όλα τα προϊόντα, συνεπώς δεν θα χρειάζεται να δεσμεύεσαι στο να αγοράζεις από συγκεκριμένους προμηθευτές.

ΣΥΣΤΗΜΑ CLOUD

Απεριόριστοι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση, πάντα, από παντού, με τις εφαρμογές μας από φορητές συσκευές και μέσω Η/Υ.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΣΑΣ

Οι ειδικοί της Hilti γνωρίζουν τι ανάγκες έχει ο κάθε κλάδος και θα σχεδιάσουν μία λύση που να ταιριάζει σε σένα.

ΝΕΑ

ON!Track Active Tracking

Πλέον μπορείς να γνωρίζεις την ακριβή θέση όλων των εργαλείων σου και του εξοπλισμού σου στο εργοτάξιο.

Με την τεχνολογία του  ON!Track Active Tracking έχεις όλη τη πληροφορία διαθέσιμη άμεσα.

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Συνεντεύξεις

Η Karolina (Product Manager) και ο Vojkan (Technical Project Manager) εξηγούν πώς το νέο ON!Track Active Tracking μπορεί να σου προσφέρει μέγιστη παραγωγικότητα και εξοικονόμηση.

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Whitepaper (PDF)

Πώς μπορεί η λύση μας να μεγιστοποιήσει την παραγωγικότητά σου και να μειώσει τα έξοδά σου;

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ ON!TRACK ΣΗΜΕΡΑ

ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ